jANNi    |♥|

Alla inlägg under april 2009

Av ♥ Janni ♥ - 11 april 2009 09:40

Tja!


Såja, vi sov till åtta idag. Det var skönt som fasen. Inget bakis eftersom vi inte drack så mycket. Satan vad sleten jag var, och linserna kliade så satt och gäspade hela kvällen för att få tårar. Annars är det fint väder ute och vi ska ut på picknick med familjen Lindberg. Det ska bli mysig. Undrar bara om fylle Hampus ska med. Hoppas inte. Än så länge ogillar jag inte honom, men om han är som alla säger att han är så ogillar jag honom nog senare. Men det får vi se om han är ett svin mot mig, då jävlar. Än så länge har han bara tagit lite på mitt huvud och sagt att han inte kan ragga på mig för jag är upptagen. Hmmm... vi får se.


Vi har bestämt att det blir IKEA imorn och kolla kök med personalen. Sen ska vi fixa min blender på Elgiganten.


Nåja, nu måste jag dra! Bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 9 april 2009 21:00

Tja!


Skärtorsdag. Till Emosarnas stora förtjusning. Nej, allvar. Det är mycket att göra på jobbet och jag hurrar. Hurrar för glada idioter som tåler min sarkasm. Hurrar för TelenorExpress som alltid försöker sälja en och annan telefon till mig. Hurrar för att 80 % av alla kunder idag var danskar. Including my dad. Rätt komiskt. Speciellt hurrar jag för att denna oändliga dag är över! Yes.


Jag var ju hos mamma och pappa igår. Såklart så glömde jag mina solbrillor där. Men det var inte länge, eftersom mamma kom på att hon ville ha en grej som jag hade hos mig så hon kom ut och mötte mig på väg till bussen imorse och fick min nyckel. Sen kom hon under lunchrushen och åt lite glass och lämnade av sakerna innan de skulle åka iväg. Pappa åt korv och skulle tvunget snacka danska eftersom det gjorde de som stod före dem i kön. Tror ni inte hon hade en extra påse med lite sånna äckliga små påskägg från Anton Berg. Oh no. Jolle kan äta dem. :P


Jag fick världens gulligaste sms av Jolle imorse [många hade nog bara tyckt han var snuskig eftersom det handlade bara om sex, men måste tillägga att jag brukar inte få gulliga sms av min pojkvän så jag blir überglad när jag får ett som iaf handlar om närkontakt av tredje graden] så det gjorde min dag. Sen att Telenor killen raggade på mig förlängde min glädje iaf fram till klockan sju. Sen var jag helt död. Jag ska sova halv tio idag. Ska bara in och duscha och sen fixa kaffet till imorn. Bums sängen!


Jag har inte hunnit äta så mycket idag. Eftersom jag inte kan göra en smoothie om mornarna nu så blir det frallor på jobbet. Orkade inte så mycket eftersom jag helt enkelt inte var så hungrig klockan tio. Lunchen blev en fruktsallad med lite glass. Jag vet, inte bra, men jag hade inte tid då heller. Kvällsmaten blev en korv med bröd. Det var inte mycket för fem öre, så nu ä jag lite sugen på en Runemacka. Om hungern kommer fram innan jag ska sova gör jag mig bannemej två sånna.


Så nu får jag ta och hoppa in i duschen. Ska INTE raka benen eftersom jag redan skalat dem två ggr på en vecka. Ajajaj, så sexig jag kommer vara om jag ska ha strumpbyxor på mig. :S Fanken.


Bajbaj!


Av ♥ Janni ♥ - 8 april 2009 18:20

Tja!


Denna låten älskade jag för ett par år sedan. På den gamla goda tiden då jag bodde hemma hos mina föräldrar. Jag blev så nostalgiskt så det är inte sant. Jag måste få över all gammal musik från deras ooooold oooold computer. Men internetet funkar ju såklart inte på den. :S Så jag hittade iaf sims två skivan och vill hem och installera. Spelnörd är mitt rätta jag. Hmm... jag tror jag och Jolle kommer sitta instängda i datarummet och lana. Nej, skojar med det. Men spela det kommer vi definitivt att göra. Tofflor.


Just nu lyssnar jag på Dj Mathias vs. Gigi D'agostino - Schnappi Das Kleine Krokodil. Liiiite happy jag är just nu. :P


Annars har vi och göra på jobbet, vilket jag älskar. Det är så mycket roligare att jobba helger och lov! Myror i brallan, ja tack. Kommer bli helt jävla deprimerad nästa vecka när allt är över. Buhu..


Jag är i Ödåkra, kanske jag inte nämnde, men jag tror vissa hajjade det ändå. De åker iväg med husbilen så får inte träffa dem till påsk [btw så är jag helt anti påsk så ni alla vet]. Mamma sa helt besviket att hon inte hade påskägg till oss barn. Yes, skrek jag till och sa... Jag menar vad synd. Skamligt, mamma. Skamligt. ;)


Så jag hänger här till lite senare ikväll sen åker jag hem och diskar och går nog i säng tidigt. Jag fattar inte hur jag kan vara så jävla trött som jag är denna veckan. Har varit helt slutm jag menar är det vädret? Jag hade lätt somnat just nu om jag legat i en säng!


GÄSP!


Nu får jag rota vidare i min gamla dator. Ha det fint.


bajsbajs!




Av ♥ Janni ♥ - 8 april 2009 07:55

Tja!


5 702 kronor. Det är vad min blogg är värd. Nåja, det kunde varit värre. Trots den lilla summan tycker jag om min blogg. Vill ni kolla er egen blogg kollar man det på www.bloggvarde.se.


Idag blir det jobb till fyra sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Antagligen inte ett skit. Kanske diska lite och ja, ha allmänt tråkigt själv.


Jag gillar denna arbetsveckan jättemycket. Tänk om jag alltid hade jobbat så här. 09:30 - 16:00 tisdag och onsdag. 09:30 - 20:00 på torsdag och 10:30 - 17:30 på fredag 100 % OB där med. Lätt den bästa dagen, skönt värre. Jag ser fram emot den 25 april. Vilken go lön jag kommer få. Mitt jobbande kommer löna sig rejält. Vet däremot inte om jag ska fortsätta jobba såhär tills att jag inte har jobb mer. Man vet aldrig när det är stopp för min del så jag känner kanske lika bra att öka sin pluggbuffert ännu mer. Kanske inte ens skulle ta semester heller? Både jag och Jolle var inne på det. Vi kan ju iofs ta en weekend någonstans i sommar eller en vecka på Grekland. Kanske till och med två. Vi har inte bestämt något, men det flyger fram rätt mycket idéer här och där. Iaf så kommer det inte bli lätt för mig att hitta extra jobb till plugget sen så spara spara. Även om det blir svårt iom att renoveringen står högt på vår ToDo lista i sommar.


Nej, om man skulle göra sig i ordning för jobbet då. See ya'll later!


bajbaj!






Av ♥ Janni ♥ - 6 april 2009 10:20

Tja!


YAY! Ännu en ledig måndag. Jag anser att detta är den bästa dagen att vara ledig bara för att ingen annan är det. Alla hatar måndagar eftersom det är den första dagen på veckan efter helgen. Well, jag älskar måndagar bara för att efter min jobbehelg är jag ledig. Jag har alltid jobbat oregelbundet sen jag började jobba. Jag har verkligen inga problem med detta eftersom när jag är ledig på exempelvis en torsdag så städar jag. Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur pass villig jag är att ha ett åtta till fem jobb varje vardag. Men jag tror inte jag kommer hamna på ett sådant jobb.


Anywho. Jag håller på att städa undan IGEN. Min lägenhet har varit den mest nystädade den senaste månaden. Det måste den vara för tillället. Håller på att dricka upp min smoothie som jag gjort. Precis när den var klara tror ni inte min blender pajjar. Jippi. Jag ringde mamma och frågade om hon hade kvar kvittot på det, eftersom den är inte ens ett år gammal. får hoppas hon hittar det.


Nu sk jag återgå, kanske skriver ikväll.


bajbaj!

Av ♥ Janni ♥ - 3 april 2009 09:45

Tja!


En går och nynnar musik och en går och är deprimerad, så omvänt det är just nu. Oron för allt detta med lägenheterna är ständigt i huvudet och gnisslar. Det inte bra. Jag är iofs väldigt glad just nu, men bubblan kan spricka vilken dag som helst. Jag försöker bara hålla hoppet uppe nu, jag har lärt mig lite. Det kommer gå bra förhoppningsvis. Det är så fruktansvärt jobbigt att inte kunna dela med sig av vad som händer ifall det rinner ut i sanden.


Jag har äntligen lyckats att nästan bli av med min helvetes förkylning. En aning snorig och jag låter fortfarande som en åsna iofs, men det kunde varit värre. Snart två veckor har passerat. Damn.


Annars är ju allt rätt så okej, allt rullar på som vanligt i mitt händelselösa liv. Jag älskar vårvädret som tagit grepp om Helsingborg denna veckan. Jag måste ut, ut, ut hela tiden för jag vet att i nästa vecka blir det sämre. Det kan ju bara bli värre eftersom nu är det som bäst. Vårvädret gör att jag vill gå i shorts, bara en aningens för tidigt va? ;) hehe


Vad har jag gjort i veckan då. Jag hade heldag i måndags och den gick väl bra. Jag har svårt för att ta sovmornar numera. Jag vet inte varför, men jag går upp innan sju även om jag inte börjar jobba förrän klockan tre. Igår tvättade jag och städade undan det lilla jag hade stökat fram. Tvättade mina converse och de blev rätt så rena. Men jag vill faktiskt inte använda dem mer. Jag vill inte de ska förstöras. Vet inte vad jag ska göra innan jobbet idag. Jolle ska inte komma ikväll för han ska fixa datorn till sina föräldrar. Han har ju köpt ny och sålt sin gamla till sin familj.


I helgen blir det jobb och konsert med Bosses Orkester. Jag hade helt glömt, samma som med Glasvegas. Vill jag inte se dem egentligen? På måndag är jag ledig och jag läntar till nästa vecka som in i. Jag jobbar tisdag till fredag och ledig hela helgen. Tur att Johannes inte ska tura då utan den 18:e. Det är jobbigt med två shift schema om inte båda har det. Vi har praktiskt taget haft en två lediga söndagar i månaden tillsammans, utom två hela helger sen vi blev tillsammans. Jag vet hur han dricker och jag vet att jag inte vill pajja en hel ledig helg med att han ligger och och mår dåligt. Jag har blitt så gammal känner jag. Det är inte kul. :( Men oftast får jag bara gilla läget. Det är inte heller kul.


Nej, nu måste jag blanda ihop en smoothie känner jag. Kaffet har gjort sitt.


bajbaj!





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards