jANNi    |♥|

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Uppdatering v 44/45.

Av ♥ Janni ♥ - 30 oktober 2008 22:22

Tja!


Långresor suger fett balle!


I tisdags så åkte jag till jobbet efter att ha fixat det sista till resabn. Det slutade bra i alla fall.. Jag jobbade på som vanligt och får ett sms av Johannes som säger att han ska inom Familia så han ska hälsa på mig. han fick välja vad han ville och det blev knäck... Erhmm... spännande?! När min sista jobbedag var över hämtade han mig, snäll som han är, på jobbet och vi åkte hem till mig. Vi kollade på House och sen la vi oss. Lite efter tio var hon nog. Men så blev jag tvungen att prata med Carolin på msn så gick upp igen. En tjugo minuter senare så låg han och snarkade fint. Två timmar senare väcker han mig och frågar mig om jag precis har gått och lagt mig?!


klockan su åker han till jobbet och jag går upp och sätter mig vid datorn. Tio över nio ska mamma komma och hämta mig här hemma. Tjugo i nio, när jag packat halva den stora väskan, märker jag att Vince har tydligen pinkat i den. Vilket jävla hallå det blev. Jag skällde och skrek och jagade honom över hela lägenheten tils han var fast. Nu i efterhand tänker jag att han kände på sig att jag skulle resa iväg från honom och det ville inte han. Så han tänkte hindra mig. Haha.. Det blev iaf så att jag fick ringa mamma så fick hon komma med mitten väskan men det gick bra ändå.


Vi åker och hämtar Carro, tar båten och motorvägen till Kastrup. Vi checkar in våra väskor och tar en kaffe på Starbucks medan vi väntar på flyget. Första flyget till London gick fint. 1:38 minuter tror jag det var. Nästa flyg tog typ 6:50 minuter och där hade vi gratis mat och läsk plus massor av filmer & serier att välja mellan. Vi kollade på Mamma Mia och sen kollade jag även på Batman filmen. 


När vi äntligen kommit fram till JFK så var det skriva på papper och fingeravtryck. Kändes som man skulle in i finkan. Jag som bara ville sova. I alla fall... vi hämtade våra väskor och tog en taxi till Där vi skulle bo vilket tog 30 minuter. :) Skitbra! Vi checkade in och det var ännu mer papper och skriva på. Vi gick sen på toaletten och tog av sminket och hoppade direkt i säng. Klockan var nu 00:00 lokal tid.


På morgonen den 30/10 var vi uppe klockan åtta. Vi åt vi upp mackorna som vi hade lagt i vår kyl. Skitbra at vi hade en kyl! :P Blå himmel och massr av höga ljud. Standen sover verkligen inte... men vi komfram till varför. Alla är ju uppe eftersom ingen KAN sova i dessa oljud. Dock sova jag som en stock varje kväll. :p Frullen resten av resan var flingor och mjölk :) NamNam!


Jaha, sen var det bara att göra sig i ordning och dra ut på se på "The Big Apple". Vi gick rundor som fan och fotade litegrann. Har hittat minst fyra väskor, men inte köpt någon ännu. Köper senare! ;) Vi såg The Empire State building, Grand Central Station [or my aunt's constipation] och såklart Times Square. Mycket folk och massor av kameror som smattrar, uncluding mine. :)  Efter vi har gått i fem timmar och inte lyckats hitta någon vettig "billig" butik. Fina grejer finns det överallt, men alla har inte rimliga priser. Så skickade jag e klago sms till Johannes och frågade om han kunde leta upp Forever21 på googlemaps. Vilket han gjorde! Det var ju snällt om något. Han var till mycket stor hjälp i att tömma min plånbok. TACK! Hahaha... så mycket pengar jag slösade på Forever21. Billigt ÄR bra! Första kvällen vi var där gick vi igenom botten våningen only. Där hittade jag en jacka, en grön kofta, ett par skor, en väst och en weird väst för 130 $.


Nu har jag liiiite ont i fötterna och jag är helt slut och klockan är 20:00 lokal tid. Gäsp.


bajbaj!










 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:30

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:28

Jag måste tipsa om världens godaste chokladbollar jag gjorde igår kväll. Jag var lite nere då jag haft väldigt ont i ryggen sen i torsdags så jag behövde något sött, men inte för sött. Problemet med chokladbollar är att jag oftast inte gillar att...

Av ♥ Janni ♥ - 9 juni 2013 12:21

I fredags när jag skrev mitt sista ord på mitt avslutande paper för terminen som gått kände jag hur avslappnad jag blev. Det blev inget bra paper och jag är inte nöjd med denna uppgiften som jag är med mina andra. Det skiter jag i! Nu har jag gåt...

Av ♥ Janni ♥ - 14 april 2013 09:30

Jag måste få upp mitt flås om jag ska kunna hänga med i svängarna. Min prutt kommer jag aldrig kunna springa ikapp, men jag måste överleva åtminstone. Hon kan nog springa i evigheter. Det kan inte jag... hehe men det är skoj!     ...

Av ♥ Janni ♥ - 4 april 2013 08:00

Jag vill bara inleda den här månaden med att säga att jag just nu är väldigt less på livet av endast en fet jävla äcklig anledning.   punkt. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards