jANNi    |♥|

Alla inlägg under september 2008

Av ♥ Janni ♥ - 15 september 2008 22:22


Rätta texten i Hakuna Matata är:

Pumba: Alla bort från mig skuttaaaaa!

Min version i många, många år tills det att Elle konfronterade mig med "va fan sjöng du?":

Pumba: Alla bort från eskedaaaaa!


Eller Robbie Williams låt Supreme:

Got my back up

Min version:

Hoppa backhopp




Av ♥ Janni ♥ - 15 september 2008 22:15


Ja precis, rädda alla laxar!?



Av ♥ Janni ♥ - 15 september 2008 21:30

Tja!


Skönt att dagen är över och att jag har sovmorgon till lördag nu! Sjukt skönt. Älskar den sena veckan. Så idag var en ok dag. Minus för min heldag, men ett plus för att jag kom på att jag har ändå rätt schysst jobb. Mycket slöande, men ja längtar till full rulle under julen och mycket jobb med Carolin. YAY!


Dock... jag kollade nu hur jag jobbar under julen. Jahapp, God Jul på mig då. Jag jobbar från 9:30 till 14:30. Ska fråga mamma hur vi ska göra. Lite tidigt jag vet, men måste ju veta hur det blir så jag kan våndas om det går åt skogen. :P


Annars då.. näe inget speciellt väl. Var och käkade hos brorsan igår, spagetti & köttfärsås, och sen åkte vi för att handla. Jag räknade mina varor eftersom jag inte har koll på kontot nu och det blev exakt 135 kr. :) Fedt. Minus för att jag får stå i kö när de scannar, men jag tänker inte scanna. Alla måste kunna få jobba, även tanterna på Maxi. ;)


usch nej... orkar inte just nu.. :)


Musik: Jordin Sparks- Freeze


näääddi!







Av ♥ Janni ♥ - 14 september 2008 17:00

Tja!


Skönt att vara ledig utan att behöva städa. Så idag har jag varit ute i solen 2 ½ timme. Hade kissarna med mig, en åt gången. Som vanligt skulle Maja gå på sin vanliga upptäcksfärd runt buskar och snår. Medan Vince satt bara på trappen och grät. Mammas lilla bebis. :) Maja hittade dessutom en liten kompis som hon skulle nosa på. Fast jag tror inte den ville hälsa på henne. 


Senare ikväll ska jag nog följa med brorsan och handla eftersom jag behöver lite grejs till min smootie. Annars har jag kollat på Wanted som var helt ok faktiskt. Har hört mycket dåligt om den, men jag tycker den var okej. Ska nog ut med Maja en liten runda till eftersom solen lyckats komma fram nu lagom till kvällsmaten. Som nog blir macka idag. :) Fast kör numera med mörkt bröd och leverpastej med gurka. Sånt har jag inte ätit på åratal. Gott är det i alla fall.


Nej... nu blir det vila lite.. är lie yr nu för jag busade lite med katterna. Jag lurade ner Maja i badkaret när jag hade fyllt i vatten där. Hon är blöt nu. :D


Musik: Tiesto - Adagio For Strings


bajbaj!


Av ♥ Janni ♥ - 13 september 2008 23:00

Tja!


Jag har b-vitaminbrist, därför jag vinglar och har jäkligt dåligt balassinne. Att nästan trilla sittandes vi datorn är ett dåligt tecken. Men what to do liksom. Orkar inte ta mig till läkare, ska bara börja med Berroca och prata med en på Väla imorn i måbra butiken kanske. Eller mamma. Hon är alltid bra på sånt här.


För övrigt kollade jag på VMAs och mös med Vince. Hörde något som lät i köket och hittade Maja i skåpet.


Sedärja.

:)

Av ♥ Janni ♥ - 13 september 2008 22:30

Av ♥ Janni ♥ - 13 september 2008 22:00

Av ♥ Janni ♥ - 13 september 2008 18:00

Tja!


Oh, vad skönt det ska bli imorn för Janni är ledig. Jahapp... ok, idag var ingen bra Jannidag. Jag kunde inte ens sätta något rätt för det trillade. Bokstvaligt. På tal om trillar, haha. När jag gjorde en glass idag kom jag åt en sked som var i lakritsströsslet och vips så hade jag lakritsströssel överallt. Lite skoj. Ojdå, sa jag bara [samtidigt som jag plockade bort strössel passade jag på att hälla lite extra på golvet också]. :D


Ok, jag hade min oändliga heldag i torsdags. Började bra. Jag bakade först paj och sen gjorde jag chokladbollar. Sen gick brandlarmet. Men sällan. Nej fan, tänkte jag och gick ut på framsidan. Vår butik ska egentligen ställa oss på baksidan, men jag tänker inte stå där helt själv så jag ställde mig vid My. Men ja, såklart skulle Marika komma och påpeka att jag stod på fel stället. Detta är faktiskt orättvist och jag bryr mig inte hade jag god lust att säga till henne. :(


Aja, dagen gick rätt fort och hemma hade jag så ont i ryggen att jag knappt kunde ligga ner. Jag tonade håret igen med en färg som jag använt en gång tidigare. Såklart ser man ingen skillnad. Men jag är rätt nöjd med färgen jag har nu ändå, den är röd men inte skrikig och inte lika svag som min förra var. Jag kletade också på lite svart färg på mina ögonfransar eftersom jag slutat sminka mig för tillfället så nu ser det iaf ut som jag är över 20. ;)


På jobbet på fredagen städade jag bara och Kim kom och låtsades att allt var som vanligt. Orkar inte ta detta just nu, men vi har bråkat lite i veckan [det är rätt komiskt, men ska skriva mer om bråket efter vi har varit iväg]. Jag är så trött på henne nu och jag vill inte jobba med henne längre!! Så.


Idag händer inte ett smack och fy vad skönt det är. Jovisst är man lite fest sugen, men nej lika bra att skippa det. Lyssnar lite på musik, tänkte dammsuga och plocka in min disk så de inte ser så stökigt ut. Jag städade lite innan jag åkte till jobb. Skönt att komma hem till ett städat hus, lägenhet whatever.


Snart blir det Disney film för jag är sugen på Lilla sjöjngfrun I och II. YAY! (a)


Musik: Metallica - The Day That Never Comes


bajbaj!








Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards