jANNi    |♥|

Alla inlägg under december 2008

Av ♥ Janni ♥ - 11 december 2008 11:35

Tja!


Då ska man tvätta klockan tolv så sitter här och slöar och käkar lite julkalender. :) Gud, vad dimmigt det var imorse och ända fram till elva typ. Kunde inte se ut överhuvudtaget. Jag gillar dimma såvida man inte ska ut och köra, då kan det vara ren livsfara. Fråga bara min mamma.


Har inte så mycket att säga idag utom att jag fick skjuts hem idag igen. Alla mina stängningar denna veckan har jag fåt skjuts hem. Har varit jätteskönt.


Nej, nu måste jag nog organisera all min/Johannes tvätt. Hinner nog inte tvätta allt. :S Men ska försöka skicka alla julkorten idag också! :) Bli inte överraskad om det komemr ett i brevlådan!


bajbaj!





Av ♥ Janni ♥ - 10 december 2008 12:35

Tja!


Idag när jag åt lite pizza så såg jag Maja gick loss på täcket. Bara det att under täcket, trodde jag, låg Vince. Så när jag skulle lyfta täcket såg jag att han låg inuti. Så jag skulle få fram honom. Jag kröp mellan täcket och påslakanet så hoppade Maja på mig och bet och rev mig. Shit, har aldrig varit emd om att hon gjort så. Jag tyckte det var skiiiitskoj så jag började bråka lite med henne. :p När jag hittade Vince gick hon loss på båda två. ha ha ha..


Nu är hon på Vince igen....

Av ♥ Janni ♥ - 10 december 2008 11:30

Tja!


Godmorgon och godmiddag säger jag nu. Jag vaknade lite efter tio idag och så fick jag sms av Carro. Vi hade lite problem att fylla fredagen och jag vill verkligen inte jobba igen. Men det fixade sig sicken tur var!


Idag ska jag lägga undan all tvätt och gå ut med alla sopor, tre påsar (!), och sen bara dammsuga. Det kunde jag inte igår eftersom jag la verkligen all tvätt mitt på golvet. :P smart va. Men sen kom den en fet jävla ikeakasse med mer tvätt från Johannes. Ska ge två linnen till Carolin så de måste också tvättas. Så har mycket som ska tvättas imorn. Jag tror kanske jag inte hinner med allt. Bara man tar det som är viktigast. Jag kan ju bara sätta tvätttid den 15:e också. Det är nog det bästa med två shift. När jag vill tvätta när jag är ledig är det oftast fritt fram. För det är inte pensionärerna som tvättar då utan de måste ju tvunget tvätta om kvällen då alla andra medelsvenssons brukar tvätta. Helt sjukt meningslöst tycker jag.


Jahapp, frimärkena var ju tyvärr slut igår så jag hoppas på idag. Annars vetefan om jag skippar dem. Sen blir det jobbet igen. Men det är inte så farligt. Bara fem timmar och fyra timmar själv. Sen kommer Johannes och hämtar nyckeln. Vi måste gå upp till Nikolaj och be om hans nyckel, eftersom de ska flytta till Ödåkra sen och där redan finns en nyckel i Ödåkra redan så får Jolle Nikolajs. Annars blir det för jobbigt, tycker vi. Men vi hann inte igår eftersom vi kollade på House och sen sov ju de andra så. :P


Jag har spenderat två dagar på att tänka på lägenhet. Ritat och haft mig, dock tror jag inte det blir av med den renoveringen som var tänkt först.

:( MEN jag får min walk-in closet! Dock på andra sidan lägenheten... sugit. Haha... Sen har lägenheten två dörrar så man kan låsa in kattjävlarna i köket & hallen när vi inte är hemma. Skönt. Inget pink i nya soffan.


Iaf... när vi kollade på Äntligen hemma och sen House så hade vi glögg till. Så släckte jag lampan, så sa han här läser jag. Så jag skulle gå och tända så skrek han "Nej, inte dricka glögg med tänd lampa." Han är så mysig.


Nu blir jag sån puttinutti här som jag inte gillar. Men han är vekligen underbar. Sen att sexet lätt är det bästa jag haft, släng dig i väggen Stefan, det gör ju bara saken bättre. Men det jobbigaste är bara att han måste ju också hem och städa och vara hos sina fiskar. Ja, don't tell me. Så jag tvättar åt honom eftersom jag gör så hann inte hinner. Men jag tvättar gärna. Jag tycker om det.


JA, hur kan jag glömma. Varför har ingen sagt något! Det bästa som finns har äntligen kommit tillbaka till Donken efter två års tomhet! EMMENTHALERHJÄRTAN! I'm in love, på redigt. Det näst bästa Mcdonalds har är Elmacon. Mmmm.. Jag blir riktigt jävla sugen på det. Asså blandningen av dessa två dressingar i den där burgaren skickar mig rakt upp i himlen. Sen ska man ju definitivt ha cheddar dip blandat med en skvätt Hot Chili. Ett måste! Åhhhh...  där kom jag. :P


Nej, allvar.


Så nu har mitt schema blivit lite mer fyllt än vad det var innan. Har ännu mer jag måste hinna med och mamma blev sur för jag sa nej till att följa med till mormor. Men det är sånt här jag absolut inte vill ha under julen. Stressen att man MÅSTE göra vissa saker. Kan man inte bara ta det som det kommer. Neeeeeej, så nu har jag gjort mitt schema. Det blir har ju blitt och kommer bli en del fester nu under jul månaden. Sen får det fan bli lugnt i januari. Har inte lagt ut så här mycket på utekvällar sen i somras. Plus att den nya julcidern är jätte mumsig.


Jag vill inte Otto ska komma på Nyår. Han är feg och vågar inte bli vän med mig på Facebook. Alltså. Jag är bara rädd att de fälls någon onödig kommentar från någon av killarna. Ok, haha, vi snackade om Otto i helgen och Jolles kommetar var "Otto!? han som ville du skulle med hem?" Så han kommer iaf ihåg vem det är, men nej jag vill inte ha dem i samma rum. Jag lovar säger någon något så knäar jag denne. Jag lovar.


Nej nu har jag babblat nock för denna gången. Måste återgå till plockandet.


Musik: Sophie Zelmani - The Wind Took My Sail


bajsbajs! 





Av ♥ Janni ♥ - 9 december 2008 11:30

Tja!


Orkade inte skriva efter jobbet igår. Dagen flög i alla fall fort fram tur för det annars hade jag nog tagit en tupplur där och då på jobbet. Jag hade med mig rester från i lördags. Jag menar, vi lyckades med maten. Ok, vi/jag har ännu inte gjort något större missöde, men man ska ju trots allt inte säga något än. ;)


Ikväll kommer Jolle. Tror han ska hämta mig, det känns vettigast så. Jag undrar fortfarande om han också ska ut i helgen. I så fall vill jag träffa honom. Eftersom jag har helgen så kommer vi ses senast fredag. Då åker mammsen och pappsen till Finland så hon och jag ska ses på torsdag. Ok, jag orkar inte jobba på fredag också. Så jag är numera ledig torsdag och fredag. Det känns annars som om jag jobbar för mycket. Vilket jag kanske redan gör.


Alltså hur hade folk tänkt sig att man skulle kunna hinna åka över till Köpenhamn och gå på Tivoli om man jobbar två shift... vi kanske måste klämma in det den 21. Då ska vi egentligen klä granen och mina päron har bröllopsdag. Men kanske kan köpa granen kvällen innan. Jag tror inte vi ska ut den 20. Inga planer på det, men man vet aldrig numera.


Den 27 blir det kalas. Eftersom jag inte vill supa på juldagen då alla andra gör det så fick det bli på lördagen. Carolin fyller 22 den 24 så God Jul och Grattis på henne. :D


Jag får inte glömma köpa frimärke idag. Annars lär inte någon få julkort av mig i år, då får jag skicka via nätet istället.


Hur hade man tänkt att man skulle hinna med allt. Man kan inte hinna baka, pynta, mysa, festa och åka iväg under denna månaden. Nu är det två veckor kvar till jul! Inte för att vara sån, men jag har lite småpanik. Inte för julklappar utan jag känner bara att jag har inte tid med något annat än att jobba. Bra jag är ledig efter nyår.


Idag har jag stängning, men nu ska jag diska och plocka undan alla jävla kläder som ligger här. Jag måste ha större garderob. Jag har fått slut på hängare så allt bara ligger här ute istället.  Men så sover katterna på allt så då måste jag köra med klädesrollern och det hinner jag aldrig på mornarna. :S


Så vika och lägga i en låda tills vidare. Jag har sett att de har värsta saken på IKEA så jag ska handla allt jag behöver och sen använda lika det pengar man får när man handlar efter året är slut. Bra va! ;)


Musik: ATB - You're Not Alone [Airplay Mix]


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 9 december 2008 11:11


Janni vill dansa på pålen på Bakom i helgen. FunFun!

Av ♥ Janni ♥ - 7 december 2008 18:30

Tja!


Sådär.. sitter man här och är bakis. Urk, det blev ändå för mycket igår även om vi bara drack lite... men vi börjar om från början.


Alltså i fredags hade jag också heldag. Kul. Den gick i alla fall fort så ska inet klaga över det. Bara lite tröttsamt att sitta där helt själv två dagar i rad. Jag blir lite sällskapssjuk. Men jag handlat och pantat så det så. Eller ja, My pantade faktiskt åt mig, men jag hatar verkligen att panta. Efter jobbet åkte jag hem och gjorde inte så jävla mycket.


Dagen efter sov jag till elva. Ja, jag vet, men jag var helt slut i kroppen. Sen åkte jag till jobbet. Nu är det mycket att göra och vi hinner inte med. Plus att där var lite idioter som handlade. Speciellt en kvinna, som inte verkade förstå att hon inte betala och köpa något som inte är färdig. Alltså vi är inte McDonalds heller. Hon blev i vilket fall som helst skiiiiit sur och sa att hon minsann inte skulle ha något då och så gick de. Jisses. Hoppas Carolin kunde jobba idag. Det blev lite för mycket shottar igår.


Efter jobbet igår gick jag, Jolle och Carolin in på Maxi och handlade. Jolle skulle gjort det innan jag slutade, men han hade somnat framför tv:n. Så vi gjorde det efter istället. Ändå hann vi iväg innan bussen skulle ha gått.


Väl hemma satte jag honom i action. Hacka allt medan jag duschade. Sen lagade vi maten efter det. Jävlar vad det blev gott. Bara lite mer vitlök nästa gång. Men, shit det var skiiiiitgott. Och det bra att jobba i köket med honom också utan att jag dödar honom. :P Efter maten vilade vi oss lite i soffan och smälte maten medan vi kramades... så mysigt. Inte träffat honom på fyra dagar då. Det är alldeles för länge säger jag bara. Som jag saknar min älskling, jag blir alle koko på riktigt. Bitchar mot folk och sånt. Mer än vanligt alltså.


Jag sminkade mig och klädde på mig och sen tog vi bussen ner till stan och gick till SevenEleven och köpte ett paket mjölk som vi lämnade av hos Carolin. Sen var det Hamnkrogen som gällde till elva. Jag kan säga att våra samtalsämnen denna kväll var mestadels sex. Gruppen bakom oss glodde som satan när vi började snacka trekanter. Efter det gick vi till utposten eftersom Jolle ville träffa en gammal polare. Så när vi hade hunnit halva cidern där så fick han reda på att hon hade gått till Helsing. Jahapp.. Hahaha...


Men vi drack upp och pratade lite mer. Ett tag var där ett blad som började prata med Jolle. "Prata med dem då." "Det är min flickvän." "Prata med dem, visa vem som bestämmer." "Vi bestämmer tillsammans." Sen fick jag ställa min dricka och så gick vi över till Helsing. Han klarade visst inte bladet.


I alla fall var det riktigt fancy men fan 30+ på Helsing. Jag kände i alla fall att jag var riktigt finkläd för jag hade min nya klänning från Forever21 på mig. Så fiiin. :) Tror ni inte jag inte fotade honom igår. Alltså. Jag måste fixa kort på den jävel snart.


När vi kom in på Helsing hade hon tydligen gått till Tivoli. Jaha, sa Jolle. "Kan du inte bara gå in till Hampan lite så ses vi där?" Ja, så vi gick tillbaka till Hamnkrogen och han fick träffat sin polare och vi blev presenterade. Sen idag skrev hon ett sms till honom och sa att han hade en söt flickvän. Tackar. :D


Efter det så gick vi nog hem till Carolin. Det var meningen vi skulle till Bakom men de stänger ju klockan ett och klockan var lite efter halv när vi kom hemt ill Carro. Så det skulle bli ZooBar istället. Synd bara att vi drack och shottade lite väl mycket där och klockan blev fan kvart i två. Happ..


Så vi stannade till halv tre och sen tapade jag bort ploppen till mitt ena öronhänge. Vi gick ner och tog en taxi hem, en cool kille körde oss. Jag glömde mjölken och mina öronhänge hos Carolin så jag får väl de på tisdag kanske.


Idag då. Skallebank som vanligt och Johannes med. Fattar inte det alltså. Men han fixade treo till oss och sen mös vi nog hur länge som helst kändes det som. Så varmt och skönt det var att bara ligga där och bli omhållen. Även om man var lite bakis.


Vi gick upp och åt rester, jag åt rester ja, och kollade på Lilla Sjöjungfrun. Jag plockade undan lite och sen somnade vi på soffan i en timme. Sen blev jag så hungrig så jag duschade sminkade av mig och klädde på mig sen drog vi till Burger King. Jag hade sett en klänning på H&M som jag har blitt lite smått förälskad i. Men vi fann inte den tyvärr. Sen gick vi in på Bolagret och var där ett bra tag. Vi kom fram till hur vi ville haft vardagsrummet. Vitt med Ekgolv som finns i dessa lägenheter. Sen en svart fondvägg och på den  sånna lackhyllor. Fast lite smalare än ikeas och typ tre eller fyra meter breda. Vita då. Sen svart skinnsoffa får det nog bli. Sen limegrön rya matta och mitt vita bord och vita tvmöbler. Det blir nog najs. Man måste våga. Dessutom får jag en halv Walk-in closet. Det är jag skiiiitglad över. Resen av rummet är datarum. :P 


Efter det körde vi till Maxi och handlade lite smått och sen körde han hem mig. Så ska i ses typ på tisdag tror jag. Har en heldag imorn igen. Alltså jag är en aning trött på dem nu måste jag erkänna. :P


Jag hade tänkte fortsätta att plocka undan nu och kolla på Parlamentet sen. Seg idag.


bajbaj!

...

Av ♥ Janni ♥ - 6 december 2008 00:15


What would you give to live your life again?

What would you change with a second chance?

And could you learn from the mistakes?


I don't know...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards