jANNi    |♥|

Alla inlägg under december 2008

Av ♥ Janni ♥ - 18 december 2008 21:45

Tja!


Har inte skrivit sen i måndags. Det är lite ovanligt. Jag orkar heller inte skriva idag, jag är rätt så slut efter jobbet. Det får bli ett lite kortare inlägg idag. Dagarna har gått och nu är det mindre än en vecka till julafton. Jag är riktigt sugen på jul i år alltså. Jag har bankat in julstämning i mig och druckit och ätit juligt så mycket jag bara kan. Efter jobbet i tisdags gick jag en sväng på Familia och sen in och handlade lite mat och annat på City Gross. Sen kom älsklingen och hämtade mig och vi körde [han körde och jag åkte] till Väla för jag hade sett att de hade en locktång för 49 kr på Clas Ohlsons. Så jag köpte den och ett rött band som jag ska ha till min klänning på julafton med röda strumpbyxor och tomteluva. ;)


Han ville inte gå på Väla eftersom han hade mjukiskläder på sig. Så mysigt, men så fult att gå utanför gården med. Jag hade aldrig gjort det iaf!! :P I alla fall så vi åkte hem och satte oss i soffan och då blev det julmust och massa pepparkakor & nötter. Han knäckte dem åt mig. (A) Vi kollade på Äntligen hemma och sen Doom. Det blev faktiskt nästan hela filmen, men sen kom den sista reklamen och då fick det vara nog så vi gick och la oss.


Samma skit nästa dag. Bara det att jag åkte hem och städade faktiskt helt undan! Helt. Inte ett skit var här plus att jag tände ljus och doft grejer och var duschad och klar när han kom. Han hade klippt sig. Han var jävligt het måste jag erkänna, även om han hade tänk odla. Typ Nate Archibald i Gossip Girl... den frillan hade han varit grymt het i. Mmmm


Jahaoo... fast igår blev det Roomservice med Glögg och massa mys. För vi ses på Lördag nästa gång. Ok, bara en dag kvar nu. Men det är ju bara för jag jobbat bort hela denna. ;) Smart va! Haha... Så då blir det laga något snabbt och sen pynta julgranen som jag ska ha här iår. Första gången. Efter det blir det kanske rulla igång med julfilmerna och de ville komma imorn! Jag håller tummarna annars får vi klämma in den den 22 och 23. :P Äh det går. Det är ändå trots allt bara fyra filmer om jag inte minns fel. Oh, glömde jag ska låna Raka Spåret Till Chicago av Jacob.. men jag har inte tid att hämta den. Men de hade inte den när jag skulle beställa. Lite surt. Får se vad han gör imorn kväll. :)


Imorn ska jag jobba morgon och sen på kvällen ska hem till Bahia. Det var inte igår. Har sprungit på henne flera gånger, men inte hunnit säga så mycket för hon har aldrig tid. Annars kommer Suzana också och hon har man ju inte sett på ett år. Usch, tragiskt fan. Livet är så, vänner kommer och går, men än har inte mina gått någonstans. Tur det. Men på något sätt känns det ändå så.


Nu måste jag lägga mig och vila lite i soffan. Har en aningens ont i ryggen...


Annars är denna dagen precis som alla andra förutom att det fortfarande är den 18 decemer, dagen d. Det är skönt att det skedde för det var inte meningen. Lättad känner jag mig. Skönt. Jag är så glad jag har dig som vän, för du är en av de få människor så verkligen ställer upp när man behöver det. Tack för du är min vän. Jag älskar dig.


Musik: The Script - The End Is Where I Begin


bajbaj!

...

Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2008 22:00

Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2008 16:55

Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2008 12:12

Tja!


Jahapp, känns som varje gång jag skriver så säger jag att helgen har rusat förbi. Det gör den alltid fan. MEN nog om det...


I torsdags så tvättade jag ju. Efter det så hämtade mamma mig efter jobbet och vi åkte hem och packade hennes saker eftersom mamma o pappa skulle åka till i fredags. Sen stack vi till Ikea och skulle handla min julklapp till Nikolaj. Ja, kassorna funkade inte så vi la sakerna och gick. Sen åkte vi och handlade mat. Efter det blev det bara tv tittande och sen var den dagen över.


Fredagen gick fort som satan. Jag hade bestämt att jag skulle hem till Elle och baka pepparkakor. Det tog ju en timme att komma hem till henne. Vad är det med bussarna till Ödåkra. De kommer aldrig när man vill de ska komma. Så jag blev lite sen, men vi hann ändå. Sen åkte jag hem till mamma o pappa och kollade lite Glamour tills Johannes kom, fast han fick passa på när de inte var hemma och kolla runt. Här kommer man rakt in i köket ja. Den obligatoriska kommentaren. Det gör ju inget eftersom han ändå bara har minusoäng av pappa ännu så. Vi drog på Ikea och handlade presenter och julklappar och kollade på kök. Det gick väl bra. Inga större missöden.


Sen var det bara hem och mysa. Ja, han somnade men jag hade inte förväntat mig mer ändå. Upp på lördagen tidigt eftersom han skulle iväg och lägga golv hos Chrilles mormor. Jag åkte till jobbet och det gick väl bra. Men jag var inte alls sugen på att gå ut. Jag var sjukt trött och bara kände mig blähäig. Det gjorde nog alla.


När jag kom hem så duschade jag och hoppades på att jag skulle känna mig bättre. Lite bättre blev det iaf, väl hos Carolin fick vi nygjorda lussebullar. Ja, somliga har tålamodet. Jag ska försöka hinna, men jag kommer inte. Jag har iaf gjort massa fina och goda pepparkakor! :) Lördag kväll blir nog julgranspynt och lussebullebak om jag får bestämma för sen har jag inte tid. Får se vad Johannes vill. Däremot har vi faktiskt planer på att åka över sundet på söndag. Vi ska vara jätte puttignuttiga och äckliga på Tivoli i Köpenhamn. :D


Sen då.. Söndagen gick väl bra på jobbet. Jag lämnade en ångerfylld kille hemma. Ja, än en gång hans eget fel. Själv har jag slutat med det där supandet. Tre cider räcker helt klart för min del. Jag åkte en timme tidigare från jobbet och hade pizza med mig till fyllebarnet. Jag fick myst i tre timmar innan han blev hämtad. Han hade lyckas stuka foten också. Hoppas bara det inte blir mer sånna kvällar, för jag är inte din mamma! Orkar inte bara.


Så idag är man ledig. Jag somnade i soffan igår och vaknade fem. Tredje dagen på rad där jag somnat med smink. Urk. Jag hatar sova med sminket på. Har nog med finnar och vill ikke ha rynkor.


Vet inte om vi ska ses idag. Jag vill, men får se. Nu ska jag iaf duscha. Känner mig liiiite äcklig.


bajsbajs!












Av ♥ Janni ♥ - 11 december 2008 17:00


I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

How did I get here with you I'll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do
To stay away from lovin' you
I'm broken hearted I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

All my life

Av ♥ Janni ♥ - 11 december 2008 13:30



Jag säger det. Mina vänner har ingen som helst tur i kärlek just nu. En av dem blev misshandlad för två veckor sen. Den andra är olyckligt kär och den tredje blev lämnad för en annan. Vad är det med människor egentligen?


Jag har fått turen att fått Johannes. Han är verkligen allt jag vill ha.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards