jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2008

Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2008 17:00

Tja!


Men så kul då. Jag har inget att säga om första jobbedagen utom att det känns helkonstigt. Weird att vara tillbaka här "hemma". Inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Jag försov mig såklart, men tur att jag hade lagt fram kläderna kvällen innan. Jag var tvungen att småjogga till bussen och var lagom lökig när jag kom fram. Efter jobbet blev det duschen för min del och sen hämtade Johannes mig för som pengaväxling och snackshandling på Väla. Vi såg på V för Vendetta och den var helcool. Vi somnade tidigt, men trots att jag bara sov en timme mer än honom efter han hade åkt till jobbet så försov jag mig IGEN! Herregud. Lökigare idag, men jag hann precis med bussen som tur var. Bra min deo är superduper härlig. :D


Jobbet var väl ok. Tiden gick fort och jag åkte hem och duschade ochinväntade Johannes. Vi pillade fram Manhattankartan och började scanna efter Empirestate building. HIHI, jag visste vrt den låg ju. :P Efter det kollade vi på Madagaskar och det kände så skönt, kändes som min hemstad. Eller något åt det hållet. Tänk att man kan tycka om en stad så fort! Sjukt. Samt att människorna är faktiskt snälla och trevliga.


Det blev sova ännu tidigare idag och jag somnade fort tro det eller ej. Usch, vi vaknar av att Krille ringer och väcker oss. Vafan, jag som sov som ett barn hela natten! :P Johannes åker till jobbet och säger att han komer och hälsa på mig idag. :P Hihi... Men efter det måstehan fixa sina bromsar på bilen. så för min del blir det en rejäl undanplockning av alla jäkla kläderna som hänger överallt. Plus att jag måste packa alla presenter. 


Ha de fint!



Av ♥ Janni ♥ - 3 november 2008 22:00

Tja!


Äntligen hemma! Nej, Vince minns inte vårt lilla bråk innan jag åkte till flygplasten i onsdags. Jag frågade mamma om de hade varit kelna men det hade de faktiskt inte. Ni kan ju tro att båda katterna sov på mig första natten. Bokstavligt. De stångade mig som satan när jag kom hem, så de hade nog saknat mig. Mysigt välkomnande.


Jag visade alla plaggen för mamma och pappa utom alla presenterna och sen åkte de hem eftersom klockan var ju ändå runt tio tiden då.


Så skönt det ska bli att få sova hemma från och med nu.


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 3 november 2008 16:00

Tja!


Såja, kan ju inte säga mer än att resan fortskrider as I write. Men tiden fortsätter med att gå fort och vi har vandrat på Heathrow nu i fyra timmar och ska kissa och göra oss redo för att boarda. YAY!


fortsättning följer...

Av ♥ Janni ♥ - 2 november 2008 17:20

Tja!


Tre väskor är nu incheckade på flygplatsen. Vi håller tummarna för dem alla.


Idag har vi irriterat oss på det där jäkla New York Marathon som spärrade av typ halv Central Park. Det tog ju inte alls tjugo år att smuggla sig in där. :p Tur som det var så hittade vi tills slut en liten trappa som ledde oss rakt in i den bästa delen. Vi hittade en stor gräsplätt och satte alla våra stuff där och spelade lite "shitgubb". Jag förlorade verkligen varje gång vi spelade. :S Jolle ringde en stund så vi pratade litegrann och inget egentligen och Carolin vilade sig lite. Vi åt varsin Cream Cheese Bagel och jag drack min Iced Tall Vanilla Latte. Mumms! På min sista stod där till och med mitt namn på. Eller ja, det blidde visst Yani, men ja... hade inte förväntat mig rätt ändå. Steven, min gamla gymnasielärare, brukade kalla mig för Yani.


Sen käkade vi på Donken på Times Square och fotade lite nattetid. Mycket fräsigt må jag säga. Vi har kollat pengarna nu, 530 dollar blev det kvar för min del.  


Just nu tänker jag bara på myspys, myspys, myspys!


7 timmars flygtid = SOVA. Sen blir väntetiden i London 4½ timme. Isch. Då ska vi hänga på Starbucks. ;) Tur bara den resan sen tar 1½ timme. Sen home sweet home! Jag må ju säga att jag älskar New York och tänker åka hit till våren igen! Som fan!


Gud vad jag är glad att du fann mig! <3


bajbaj!



Av ♥ Janni ♥ - 1 november 2008 13:30

Tja!


Shit! Då var man färdigpackad och klar. Jag hoppas allt går bra resten av vägen också *håller tummarna*. Imorn blir det värsta långa sugresan igen dåja. :S Fast det så har vi hela dagen här i New York eftersom planet går 23:59 imorn kväll. Lönt! :P Om jag ska vara ärligt så orkar inte jag se Frihetsgudinnan. Känner inte för att hitta på mer, utan vill bara hem nu. Hem till kissarna... nog om min tristesspanik.


Idag har jag handlat ännu mer. Knappt att det fick plats ju. Men det gick. 3 väskor blidde det, en I <3 NY till mig och en till Johannes och en till Mysan. Massor av saker på Victoria's Secret till mamsen, Elle och Line. Lite julklappar hann jag också med. YAY! :)  Sen har jag nu ett Chanelpuder och ett Chanel läppglans. Två t-shirtar, vantar och en baströja från H&M igen, och tre baströjor och en t-shirt till Johannes och ett par jeans från Forever21.


Har lite mer än 500 dollar kvar när vi åker hem. Tur också att dollarn har stigit med en krona. ;) När vi kom hem från första rundan packade vi om och hämtade ännu mer pengar och drog till BLoomingdales och handlade min sista väska. En grå krokodil sak från Nine West. Mycket fin är det. Tycker Johannes med. lite gayvarning där. :P


Sen gick vi på marknade som var cirka tre blocks från vårt hotell och handlade en plånbok och Carolin en väska plus I <3 NY tröjorna. Sen var det fan nog! Så less på att shoppa nu. Så hoppas jag kommer hem in one piece.


over and out!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards