jANNi    |♥|

Alla inlägg under februari 2008

Av ♥ Janni ♥ - 8 februari 2008 00:30


Sådärja.

Älskling har en blogg.

Kolla gärna in söte här.

..

Av ♥ Janni ♥ - 8 februari 2008 00:00


Who is that girl I see
Staring straight back at me?
Why is my reflection someone I don't know?
When will my reflection show who I am inside

Av ♥ Janni ♥ - 6 februari 2008 13:00

Tja!


Oj, har inte skrivit på ett tag. Men ni ska få en liten uppdatering på vad som hänt eller inte hänt. Idag är det i alla fall Elles födelsedag! Hon fyller minsann 22 bast idag. GRATTIS GRATTIS! Inte nog med det så är hon i New York och tillbringar ett par dagar där. Fetenajs asså.


Ok, förra veckan som ska uppdateras lite då då.


Måndagen. Ledig, vilket betyder att jag tvättar. Tvättar alltid måndagar och tisdagar eftersom de dagarna passar mig utmärkt. Jag kan dock inte komma ihåg vad jag gjorde mer. Städade då såklart också sen åkte jag säkert till ödåkra. 


Tisdag. Då var det min heldag. Den gick riktigt bra. Tiden gick snabbt faktiskt. Helt plötsligt var det kväll. Men när jag kom hem var det sängen direkt. Trött.


Onsdag. Upp och jobba igen. Men slutade klockan fyra så iväg till Väla med mamma och kolla lite brillor. Jag skulle träffa Sandra och Jenni, men jag fick ett utslag i ansiktet. Alltså jag har haft det sen gymnasiet. Det kommer ibland och stannar ett bra tag.  Men nu verkar jag ha fått lite koll på det. Hem och kolla lite tv med ljus och sen sova.


Torsdag. Upp och jobba igen. Då hände det inte något utöver det vanliga. Känns som jag har fått ett lite tråkigt liv. Carro kom och jag gick hem och jag gjorde nog inte något då heller tror jag.


Fredag. Upp och jobba igen. Gör jag något annat? Jag ska börja simma. På fredag ska jag börja hade jag tänkt. Jaja, jag slutade faktiskt tidigare för jag skulle ner och fylla på mitt bussengekortenen. Orka. I alla fall när jag kom hem var det städa som gällde, men klockan nio avbröt Nikolaj mig, så jag tog med mig Maja och gick över till honom och kollade på Catacombs. Dålig. Sen var det hem och sova.


Lördag. Inte upp tidigt, men upp och fortsätta där jag avslutade i fredags. Sen åkte jag till jobbet. Första gången jag verkligen jobbade med Carro sen jag började. Mamma och pappa kom och fick i sig lite mat och glass.  Efter jobb var det hem och duscha och sen åka till Carro för en lite större "fest".


Fy vad vi hade skoj i Lördags. Känns som evigheter sen. Vill igen!! Fotona blev ju inge vidare, men sånt är det ibland. Jag sov hos Carro och Stoffe på soffan. Som förr ellerhur. De har faktiskt likadan soffa som jag har fast i brun. Så inga problems med att sova där inte. Klockan fyra var min kebab slut och jag luktade en aning lite vitlök.


Söndag. Vaknar av att stoffe åker på släktkalas och att Carro ville ha sällskap i sängen. Men jag fick ett sms av Elle. Just ja, det var bara att pilla sig upp och ta på sig för att åka hem. Klockan var redan halv ett när vi gick ner till bussen. När jag ankommer till väla har jag käkat en kebab klockan fyra. Lite chips som frukost. Pannpizza hemma til lunch. Det blir Donken på Väla och en glass med lollipop smak till efterrätt. Gott. Handlade en tshirt och strumpor. Inget mer. Åkte ner till mamma och där blev det kalops och en semla. Vill inte ens gå in på kalorierna jag åt i söndags.


Måndag. Heldag igen. Det gick riktigt jävla slött och trött var jag. Ungefär lite efter sju så hör jag "visslingen". Stannar upp och tänker vad fan han är inte på famillia och går vidare. Så kollar jag rakt fram och kommer min nallebjörn gåendes där. Det där var inte igår känner jag och hjärtat mitt slår så hårt att jag känner det i halsen. Det pumpar ut blod så hela jag blir varm och röd. Det kändes som första gången jag gick av bussen på Tågaborg och killen stod där och log. Lite smått generad. Han ser rakt igenom mig.


Det enda vettiga just nu är mina drömmar. Även om jag inte alltid tycker om hur de slutar. Vet inte vad jag ska göra riktigt.


pussen!



Av ♥ Janni ♥ - 6 februari 2008 12:30


There's gotta be a record of you someplace

You gotta be on somebody's books
The lowdown - a picture of your face
Your injured looks
The sacred and profane
The pleasure and the pain
Somewhere your fingerprints remain concrete
And it's your face I'm looking for on every street

A ladykiller - regulation tattoo
Silver spurs on his heels
Says - what can I tell you, as I'm standing next to you
She threw herself under my wheels
Oh it's a dangerous road
And a hazardous load
And the fireworks over liberty explode in the heat
And it's your face I'm looking for on every street

A three-chord symphony crashes into space
The moon is hanging upside down
I don't know why it is I'm still on the case
It's a ravenous town
And you still refuse to be traced
Seems to me such a waste
And every victory has a taste that's bittersweet
And it's your face I'm looking for on every street

yeah.. it's your face I'm looking for... on every street...



[Dire Straits - On Every Street]


Av ♥ Janni ♥ - 5 februari 2008 19:25


Mycket bra gjort av Jessica Simpson tycker jag.

:)

Av ♥ Janni ♥ - 5 februari 2008 19:20
Av ♥ Janni ♥ - 5 februari 2008 19:15


It's good. It's a guy.

Av ♥ Janni ♥ - 4 februari 2008 21:00





Even when there's no one there for you

march on


Even when thew days are long for you

march on




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards