jANNi    |♥|

Alla inlägg under oktober 2010

Av ♥ Janni ♥ - 22 oktober 2010 10:00


En sak som jag tycker vi alla ska vara med och delta i.


"Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gör du det säger du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

På senare tid har fem unga pojkar begått självmord i USA efter att ha blivit mobbade på grund av sexuell läggning. Det är lätt att avfärda som något som bara händer "over there i bibelbältet", men s...å sent som 2009 pratade FHI om unga HBT-personers hälsa i Sverige. Fysiskt mår de bra, psykiskt mår de sämre. Självmordsförsök är 2,5 gånger vanligare bland unga kvinnor som är osäkra på sin sexualitet, och mer än 5 gånger vanligare bland dito unga män.

Det räcker med en näsduk synligt virad om handleden, ett halsband eller en mössa. Det viktiga är att det syns."
 
Så kom igen! 

Av ♥ Janni ♥ - 21 oktober 2010 12:00

Av ♥ Janni ♥ - 18 oktober 2010 08:00

 


 

Idag fyller världens underbaraste 25 år.

 

Grattis Johannes, min älskling!

 

Av ♥ Janni ♥ - 17 oktober 2010 20:00


Av ♥ Janni ♥ - 17 oktober 2010 18:00


Ibland känns bara allting jag gör helt fel. Vet inte varför eller så, men ibland kommer en sån olustkänsla. Den brukar inträffa på söndagar i mitt fall. Så idag har den kommit. Jag ville verkligen inte lämna Johannes idag alltså. Han mådde dåligt över att jag mådde dåligt. Så gjorde inte saken bättre, men jag gjorde mat innan jag körde hemmåt så han fick i sig något.


Katt ställningen blev verkligen skitfin. Dock vet vi inte hur mycket vi ska klä den och vad som ska måla eller om de inte ska målas, men den blev så fin så! Saga fick prova den och tror inte hon hade något emot den.


Idag duschade vi av henne, och det tyckte hon bannemej inte om.Hon fick mat efteråt och satt i det varma fönstret och tvättade sig, så hon glömde det rätt fort. Så underbar katt, jag håller tummarna för att det funkar. Hon är ju verkligen inte som Maja och Vince, utan skiter fullständigt om vem som klappar henne! Eller om det kommer tåg farandes förbi, men sen har hon ju bott 10 meter från tågrälsen hos Lindberg så det är nog nemas problemas.


Såååå resten av kvällen innebär Disney film och kräng. Punkt slut!

Av ♥ Janni ♥ - 17 oktober 2010 10:30


Jag har varit alldeles för trött sen i onsdags för att skriva. Har sökt in till skola, börjat på praktik och fått en katt (!)


I onsdags var jag på sjukhuset och fick kläder till mina dagar hos dem. Jag var också rundor med skolan på en så kallad jobbjakt. Knacka dörr hos företag som jag inte ens kan tänka mig eller egentligen har erfarenhet att jobba på. Vi söker åt andra. Kul. Jaja, det är inget intressant ändå.


Sen fick vi ta över Saga eftersom där var problem med henne så fick vi försöka. Mer speedad katt får man nog leta efter alltså. Men jag har aldrig träffat en katt som vill pussas. Jag menar allvar. När man ligger i sängen så klättrar hon upp i ansiktet och pussar en godnatt typ. Helgulligt om ni frågar mig. :P


Jag har varit helt slut efter praktiken om dagarna så jag har bara legat i mamma och pappas säng och kollat på tv hela kvällen. Jävla zombie alltså, men är inte van att gå upp halv sex ju så det är inte konstigt.


Så det var jävligt skönt med helg faktiskt, dock har jag inte fått sova länge varken igår eller idag då Saga pratar en massa och väcker en med pussar klockan sex.


Jag åkte till Klippan i fredags då jag var tvungen att hälsa på Saga ju! Johannes fick hem henne samma dag som vi pratade om det så det var lite stressigt. De hade köpt något billigt kattsand och katt mat. ICKE. Maten spelar mindre roll egentligen, även om det blir billigare i längden med 10 kilos Royal Canin mat,

men sanden har jag extrema krav på. Det blir inget annat än Ever Clean alltså! Kan inte med dessa billiga varianter där det luktar fast man har tömt lådan (!)... jag får sån tro att hon har pinkat eller poopat någonstans så jag måste gå och kolla allt hela tiden. Skulle vilja slippa det helst. :P Det är lukten som förvirrar mig säger jag.


Igår åkte jag hem igen för vi skulle ha gäster. Jag fick ha bilen då jag lovade att komma hem ikväll igen. Ingen bra kollektivtrafik imorn just imorn bitti härifrån.


Så nu är Johannes nere på firman och bygger en kattstälnning åt henne och jag ska åka till apoteket och djurbutiken på familia och handla lite kattmedel. Hon tvunget gräver i krukorna. Kattfan!


Så giter inte duscha nu utan gör det senare eftersom jag absolut inte orkar göra det imorn bitti...


Ha det!




Av ♥ Janni ♥ - 12 oktober 2010 15:00





careless for reason, there's no need for
something inside you took control now, no
chasing no reason you recieve more
stay with the feeling take me over
no limitations and no wasting time

Av ♥ Janni ♥ - 12 oktober 2010 14:30


Så, när veckan är slut ska jag har sökt till alla utbildningarna jag kan tänka mig att gå. Vilka är då det? Ja, det vet jag inte ännu! Det är det som gnager. Har suttit hela dagen typ och kollat allt från utbildningar till bostäder och allt som hör till. Känns både hoppfullt och väldigt meningslöst.


Nu till den stora frågan...


Ska man flytta härifrån om det kommer till det? Visst jag ska klart välja vad jag själv vill och bla bla bla, jag hajjar det. Saken är att jag vet ju inte vad jag vill just nu. Ännu mindre vad jag vill efter jul liksom. Sen vet jag inte inte om jag orkar detta just nu. Där är egentligen bara en sak jag hade kunnat tänka mig att läsa och det är på hemmaplan faktiskt. Resten är bara massa jävla Plan B.


Fan vad jag svamlar nu! Hoppas det löser sig i mitt huvud.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards