jANNi    |♥|

Alla inlägg under mars 2007

Av ♥ Janni ♥ - 9 mars 2007 09:35

Tja!Idag vaknade jag själv och jag var skithungrig. Magen skrek "frukost" så jag var tvungen att gå upp! Jag som ville sova länge idag. Jacob började sju imorse och jag vill inte han skulle sticka. :(Ikväll är det den efterlängtade personalfesten! Till och med jag längtar lite, vi ska käka lite mat och leka lekar. Efter det ska vi ut till the tivoli och festa loss. Veckan har annars gått relativt snabbt och målningen blir klart på måndag hoppas vi. :)Idag ska jag träffa mamma för hon är ledig och det är jag med. Vet inte vad vi ska hitta på men äta lunch ingår i alla fall. *mums*Musik/tv: Snook - Längst Fram I TaxinAnnars ska jag inget viktigt idag. Jacob kommer hem vid fyra och då hinner vi inte ses särskilt mycket för jag ska iväg till Kristoffer rätt tidigt och träffa de andra från jobbet. ;)pusshej

Av ♥ Janni ♥ - 8 mars 2007 20:50

They didn't have you where I come fromNever knew the best was yet to comeLife began when I saw your faceAnd I hear your laugh like a serenadeHow long do you want to be lovedIs forever enough, is forever enoughHow long do you want to be lovedIs forever enoughCause I'm never, never giving you upI slip in bed when you're asleepTo hold you close and feel your breath on meTomorrow there'll be so much to doSo tonight I'll drift in a dream with youHow long do you want to be lovedIs forever enough, is forever enoughHow long do you want to be lovedIs forever enoughCause I'm never, never giving you upAs you wander through this troubled worldIn search of all things beautifulYou can close your eyes when you're miles awayAnd hear my voice like a serenadeHow long do you want to be lovedIs forever enough, is forever enoughHow long do you want to be lovedIs forever enoughCause I'm never, never giving you up!

Av ♥ Janni ♥ - 7 mars 2007 21:39

Tja!Nu är jag och besöker Jacob på hans jobb. Tiden går väääldigt långsamt idag. Kristoffer och hans brorsa kom på ett snabbvisit och så stod vi och snackade litta om simning och fredag. Ska faktiskt bli riktigt trevligt. *hoppas jag*Jag har simmat idag igen och det var lika givande som alltid. Det är en snäll träning, men man blir stekhet i pannan. Man vet om att man tränar!I alla fall, om inget annat händer så ska jag och Kristoffer simma på söndag. I så fall när Jacob jobbar, Nautilus stänger halv sex på söndag... undrar om de har stängt då?! Det har i alla fall stängt efter två på lördag så ni som tänker simma, simma innan två! hihi Nu står Jacob och fyller på läskkylen och jag bloggar.. tänkte att vi skulle sätta upp våra gardiner som jag köpte då i januari som inte matchade med vår gamla tapet. Jag hade velat ta med katterna på en picknick om det är fint väder ute imorgon. Annars blir det någonstans i skåne på tu man hand. Musik: Sophie Zelmani - Love On My MindVet inte vad jag ska göra nu, men men!Hörs sen,pusshej!

Av ♥ Janni ♥ - 7 mars 2007 00:29

Idag blev vardagsrummet klart! Oliv blev det... det är jääääkligt snyggt! ;) Var en liten runda på Väla och köpte korv eftersom jag hade simmat och blev hungrig. Köpte kittylitter, annars luktar det bara poop på dass! Längtar till Litterkwittern!Var och åt mat hos mamma och pappaälskling. Tacos blev det.. mummaSen kollade vi på Hvad er det værd , Hammerslag och Husvild. Drack lite kaffe och åt Dextro! :P Nu har vi ordnat i sovrummet så målaren kan börja direkt imorgon bitti. Först blir det frukost och sen ska jag simma kanske om inget annat händer. :)Ska sen till mammsen & pappsen för att Jacob jobbar till tolv. Där ska jag se på American Idol! yayMusik: Justin Timberlake - My LoveGodnatti! Ses imorgon! Jag älskar dig!pusshej!

Av ♥ Janni ♥ - 4 mars 2007 20:52

Tja!Är lite slut nu, jobbade hela helgen, så no fun for me! Stängningen igår var ju en av den sämsta jag sett. Gick mycket mycket bättre idag dock. Har varit mycket på jobb och dumma gäster... men måste vara glad och inte få spel på dem! haha Jag blev övertalad att komma på personalfesten som är på fredag. Jag kom på att vi kunde vara hos Kristoffer innan och förfesta för det är inte sååå långt att gå sen. Men jag ska "ta det lungan." ;)Hm... snubben som ska måla om här kommer imorn bitti 07:15! Vem faaaan går upp så tidigt!?I alla fall...Ska se litta tv nu så!pusshej!

Av ♥ Janni ♥ - 2 mars 2007 21:13

TJA!Usch, vad jag känner mig sliten! Det var otroligt mycket att göra på jobb idag?! Som vanligt fick vi inte in en till heller... jag som var till och med så snäll att jag kom in tidigare ;)Men jag och Carolina var superbra i köket idag, ellet hur! Skönt att ha Rikard tillbaka, fast han får inte vara i köket nu när han varit magsjuk efter semestern! Men sen så är det du och jag älskling! I alla fall, ingen kvällsmat idag för jag är inte så hungrig.. åkte en liten sväng på landet med Jacob när han hade hämtat mig. Det är jättemysigt tycker jag. Men nu blir det tv hela resten av kvällen! Natti!pusshej!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards