jANNi    |♥|

Alla inlägg under maj 2008

Av ♥ Janni ♥ - 4 maj 2008 21:54


hähä... Janni är med på femman! :D

Av ♥ Janni ♥ - 4 maj 2008 21:40


Men jag missade ju på femman. Vad hände med äcklet? Jag måste få veta!! :O


Haha, carlsbergs reklamen... "but we dodo.." heh, "dodo"

Av ♥ Janni ♥ - 4 maj 2008 18:18

Tja!


Varför måste man vara bakis för? Palla det liksom.


Idag har det varit kanonväder i Helsingborg i alla fall, men jag har jobbat så det spelar ingen roll. *haha*


Mycket lite att göra på jobbet. Väldigt skönt må jag säga.


Har lite ont i huvet och lite bakfyllig mage. Annars är det väl ok. Ska plocka undan allt som var framme igår.


Igår hade Maja smitit när jag hade dörren öppen när vi skulle ner till stan. Som tur var var jag bara borta i en timme. Men tro att jag var redigt chockad över att se henne sitta och vänta på trappen när jag kom hem. Jag menar. Hur dum får man vara, tänk om något hänt! Jävla idiotJanni!! Åhh!


Nej, hörs!!


kramar!

Av ♥ Janni ♥ - 4 maj 2008 09:20

Tja!


Orka jobba liksom. o.O Jag pallar ikke. Jag har lite dåligt balanssinne just idag. Undra varför. Hoppas det är lite att göra. Det är ju megafint väder. Lite typiskt att man är på jobbet hela dagen då ju. Och ännu mer typiskt att man är lite väck idag. Men på med solisarna och gå till bussen. Måste nog gå lite tidigare än vanligt. Är lite smått långsam idag.


Min frulle idag blev stjärnor och burkcola... stadig, jag vet.


Näe, nu har jag inte tid att dega mer. :(


see you later!


puss! 

Av ♥ Janni ♥ - 3 maj 2008 20:58

Tja!


Imorn är sista jobbedagen. Gud vad skönt. En dag ledigt! & vet ni vad jag ska göra då? Jo, tvätta. hahaha, sicket liv.


I alla fall...


Jag vaknade med ett ryck imorse. Eller ja, klockan var ju bar halv sex. Varför vaknar jag alltid två-tre timmar innan jag ska gå upp? Men det är skönt att veta att man inte ska upp än. Men sen blir det bara värre när väl telefonen ringer. Aja, jag ringer Jacob som såklart inte svarar. Jag får faktiskt panik om jag ska vara ärlig, men det gick över i lite smått surande. Som alltid. Men jag ringde ett par gånger, men inget svar...


Tio i nio ringer han... "öhhh, jag hörde inte du ringde." Jaja dåe...


Kommer till jobbet och vi går in och köper lite frulle på Donken. Janni *hjärta* frukostmackan. Jag satte igång med min öppning medan Jacob bara satt och glodde... nyvaken jävel. 


Det var verkligen inte mycket på jobbet idag vill jag säga. Men det var faktiskt skönt. Jag gick mest och städade hela dagen, men det gillar jag. 


Nu tar jag mig en xider.. Mycket god.


Ska gå nu, hörs imorn då!


*kramsar* 

Av ♥ Janni ♥ - 1 maj 2008 23:12

Tja!


Jag kollade precis på "DEBATT". Mycket viktigt att prata om både pensionen och den så kallade invandringen. Jag vågar egentligen inte utala mig och hur jag känner, men jag tycker att vi måste få tag på problemen för att lösa detta som tydligen är ett väldigt stort problem för oss. The end.


Hahahaha, jag kollar på Brudens Far II... "Mathar and daughtar ar pragnant togathar!" så jävla skoj, jag måste bara se denna filmen. kan väl lika gärna ta av sminket så jag inte somnar med det på igen! Urk...


pusshej!



Av ♥ Janni ♥ - 1 maj 2008 20:54


Alltså... vilket äckel på femman. Vadå 10 000 är inte mycket pengar. Vet han om hur lång tid det tar för mig att spara ihop det!!! Vilken fräck typ.


Om jag hade varit henne hade jag gjort slut!



GÖR SLUT MED HONOM!

Av ♥ Janni ♥ - 1 maj 2008 18:00

Tja!


Okaj, dags för en miniuppdatering här va.


Jag åkte och jobbade igår och gud, vad lite det var att göra. Hallåja. Ok, men sen åkte vi hem och jag var ute och klippte lite blommor. Jag kände redan då att katterna var på dem direkt. Har precis kastat dem...


Sen duschade jag och åkte till Carolin för some karaoke. Det var meningen att vi skulle gå ut, men vi var sjukt trötta så vi fortsatte sjunga istället. Massa nya cdskivor. Alltså mycket ny musik. En av mina favoriter då var ju såklart Stereophonics med Dakota. Vi tar nog något med jobbet i helgen även om jag jobbar.


Sen köpte vi mat nere på Grillpunkten!? Aldrig mer, säger jag. Helt jävla väck de var alltså. Aldrig mer. Men jag hann inte mer än till trappen utan att min skjuts ringde. "Om ett tag" var drygt en halvtimme. Jaja, tog min mat och hämtade mina saker och drog hemmåt. Nanna gott gjorde jag med. Klockan blidde inte mer än ett. Men det va lika ändå. Gick upp halv tio och ja, jag mådde inte kardemumma alltså så jag la mig ner igen och somnade om till tjugo över tio. sen mådde jag lite bättre så jag duschade, men åt inget. Hade inte hunnit både och.


Men idag var det mycket mer att göra och vi hade dessutom ändå bara öppet mellan 11-17, men jävla bra dag idag! Så nu blir det nog städa efter jag har kollat på Gossip Girl. Jag har inte hunnit det heller.


Suck vilket väder. Sällan valborg blir fint, även om det var fint på dagen igår. :) Men det regnade ju på natten. Hallåja, frizzigt hår! :O


Aja, nu kallar Gossip Girl och mycket dega i soffan med "stjärnchips". Muuuuuuuuuuuuuuuuuumma!!


..................................................
.........................


Musik: Lasse Lindh - Varje litet Steg [känns som 2007 nu]


pussar!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards