jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2008

Av ♥ Janni ♥ - 17 november 2008 00:30

Tja!


Ja, där gick ännu en helg. Men denna gick två steg fortare än den förra tyckte jag. Johannes kom till mig efter han varit ute i fredags, han stannade här under lördagen när jag var på jobbet. Han var lite bakis. Han mötte mig och min tunga Ica kasse [min nya bästa vän] på vägen hem från bussen i lördags alla fall fast det var kallt. Så vi promenerade hem resten av vägen tillsammans. Det var mysigt, men kallt. Sen gjorde vi mat och om man jämför honom och mig när det gäller mat så äter jag som en mus. Fast det gör jag jämfört med massa andra också. Annars vet jag inte vad som har hänt med mig. Jag vill pyssla och städa och laga mat till honom! Fy skäms Janni. Men jag tycker om det. Finns det inget hemmatjej bidrag? ;)


Sen degade vi verkligen resten av kvällen i soffa framför ett antal filmer. Tills han gick och la sig. Jag kröp efter och njöt av värmen han hade fått ihop. Liten säng = snabbvärmande! :D


Jag sitter och kollar lite flyg och hotell till Stockholm bland annat. Eftersom jag antagligen kommer att vara ledig 31 dec - 4 jan [håller tummarna] så tänkte vi att vi skulle åka någonstans. Lutar mot Stockholm eller Göteborg.


I alla fall...


Johannes gick upp och kokade kaffe till mig [undrar hur länge det håller? ;)] och så drack jag det i sängen. Sen åkte vi till mitt jobb. Eller ja, han skulle åkt vidare till Klippan, men det skulle ju också vara typiskt att inte den bussen som just vi tog gick hela vägen dit. Så han hängde utanför Hauffes i ett par timmar och inväntade sina päron för de skulle handla på City Gross. Alltså att föräldrarna ligger i bakhåll sådär är lite elakt. Jag fick träffa "hela" familjen samtidigt. Kul... mycket kul Johannes! Han bara satt och flina. Jag menar, jag såg ut som fan och hans moster. Bättre lycka nästa gång. Hoppas jag inte verkade konstig bara. :P


Efter jobbet sprang jag in på Maxi och inhandlade lite kattmat till Maja. Sen hängde vi coola ungarna utanför kassorna och inväntade bussen hem. Sen som vanligt. Gick inom Statoil och handlade lite saker för mina kuponger som jag hade fått av mamma för ett tag sen. Sen var det ju ännu kallare idag och ingen Johannes som väntade på mig. :'(


Hemma var jag i nästan en timme, men smått uttråkad gick jag och Maja till Nikolaj och Caroline och kollade på Mumin och drak kejsaren grejshit filmen. Johannes trodde jag menade mumintrollen fan! ;) Det blev lite catfight mellan Maja och Devil, men det går bättre och bättre tycker jag allt nog. Halv elva gick jag hem och käkade rostemackor och drack lite jordgubbssaft. Så nu sitter jag här och har lyssnat på Bosse litegrann och funderat på lite hit och dit. Jag vill verkligen se dem, men blir nog inget med det inte. Får se. :(


Men nu blir det bingen för Janni är TRÖTT!


bajsbajs!

Av ♥ Janni ♥ - 16 november 2008 22:22



This years love had better last
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long
And when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like I can't go on

Turning circles time again
cut like a knife oh yea
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last
this years love had better last

so who's to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
don't you know this life goes on
and won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last
this years love had better last
this years love had better last
this years love had better last



Av ♥ Janni ♥ - 16 november 2008 18:30



Så här skön var min sommar! Vill tillbax!

Av ♥ Janni ♥ - 14 november 2008 21:00

Tja!


Idag var ju ingen kul dag. Eller ja i början var den det, men jag fick flimmer för ögat och sen migrän. Tur man köpte piller i tid. Jag mådde tillsist så dåligt att jag var tvungen att åka hem igen. Då hade jag bara varit på Väla en timme?! :O skittradigt. Får träffa Elle nästa vecka istället. :P Men jag hittade en nyårsblåsa i all fall so jag ska pimpa lite. Idag är Johannes och turar så kommer inte ses förrän imorn som högst troligt.... :( vet inte om jag ska ut ännu. Men jag har ingen dricka. Det orkade jag inte handla idag. Ska fråga My hur det blir och sen fråga mamma om hon kan handla två, tre cider till Janni. :)


Musik: Ville Valo And Natalia Avelon - Summer Wine


Av ♥ Janni ♥ - 14 november 2008 12:00

Tja!


Idag är det inget promeneraväder i Helsingborg inte! Så det blir på med fina stövlarna och hänga på Väla. Ska passa på att växla lite danska pengar och handla sprit. Måste komma ihåg passet då också. Tänkte också att jag skulle ta med mina gråa pumps och klacka om dem, klacken på den är bara plast och det slits jättefort. Kan nog inte ha dem mer än en gång till innan jag måste göra en omklackning så lika bra. Stövlarna by the way, som kostade 1500 [2000 var utgångspriset, men på dyra saker i New York får man oftast rabatt för annars säljer de inte lika bra. I varje butik hörde man att just idag var det 30 % på väskor om jag råkade stå och hålla i en. Mycket bra sätt att locka folk tycker jag. :P] på Steve Madden håller nog ett tag till. Bra klack på dem, men sen blir det en stålklack. :)


Regn och rusk gör inte Janni glad. :S Men, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Nooot.


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2008 22:22

Tja!


Igår beställde jag kläder från Forever21 för första gången. Hittade massor av saker som vi har sett och provat i butiken. Det kände lite weird, men nu vet vi åtminstone deras storlekar och hur det sitter. Men jag beställde bland annat en julklapp till mammsen, två festblåsor och massa basgrejer som jag redan har köpt, men det är ju bra och ha mer än ett exemplar.


Ingen Johannes igår inte.


Jag somnade nog halv ett igår. Vet inte ens vad jag gjorde uppe så sent. Bara för det så vaknade jag inte förrän efter halv elva typ. Upp och käkade frulle och pratade med mamma. Jag kollade lite tv, men kvart över tolv kände jag att jag var tvungen att börja städa. Tur det, för som jag städade. Jävlar. Tog avloppen och jag må ju säga att det var rätt så nästy! :S Mycket hår och grejer...


Här är bannemej rent. Sen duschade jag och började på maten. Satte in maten och Johannes kom. I jobbekläder. :( Så han hoppade in i duschen och sen skulle vi fixa kyckling. Maten blev ju faktiskt mer än lyckat. Första försöket på vår familjs potatisgratäng och mmmmm, precis som mammas! ;)


Han får i alla fall med sig mat till jobbet. Jag äter helst inte leftovers. I alla fall så blir det bingen nu. Sen träffas vi nog inte mer för resten av denna veckan.


Maja fyller två år imorn också! :) GRATTIS. Vincent fyllde när vi var i New York. Den 2 november, samma dag som jag flyttade in hit. :) YAY!


Musik: Katie Melua - Piece By Piece


bajbaj!

...

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2008 00:20

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards