jANNi    |♥|

Alla inlägg under mars 2009

Av ♥ Janni ♥ - 23 mars 2009 11:45

Riktigt skön är låten!

Av ♥ Janni ♥ - 23 mars 2009 08:00

Tja!


Alright, sitter i Klippan nu och väntar på min frukost ska bli klar. Baguetter med ost och skinka. Helgen har gått bra, men det är skönt att den är över ändå. I lördags rullade det hela på rätt ok och fick ihop rätt bra klirr, med tanke på det var sista lördagen innan lön. Iofs var det barnbidrag och pension i fredags, men det räknas inte riktigt tycker jag. Efter jobbet åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för att åka till Carolina.


Vi kom hem till henne och plingade på dörren, samtidigt som jag av någon konstig anledning tänkte att det inte var hos henne som festen var. Jag ringde upp henne ocg frågade vart den var. Ja, hos hennes pappa såklart. Så vi gick dit och hade hunnit frysa till is innan vi var där. Ända var det väldigt varmt ute denna kvällen så det var ju skönt.


Jag drack mest bål hela kvällen och jag tyckte den var jättegod. Jag mådde inte dåligt av spriten denna gången och var på riktigt festhumör. Det kanske kommer smygande tillbaka nu? Iaf så skulle vi ner till stan och gå ut, men klockan hann att bli alldeles för mycket så vi drog till Petters och köpte burgare. Såååå längesen jag åt på Petters. Shit, vad smaklökarna dansade i flabben på mig. Ätandes lämnade vi av Carolin hemma och jag fick sällskap till min buss. Sen pratade jag med älsklingen som inte mådde så bra innan jag gick i säng.


Bakis var jag iaf, men det kände inte bara som bakis. Såklart har jag gått och blivit sjuk. Har så ont i halsen och kunde inte sova längre så jag gick upp halv sju när Johannes åkte till jobbet. Kokade kaffe och nu väntar jag på min frukost som sagt. Är en aning snorig, men mest halsen som besvärar mig. Det är faktiskt stor chans att man blir sjuk efter man varit på fest och så.


Dagen gick bra igår med, men var så trött när Johannes kom och hämtade mig. Vi gjorde mat och kollad epå vårt nya favoritprogram på tv. WipeOut. Haha, som vi flabbar åt alla idioter och kommentarerna från Hans och Felix är ju klockrena. Efter det kollade vi på Sanningens Ögonblick. Jag hade aldrig gått med på att göra det programmet. Njet.


Vi la oss i sängen och kollade på ...och sen kom Polly, tyvärr somnade Johannes men det var lika bra. När filmen var slut stängde jag av och somnade väldigt fort.


Så nu äter jag frulle. :) Ska till 'väla sen och träffa Elle hade jag tänkt.


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 20 mars 2009 21:21

Tja!


Jag känner verkligen bara för att gå och och dansa hela natten lång! Jag är så sugen, vilket inte är en bra grej för det är long gone by tomorrow night I tell ya. Men jag försöker hålla det igång så det inte försvinner. 


Vi har blivit godkända av föreningen så allt är klart.


Ananrs har jag fatkiskt sovit länge idag. Det längsta på ja, jag vet inte hur länge. Halv tio gick jag upp efter att telefonen hade ringt. Det var visst älsklingen som ville veta sitt konto nummer och säga att vi hade blivit godkända av föreningen. Så jag vaknade på rätt sida idag. Efter det åt jag lunch och kollade på Gossip Girl. Gjorde mig i ordning och åkte till jobbet. Det var okej på jobbet. Fick lite klirr i kassan, vilket gör chefen glad.


Idag blir det inget skoj för mig som vanligt sitter här helt själv och ska torka upp en eller två äckliga hårbollar på golvet. Yuäck! Jag läste också att kvinnor har mer empati för djur än män. Lätt jag tror på det. Det stod också att de är mer och mer som våra barn. Såklart, de små jävlarna är ju mina bebisar helt klart. Johannes är hos sina föräldrar och super. Han ska kanske ut imorn, jag som frågade honom om han ville med till Carolina för två veckor sen typ. Riktigt dålig stil pojk, ni kan tro jag är förbannad. Man säger att man inte tror man vill för ja, en viss anledning och sen säger du jag ska ut med killarna. Visst det får du väl, kan ju inte jag göra något åt, men du ska inte säga så till mig och se ifall något bättre dyker upp. att han inte lär sig.


Jag fick många komplimanger för att jag var snygg idag. Tre stycken från klockan tre och till åtta. Ärligt talat ja, jag brukar vara ful, men vadå jag tycker om det. :P Jag och vakten diskuterade att varken hon eller jag sminkar oss vanligtvis och att om vi gör det säger folk ifrån. Erhm... Jag gillar vara en fuling.


Musik: Markoolio - Ingen Sommar Utan Reagge


bajbaj!



Av ♥ Janni ♥ - 20 mars 2009 10:25


Tänk att vara där. Fan jag hade älskat det.

Av ♥ Janni ♥ - 19 mars 2009 13:00

Tja!


Då har jag faktiskt beställt kläder både från Ellos och Forever21. Dock behöver jag inte betala för det jag köpte på Ello denna gången eftersom jag hade tillgodo där. Har fortfarande 40 spänn kvar, men palla leta. Set blev två armband, en tunika och ett par jobbebrallor antagligen. Från Forever21 var det mest basgrejer som vanligt. Jag är hel jävla kär i en tröja [får se hur länge länken håller] och min förälskelse har inte gått över än. Har den i ljusgrå, mörkgrå, brun och naturvit och beställde ytterligare två nya färger. Denna gången vitvit och svart. De sitter som gjutet och är så mjuka och sköna. Jag kommer definitivt visa bilder på dem. ;)


Nu tvättar jag, ska byta lakan, plocka undan allt som är framme och sen hoppa in i duschen, packa väskan och förhoppningsvis är jag klar till killarna kommer och hämtar mig. Tar med mig Jolles tvätt också eftersom det är den jag tvättar nu. Ska strax ner och slänga in allt i torken.


Det blir jobb imorn och sen hem till mig antagligen. Känner för att vara hemma i och med att jag ska upp tidigt och jobba hela helgen. Känner verkligen inte för att festa. Fattar inte varför suget inte kommer tillbaka för. Sist jag var ute på riktigt är tre månader sen. Snyft.


Nej, har inte tid att sitta här och uggla!


Musik: Timbaland - The Way I Are (One Republic Remix) (Feat Keri Hilson & D.O.E.)


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 18 mars 2009 13:15

Av ♥ Janni ♥ - 18 mars 2009 10:00

Tja!


Ok, vet inte om det har varit tidsbrist eller no lust som gjort att jag inte skrivit. På något sätt känner jag mig för upptagen och hinner inte med. Vet inte var den känslan kommer ifrån. Får se om det blir Carolina i helgen. Vi får hålla tummarna för det ju ör det var länge sen jag var på hemma fest.


Har jobbat på under tiden jag inte orkat skriva. Två förmiddagspass och två heldagar. Jag har varit i Klippan och Jolle har varit här. Var dessutom ledig hela helgen för första gången på evigheter så vi hade planerat värsta möbelhelgen. Vi älskar inredning båda två så vi tycker om att gå i butiker och så och kolla vad vi ska köpa. Det bästa som finns! ;)


Jag åkte till Klippan på fredagkvällen efter jag har jobbat så vi kunde börja tidigt. Och tidigt började vi ja. Klockan sex vaknade vi utvilade. Ehhh... så det var ju bara att börja. Han åkte till sin farmor och hämtade ett akvarie till de små ynglarna, som jag btw tror har dött allihop tyvärr, medan jag duschade och gjorde mig i ordning och så. Sen åkte vi iväg och tankade och köpte bigtoast inne på 7/11 och körde direkt ner till Lund och kollade på Zoogiganten på lite fiskar och klösmöbler och massa annat. Jag är så sugen på ett saltvattensakvarie nu för jag vill ha en Nemo och en Doris. :P Det är sååååå söta. Plus sjöstjärnor och sjöhästar hade varit så fint. :) Var även sugen på att skaffa mig en eller två dvärghamstrar, men det skippar jag. Jag kom på det där med burtömning och hur jag verkligen hatade mitt marsvin på grund av det. Så nej.


Vi åkte till den fiskebutiken på vid Ättekulla och körde sen till Ekebys Mögelaffär som My kallar det. Jävligt bra namn måste jag erkänna. Vilket skit! Johannes var så besviken på allt. Det enda man kunde leva med var att de hade Bellus soffor, dvs min soffa, men den köper vi alltså på Living Furniture sen när vi byter. Vi är så inne på svart skinn. Aldrig med Ekeby. No Way.


Vi körde sen till Familia och gick in på Bauhaus. Vi har frortfarande ett stort problem till köket. Vi vill ha samma färg på bänkskivan som bordet och det blir knepigt. IKEA har inte en vanligt svar bänkskiva så vi vet inte vad vi ska göra då. Vi får eventuellt kolla priser för lacka en ekskiva. Vi åt lunch och hälsade på flickorna som jobbade. Efter det skulle vi till Möbelkompaniet men de hade stängt. Hmm..


Vi körde hem och han hade köpt två spel som inte funkade. Hahaha, så han skulle bestämt ha en ny dator. Jag sa med lite arg röst att det var riktigt dåligt tajming. Jag måste ha en ny mobil för mitt batteri håller inte mer än en dag. Men jag väntar på grund av flytten och det tyckte jag han gott också kunde göra. Så kom jag på at jag ville beställa kläder från Forever21 igen och så sa jag då att han fick köpa en dator om jag fick beställa kläder och då ändrade han sig helt plötsligt. Vad han inte vet är att det var det som var min mening. ;) Shhhh, säg inget till honom! hahaha


Sen blev det lite diskning och mat göring innan vi skulle kolla på Melodifestivalen. Ja, ingen kommentar om den faktiskt. Efter det gick vi och la oss och sov gott hela natten.


Vi vaknade lite mer normal tid i söndags. Åtta var klockan då jag fick min kopp kaffe. Ja, han kokar fortfarande mitt kaffe. Vi gick upp och gjorde oss i ordning. Vi körde för till Åstorp och kollade. Vi hittade världens snyggaste lampa som vi ska ha och en värmeljushållare från Herstal. Det var allt. Men mycket bättre kvalitet på sakerna iaf så snickaren blev glad. Han är så jävla skadad. Vi körde och åt lunch på Familia och sen skulle vi till Härliga Hem, men vi skippade den eftersom vi varit där för en månad sen ungefär. Vi körde till Flowerteam och gick igenom växterna som vi ska ha i vardagsrummet. Jag tycker vi ska ha en djungel. :p Sen in till PC city såklart efter en dator. Kollade på tv också. Jag vill ha denna. Eller en vit, så najs.


Vi tog bilen till Living Furniture och gick där. Vi har lite funderingar över hallen, ör vi har inte bestämt oss för hur vi ska göra där ännu. Efter det åkte vi till Mio och ja, hittade inget speciellt där. De har inte så bra kvalité på deras saker. Så vi drog till IKEA istället och hittade ett vitrin skåp. Eller ja, vi använder oss av Bestå serien som jag har i vardagsrummet. Det kommer bli så sjukt bra.


Sen körde vi och köpte kattsand och inom mina föräldrar och hämtade en påse med grejer som var mina. Sen blev det till Maxi och där köpte vi en kyckling och potatissallad som vi åt sen. Efter de slöade vi resten av kvällen. Så det har varit en så skön helg ska ni veta. Faktiskt skönt att inte jobba, jag är så van vid att jobba på helgerna. Det blir inte så mycket sånt nu när det är så lite att göra, men då tar jag andra tider. Jag kan inte dra ner än en gång för jag har räkningar att betala.


Så i måndags hade jag heldag igen! Kommer jag verkligen att orka ha alla dessa heldagar. jag måste iaf jobba så här fram till påsk har jag bestämt, sen får jag lugna mig en aning och hoppas på att jag får mina lördagar igen! Jag vill ju spara så mycket pengar som möjligt så vi kan köpa precis vad vi vill till lägenheten.


Igår hade jag storstädning och var ute med Maja i solen, det var riktigt skönt fast att det var lite windy. Åkte till jobbet och åkte med mamma till Nikolajs och Carolines hus i Ödåkra. Så stora kissarna har blivit! Och tjocka! hihi..


Så nu sitter jag här. Ska jobba ikväll och är ledig imorn då ska jag tvätta och åka till Klippan. Sen blir det jobb fredag till söndag. yay.. eller något.


Musik: Avril Lavigne - I'm With You


bajbaj!



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards