jANNi    |♥|

Alla inlägg under september 2008

Av ♥ Janni ♥ - 7 september 2008 23:30



om jag hade blundat och inte vetat vem detta var så hade jag tänkt The Sounds...? Riktigt skön låt dock! :)

Av ♥ Janni ♥ - 7 september 2008 22:45

Tja!


Jag måste bara säga en enda sak först: JAG ÄLSKAR DIG CAROLIN! Så. Vet ni vad jag fick idag, igår skulle det ju vara, men jag såg inte lappen förrän idag. Titta så gulligt. Jag glömde den iofs på jobbet, men ska ta hem den på tisdag hade jag tänkt. :D


Så.. idag var det en bra dag på jobbet. Jag och Kim pratade mest och irriterande människor. Skönt att kunna prata med sånna som förstår vad man menar. Mamma har ju inte sett min sida av saken så hon säger att jag överdriver. Ikke! De finns massor av knepiga människor. Speciellt om man jobbar med snabbmat. Idag har jag nog inte haft någon idiot. Alla har varit trevliga och hälsa och sagt tack. På detta sätt, är VI [eller alla kärringarna på Maxi] trevliga tillbaka. Vi satte också upp små lappar vid strösslet så folk slipper fråga! Det ÄR utroligt jobbigt varje gång man måste gå igenom alla strösslena. Nej, läs inte ute på skyltarna innan ni kommer och frågar om vi har kulglass.. Nej vi är en glassbar.. Här säljer vi bara skooooor! Ni skulle bara veta vilka korkade frågor vi får. Eller de som bara lägger två kronor och säger "Du, jag tar en sån här, där ligger två kronor där!" En dag ska jag bara säga "Inte fan att när du ska köpa en tröja på H&M går du in och lägger en hundring där och säger du jag köper denna lägger en hundring där och går sen!" Vem har sagt att du inte måste stå i kö som alla andra!?


En annan mindre trevlig sak som hände idag var att när jag skulle gå in på Familia så stoppar en man mig. "Ursäkta mig!" "Ja..?" "Är ni äkta röd?" "Erhm, jaaa...?" [toningen har gått ur för denna gången. Letar nytt så ni vet] "Får jag lov att fota dig?" Jag tyckte det var sååå pinsamt att jag inte kunde hålla mig för skratt när sa nej. Gick in och tänkte berätta för My det första jag gjorde!! MEN MY DU JOBBADE JU INTE IDAG!! WÄÄÄÄ.. Det var ju bara Emily. Har absolut inget emot Emily, men det går inte prata med henne kom jag och Kim fram till. Hon svarar kort och vidarutvecklar inte på något?! Jag måste liksom sitta och fråga ut henne. o.O Jag menar lite kan hon väl anstränga sig. Nej, vi saknar Elina! :(


Oh, vad händer annars. Jag somnade på soffan halv elva i går kväll och gick upp en timme innan jag skulle gå till bussen och drack en smoothie. Det är bra med frukost. Hjälper mot huvudvärken jag får från linserna. Hade tänkt att köpa bågar i New York [oh, titta kan inte sluta] och sätta i glasen här så slipper jag linser ett tag iaf. Skönt för ögonen med.


Imorn blir det städning och dega hela dagen. Gud jag älskar bara sitta hema och inte göra något. Lite farligt. Jag håller på att bli Crazy Cat Woman! :O


Jao... bingelingen!


natti!


Av ♥ Janni ♥ - 7 september 2008 19:19


orkar inte just nu.



Av ♥ Janni ♥ - 6 september 2008 19:50


...har jag denna på hjärnan hela dagen!

Av ♥ Janni ♥ - 5 september 2008 23:30

Tja!


Hallå i stugan!


Denna jävla huvudvärken går alltså inte över, jag blir galen. Det betyder att jag måste sova nu bums efter sminket är avtaget.


Ja, jag åkte med mamma hem när hon slutat jobba och vi kollade på Glamour. Jag blir sjukt uttråkad när jag kollar på det, men mamma är lite besatt av det så måste ju kolla.


Efter det åkte vi ner till stan efter mycket om och men. Vi skulle åkt ner till Ödåkra och ätit, men vi ändrade oss i sista sekunden. Bokstavligt.


Vi vandrade in på Harry, men där var fullt. Så vi gick vidare... Inte ens lönt att fråga på Cardinal eftersom där alltid är fullt. Så i gick till Tempel och kollade där. Nä, sa jag. Vidare igen, för er som inte vet är jag extremt kräsen. Det blidde till slut Byblos och där satte vi oss bredvid en som mamma och pappa känner. När vi har fått mat och börjat äta på den så säger mamma, men titta där ute är Elsy-ann och Leif. Alltså Lines päron. Det visade säg att Camilla [syrran Ullmark] var med dem också. Vi kollade på dem när de gick förbi och kollade om de såg oss, men de gjorde de inte. Så vi fortsatte med vårt och helt plötsligt kom de in. Så jag sträckte ut mig lite och vinkade till Camilla som genast trippade fram till oss. Vi pratade lite och det visade sig att Nikolaj och Caroline också skulle komma.


Resten av maten satt vi och stirrade på varandra och skrattade lite. Tänk att av alla resturanger i stan skulle vi hamna på samma. Vi visste ju inte de skulle dit. :P


Maten var ok, men jag brukar inte gå ut och äta eftersom jag tycker man kan gott gör maten själv. För det blir faktiskt godare då, oftast.


Men nej, nu blir det bingen för min del. Upp i ottan imorn bitti dåja. Typ.


Nattnatt!

Av ♥ Janni ♥ - 5 september 2008 15:30


so sweet.

Av ♥ Janni ♥ - 5 september 2008 14:40

Tja!


Idag har jag inte gjort ett jota!! :D Ska strax duscha och göra mig i ordning, ska träffa mamma senare. Tänkte ha på mig min nya skjorta, eftersom nu måste jag använda den ja jävlar i det. Jag "behövde" ju den så mycket att jag köpte den! Skamligt.


Jag kollade på Made of Honor. Neh, inte min typ av film. Säg mig något lyckligt slut i sånna filmer som verkligen inträffar på riktigt!!


G2G!






Av ♥ Janni ♥ - 4 september 2008 22:00

Tja!


Ja, det enda sättet för mig att inte köpa saker är alltså att inte gå i butiker. Jag är såååå klåfingrig. Jag är nu en blå (!) skjorta rikare, men 249 kr fattigare. :( Jag har ingen disiplin, well nästan, jag köpte i alla fall inget på ljuspartyt även om det fanns saker jag ville ha. Från och med nu ska jag inte köpa mer denna månaden! Håller jag inte detta vet jag inte vad jag gör.


Skjortan är ju skitsnygg, ska fota den när jag får kameran igen. Mamma snodde den precis eftersom pappa ska till Markaryd i helgen. Själv ska man jobba. Men äh, dubbelt betalt tacka fan för det. :D Jobbar med Kim så det blir lugnt. Vet dock inte om det blir utgång. Jag tror jag skippar det faktiskt. Tror jag.


Vi var hela familjen och kollade på ett hus i Ödåkra till ungdomarna Willumsen/Ullmark, men det var inte lika fint som på bilderna. Så det blidde inget den här gången heller. Precis vid Norrlycka, sicka minnen. Inget bra då måste jag säga!


Jahapp. Vad händer på min andra lediga dag då. På dagen blir det städa lite och sen äta med mamma på kvällen och antagligen kolla tv och sånt med henne. Jag ska dock hem relativt tidigt eftersom jag måste upp tidigt på lördag.


Musik: Sophie Zelmani - Composing



Nu ska jag ta av sminket och sitta i soffan!


Natti!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards