jANNi    |♥|

Alla inlägg under oktober 2008

Av ♥ Janni ♥ - 9 oktober 2008 21:00


Mat-Tina gick förbi oss häromdagen. Totalt onödigt ovetande. Men i annat fall har dagen varit ok. Vet inte om den gick snabbt eller inte, men städat har jag gjort. ALRp kom och fixade slangen och efter det så körde jag på stort på rensade maskinen. Hoppas vi får pluppen imorn så vi har mjukglass.. just nu är den lite för mjuk...


Ja, nu är det ju kasst igen. Jag vet inte vad hon tänker med.. eller inte alls något. Jag är bara så trött på henne att hälften hade räckt. Jag ska i alla fall ha ett nytt kontrakt och inte något lurendrejeri här!


Imorn måste jag till systemet och möjligt handla en mascara efter jobbet. Jeje... jag ska fråga om mammsen vill med. :) Carolinas lilla kissemiss är ju skitsöt. Måste hälsa på den snart!


natti!


ok... det är bara jag.. inget kul.

Av ♥ Janni ♥ - 8 oktober 2008 21:45

Tja!


Jag är helt slutkörd och jag förstår inte var min trötthet kommer ifrån. Idag var det så satans tråkigt på jobbet. Alltså man somnade nästan. Och städa kunde jag inte eftersom då hade jag inte haft något att städa imorn. Så, men gjorde två specialer så som det heter på Donken språk. Så har ändå lite att städa till imorn. Ska köpa både Hänt Bild och Veckans Nu! Så när jag är färdig med städningen blir det tidningar så det ryker.


Jag fick i alla fall ett trevligt besök på jobbet idag. "Du sitter väl inte här och sover!" Vänder mig om så står Caroline där. Jag var så trött att jag inte en reagerade på att hon inte skulle vara där. Men vi snackade lite medan hennes kollegor gick rundor så JC. Vi pratade också om att vi båda var helt slut igår och somnade i soffan. Eller ja, tack vare mycket ansträngning och te så höll jag mig vaken. Men vi bestämde att jag skulle ta halv fem bussen och möta henne på den. Så jag gick in och handlade två krukor och lite bananas och sen tog jag bussen.


Vi gick hemo ch bytte om och sen gick vi vår vanliga runda och in till hennes föräldrar och hämtade en sak snabbt och sen till lill-ICA för att hämta ett paket... vilket strul det var med det alltså. Sen gick vi hem och jag fick mat där. Alla tre åt olika saker. Jag fick toast, Caroline macka och lite ägg och nikolaj köpte en hel pizza. Rättvist. :P


Sen kollade vi på Roomservice. Säger bara en sak. Ja,tack till den hyllan. Så nu är ja hemma och ska faktiskt dega mig i soffan nu om tio minuter. Men först blir det en fast shower. :)


Musik: Kent - Vid Din Sida

bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 8 oktober 2008 21:30


Berättar mer imorn.. eller nej nu när jag tänker efter så orkar jag nog inte det efter min heldag... men vi hörs senare i veckan..


dassigt.

Av ♥ Janni ♥ - 7 oktober 2008 23:15

Tja!


Då ska vi se... Jahaoo.


Måndag. Mamma kom hem igår så vi skulle ses. Jag sov till halv tolv av misstag eftersom telefonen har en tendens att dö under natten. Men tur det inte var en jobbedag. Så ska bannmej ladda den ordentligt hädanefter.  Men jag hoppade glatt upp och gjorde kaffe. Ingen smoothie faktiskt. drack kaffet och kände mig lite seg. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar tills hon hade lämnar mormor och så kom hon och hämtade mig. Jag hade då blivit hungrig och vi köpte mat på Coop och jag gjorde spagetti & köttfärssås till oss medan hon packade upp lite saker. Jag har fått en ny kräm som änsålänge gör underverk. Jag är extremt torr i fejjan ska ni veta. Och har inte hittat något vettigt. Men hon hittade en Clarins som var för Superduper torr hy. Den funkar. Så nu kommer jag sakta med säkert börja sminka mig igen. Så det hade billig Max Factor på H&M så tänkte åka dit och köpa en imorn. Passa på att handla lite mat också då. Efter det så var vi en runda på Väla eftersom vi skulle handla lite saker. Det blev en runda på indiska eftersom jag kände att jag var inte välkommen i mitt eget kök. Jo, precis så kändes det. Men jag köpte svarta underlägg till mitt bord, ett svart ljus med en guldhållade till den till köksbordet så med. Sen min favorit grej. En stor hängande ljushållare till fönstret i guld/gult glas. Ni vet, massor av fyrkantiga glasbitar som de klistrat ihop. :) Riktigt fin är den. Så det börjar arta sig där inne nu, tycker jag. Sen blev det kattmat och kattsand. Sen hem och kolla Glamour eftersom mamma missat så mycket nu. Sen städade hon eftersom farmor kom till dem idag. Sen blev det McDonalds faktiskt och sen "Design: Simon och Thomas". De har ett par söta nya hundvalpar. Efter det körde vi hem till mi och lämnade av allt och mamma tog min trådback som jag haft här nu i tjugo år och en fredag. :P Skönt att slippa den.


Jag kunde inte somna igår. Oroade mig för allt och inget och maja störde mig skit mycket så jag hade tänkt sova nu bums.


Musik: Marilyn Manson - Lamb Of God 


NajtiNajt My!





Av ♥ Janni ♥ - 7 oktober 2008 23:00



...att det kommer bara bli lite halvdassiga inlägg resten av veckan så inget att förvänta sig då nej. :)


För övrig har jag ätit kvällsmat druckit te, degat och tagit ett bad. Det var välförtjänt. Nu ska jag ärligt talat sova. Det blev inte mycket av det inatt.

 :( Så trött jag var idag!

Av ♥ Janni ♥ - 6 oktober 2008 22:22


...grejor till köket idag. Mycket bättre nu. Känns trivsamt.


Annars köpte jag kattmat och kattsand. Ska köpa busskort imorn. Känns som alla pengarna går åt på en dag! Men det är ju nödvänigt att djuren får mat och att jag kan ta mig till jobbet. :) Jag kommer inte köra så hårt som sista månaden, men inga kläder åtminstone.  Det kommer jag ju i alla fall hålla. Jag ska byta gardinerna denna månaden med. :) Jag har hittat ett par jättefina från ellos och en snygg svart vas från ikea. Nästan allt rosa kommer att försvinna från vardagsrummet med. Bytes till helst svart eller andra mörka nyanser. Mi lajk. :)


Detta kommer bli en fin vinter känner jag. :)


bajbaj!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards