jANNi    |♥|

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

äeh... nu är jag lite mindre lycklig...

Av ♥ Janni ♥ - 30 december 2008 18:15


för att Maja löper. Äh, skojar bara.. vill bara kasta henne i väggen en aning annars är allt skitbra. Nu är jag ledig till söndag. YEAH! Så.


Igår då...


Ja, jag sov till halv elva. Det var riktigt jävla najs. Sen gick jag upp och jag var svinigt hungrig. Kanske därför jag tyckte jag så lite väl smal ut. ;) Där ser ni gott folk, bara se till och svält er. Gud, nej det är inte min grej. Det är en av de värsta sakerna som finns måste jag säga. Just att vakna av att magen svider och krymper. Men jag kokte ett ägg och smörade två grova bröd och kletade på majjo med örtsalt på. Ja, sen åt jag dem och mätt blev jag. Jag satte igång med att diska och plocka undan allt från helgen. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar och packade väskan. Lite mindre denna gången dock, så det var ju skönt. Sen gick jag till bussen och tog den, vilket tog för evigt. Aldrig mer. Jag tar tåget nästa gång, jag kan ta buss och tåg till klippan men jag kan inte ta mig hem utan att betala biljett. Men får väl be honom köra mig hem eller till jobbet. ;)


I alla fall så hämtade han mig på stationen eftersom jag inte har koll på Klippan ännu. Vi kom hem och vi hoppade bokstavligt talat ner i sängen efter tio minuter, haha. Av med kläderna och jag fick välja film. Silent Hill, eftersom jag inte sett den. Så tänkte jag att eftersom jag inte sover ensam kan vi se den. Ha, jag var livrädd när vi skulle sova. Plus att jag mått så dåligt hela jävla dagen. Det är brödet jag lovar. Any who.... Jag började kallsvettas när vi skulle sova och fick sån jävla kramp i magen så han blev lite rädd och hämtade en spann. Sen fick han tända i köket och haller eftersom jag var ju skitskraj, haha. Men jag satt på toan i tio minuter och inget hände. Så jag gick tillbaka och så försökte jag sova. Jag somnade efter mycket om och men och vaknade inte under hela natten! Och inte lika ont i nacken heller. ;) Framsteg.


Men vi mös så mycket i morse att jag kom försent. :p Typiskt. Rutorna var ju tvungna att skrapas och allt gick ju fel. Men inte brydde jag mig. För detta var min enda jobbedag. haha!


Så, mycket att göra idag. Faktiskt lagom mycket. Så lednings kärringen kan inte klaga på att jag läser tidning eller pratar i telefon fär det har jag inte gjort på två veckor ca, men hade hon gjort sitt jobb och fått hit fler kunder kanske inte jag skulle behöva underhålla mig själv. Så det så. Vad vill hon jag ska göra. Sitta och glo! Nej, jag blir riktigt galen på Familia. Kom och underhåll mig, snälla!


Efter jag hade slutat jobba gick jag på min första reavandring. Och jag hittade ett par skor. Ok, de var varken låga eller svarta, men jag var tvungen att ha dem. Hundra spänn. Jag såg dem när de kostade 149, men det var för dyrt. Haha... nu bara Ja, tack.


Sen köpte jag liten present till Carolin till imorn! Jag tror hon gillar den! håller tummarna.


Ikväll blir det inte mycket hade tänkt byta lakan åtminstone, men imorn kommer Jolle och då ska vi gå till Pålsjö och gå i Pålsjö. Låter kul va. :p Sen blir det middag och sup hos Carolin från klockan sju. Så det så! :) Sen blir det pussar vid tolvslaget om inte Jolle har blitt ett fyllo, vilket vi inte är så glada för om det händer och han lär ju ha en sur flickvän när han vaknar morgonen den 1:a januari 2oo9. Inget bra sätt att börja det nya året. ;)


Musik: Moby - Whispering Wind


bajbaj!


ps. Här har vi det jag gjort till Carolin. Hoppas hon inte råkar läsa min blogg. Men det är inte så ofta det händer.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:30

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:28

Jag måste tipsa om världens godaste chokladbollar jag gjorde igår kväll. Jag var lite nere då jag haft väldigt ont i ryggen sen i torsdags så jag behövde något sött, men inte för sött. Problemet med chokladbollar är att jag oftast inte gillar att...

Av ♥ Janni ♥ - 9 juni 2013 12:21

I fredags när jag skrev mitt sista ord på mitt avslutande paper för terminen som gått kände jag hur avslappnad jag blev. Det blev inget bra paper och jag är inte nöjd med denna uppgiften som jag är med mina andra. Det skiter jag i! Nu har jag gåt...

Av ♥ Janni ♥ - 14 april 2013 09:30

Jag måste få upp mitt flås om jag ska kunna hänga med i svängarna. Min prutt kommer jag aldrig kunna springa ikapp, men jag måste överleva åtminstone. Hon kan nog springa i evigheter. Det kan inte jag... hehe men det är skoj!     ...

Av ♥ Janni ♥ - 4 april 2013 08:00

Jag vill bara inleda den här månaden med att säga att jag just nu är väldigt less på livet av endast en fet jävla äcklig anledning.   punkt. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards