jANNi    |♥|

Alla inlägg under mars 2009

Av ♥ Janni ♥ - 9 mars 2009 18:55


FRÅGOR OM SEX & KÄRLEK
Är du singel? - Nej
Haft sex? - Jepp
Varit gravid? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut
Kärlek eller sex? - Kärlek!
Har du varit riktigt kär i någon? - Ja!
Finns det någon för dig just nu? Ja, Johannes
Hur ser en perfekt kille ut för dig? - Ingen är perfekt

10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV
Fullständiga namn? - Janni Alexandra Willumsen

Sminkar du dig? - Ja, ibland
Vad har du på dig just nu? - Mysbyxor och linne
Vilken årstid är bäst? - Alla har sin charm
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna och vara utvilad
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Erhm...
Vad är du bra på? - Att laga mat
Vem älskar du mest på denna jorden? - Familj och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon!

10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER
Vem vet allt om dig? - Ingen
Vem är den roligaste av dina vänner? - Carro och My!
Vem är snyggast av dina vänner? - Många

Vem är mest partyprisse? - Carro
Vem saknar du? - Många
Vem röker av dina vänner? - Ingen skulle jag tro
Du ska träffa en kille du tycker om, vem tar du med dig? - Carro

Vem av dina vänner är mest bröstfixerad? - Carro :P

10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ
Vem står dig närmst? - Mamma

Vem är farligast i din familj? - Hahahahahaha pappa kanske
Vem ser roligast ut i din familj? - Vafan är detta för frågor!?
Vem är coolast? - Me ;)
Har ni några djur? - Maja, Vince och en jävla massa fiskar
Vem har du mest gemensamt med? - Mamma
Vem står för underhållningen? - Alla!
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Minns inte

10 FRÅGOR OM IDAG
Vad har du gjort idag? - Tvättat och städat. Det är kul
Har du varit glad idag? - Javisst
Har du varit ledsen idag? - Nej
Har du gjort något bra idag? - Tvättat

Har du slått någon idag? - Njet
Vad ska du göra nu? - Äta kvällsmat
Har du gjort något dåligt idag? - Nej
Vad har du ätit idag? - Fiskpinnar till lunch
Har du duschat idag? - Jess
Är du trött nu? - Nja.. slö bara


Av ♥ Janni ♥ - 9 mars 2009 11:30

Tja!


Ledig och solen värmer mig lite i ryggen. Det är meningen att jag ska tvätta idag så jag får väl gå ner och kolla om där är någon tid till mig idag. Jag håller tummarna. Annars gick helgen bra, det var faktiskt rulle hela helgen. Ok, inte full rulle, men eftersom jag stod själv mesta dels av tiden var det bra. Jag fick mer än M. fick så mouhahahahahahahahahahahahaha... evil me. (A)


Det gick bra att jobba i fredags, men det kändes lite weird för att jag brukar inte jobba fredagkvällar. Jag fick tiden att gå genom att prata med cowboyen ett tag. Ibland är han bra. För övrig stod jag och gäspade var femte minut, och jag skojar inte.


Iaf så hade jag ju inte träffat älsklingen på hela veckan. Två timmar i torsdags när vi skulle skriva på papperna räknas faktiskt inte för det gjorde bara hela saknaden värre när jag skulle med tåget till Helsingborg och vidare mot Köpenhamn. :( Så kvar i åtta får jag ett sms av honom där han säger att "Kan du inte komma till mig ikväll? Så kör jag dig imorgon. Puss älskar dig". Så jag tog bussen till Klippan istället och vi låg och kollade kök och mös ända till halv tolv. Vi somnade rätt fort efter det kan jag säga.


I lördags kom han hem till mig efter att han blivit klar med akvariestädningen. Så nu ska fan den lägenheten ut på blocket. Annars får jag lite småpanik. Jag är en tidspessimist och det hjälper ju inte att han är en tidsoptimist. :p


Jag hade världens snällaste busschaufför igår. Jag skulle ladda mitt busskort på vägen hem från jobbet. Så frågade han mig om jag skulle åka mer buss sen. Nej, det skulle jag ju inte sa jag. Så han gav mig pengarna tillbaka och tyckte inte jag skulle betala så mkt för en resa. Så jag fick åka gratis. Plus att jag är ledig idag och ska troligen inte något som har med buss att göra. Så ja, där fick jag två dagar till. TACK!


Har ju glömt att visa vår lägenhet. Nu när papperna är påskrivna är det bara godkännandet av föreningen, men ja, det brukar ju gå rätt så bra. Hmmm...? Här har vi lite bilder på den. När vi såg bilderna första gången var vi överrens om golvbyte, men när vi var och kollade på den så tänkte vi att vi kunde leva med det för det är inte så farligt som det ser ut. Utom i köket, sa jag. Eftersom vi ska sätta i nytt kök direkt så lika bra att ta bort mattan liksom jag vill ju ha svart och vitt rutig golv, men lär inte få igenom den idén. Sen är jag tveksam över vardagsrummet eftersom min soffa är lite beige, vill köpa en svart skinnsoffa, men han insiterar på att de passar. Men njae... så jag vill ta bort mattan och slipa parkettgolvet under där. Sovrummet var ett problem tills alla utom jag kom på idén med att ha ett vitt överkast. Problemet löst. Jag får hela klädkammaren, men sen är där ju gömmor överallt och han har malmbyrån till sina kläder så det är ju lugnt. Jag är så nöjd med den lägenheten. Sen älskar jag träpanelen i taket som går genom hela lägenheten.


Musik: Glasvegas - Cruel Moon


bajbaj!




Av ♥ Janni ♥ - 6 mars 2009 13:00

Tja!


Ok, allt gick bra igår och papperna är påskrivna och ja den 1 juni flyttar jag/vi. Det känns... weird... fast bra weird. :)


Enda saken jag har att säga om Glasvegas igår är att de var bra. Lite ont i örat hade jag eftersom vi stod precis vid högtalarna. Jag var tvungen att stoppa ett finger i örat efter halva konserten för att inte få tinitus. Det är väldigt bra musik må jag säga. Sen har jag träffat Geraldine. *hihi*


Inget mer att säga..


Over and Out!

Av ♥ Janni ♥ - 5 mars 2009 09:30

Tja!


Idag är en mycket bra dag. Igår var en mycket bra dag. Hela veckan har bara haft bra dagar så jag är rätt allmänt lycklig just nu. Men om det inte fortsätter såhär ska jag inte deppa ihop för jag har så fruktansvärt mycket att se fram emot efter idag. Är ledig och här så jävla rent så jag vet inet vad jag ska göra idag. Kanske börja rensa i källaren så det blir lättare sen när det blir flytt. Efter idag fortsätter jobbet till söndag, men det ska nog gå bra tror jag.


Ikväll är det GLASVEGAS med Möj. YAY!! Känns lite som man har väntat i evigheter på detta. Så vi satt igår kväll och planerade vilket tåg vi skulle ta etc... har lite andra grejer som ska göras idag så det kan bli tajt, men förbandet var lite whatever så vi kan ankomma klockan åtta [insläpp] i Köpenhamn eftersom pumpehuset är så nära stationen. Piece of cake.


Wiiiie... är väldigt uppspelt och hoppas på det bästa. Det har jag lärt mig. Pessimistens tid är inte över, men kommer fram mer sällan.


Musik: Glasvegas - A Snowflake Fell [and it felt like a kiss]


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 3 mars 2009 21:00



Nu är jag ännu ännu gladare. Men kan det vara så här enkelt?!

Av ♥ Janni ♥ - 3 mars 2009 10:10

Tja!


Så glad jag är just nu. *hihihihi* Skulle nästan kunna säga att jag är lycklig, snart kan jag säga det.


Jag har kommit fram till att jag måste börja med min smoothie igen. Jag mådde så mycket bättre när jag började dagen med den. Sen jag träffade Jolle har jag inte "orkat" eller "haft tid", men då har jag också blitt lite småsjuk hela tiden, precis som han. Nej, nu jävlar ska jag proppa mig full med antioxidanter och grejer. ;) Nu när våren kommer blir jag ofta sjuk så det vill jag helst slippa. Måste förbättra mitt immunförsvar som inte är riktigt på topp.

  

Oh, jag är helt uppspelt. Herrebuddha! Eller något. Det känns också som det har vänt för min del. Nu ska bara andra halvan skärpa till sig också.


"Jag trodde jag sett det mesta. Det här var inte vad jag väntat mig." 


Musik: Jocke Berg & Peter Svensson - Kärlekens Tunga

bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 2 mars 2009 20:45

Tja!


Mitt förra inlägg handlar inte om min depression. Punkt.


Idag var min heldag skitkul. För en gång skull. Efter gårdagens kaos var Carolin tvungen att komma och lösa oss på rast och vi fixade det vi inte kunde fixat igår. Så jag hade mycket att städa till två typ och sen kom hon till fem. Efter det gick tiden fort så pang. Dagen är över. Jess.


Nu håller jag tummarna. Det är väligt spännande. Jag inser att jag pratar i gåtor om nästan allt. Så är det just nu.


Har sovmorgon imorn! YAY! :)


bajbaj!


ps. Star Pilots låt Higher är sjukt lik Velvets låt. Jag vill egentligen sjunga den istället när jag lyssnar på Higher.

Av ♥ Janni ♥ - 1 mars 2009 09:45

Tja!


Jag vet inte om jag inte haft orken eller tiden till att skriva. Men tänkte ta en snabbis nu när jag är vaken. Allt har varit skit i två veckor, men det vänder förhoppningsvis nu. Vet inte hur mycket mer jag hade klarat. Jag är långt nere och det är till stor del varför jag mår dåligt, men att inte ha någon som ställer upp för en och gör allt värre hela tiden blir inget bättre. Det var så nära slutet nu. Jag pallade inte mer helt enkelt.


Melodifestivalen. Ingen favorit igår. Ingen som fastnade förutom Tholeifs. :S Men lite gillade jag operalåten. Vet inte jag älskar opera på något sätt, speciellt till hårdrock. Jag tycker det låter grymt bra eller så är det för att det är kvinnor som sjunger. 


Jobbet har varit tråkigt hela veckan och blir nog lika så nästa vecka. Jobbar stängning hela veckan och ska på konsert på min lediga dag så jag tror inte det blir så mycket Johannes. :(


Nu ska ja städa undan lite och göra mig i ordning för ja, jag vet inte exakt.


bajbaj!





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards