jANNi    |♥|

Alla inlägg under oktober 2010

Av ♥ Janni ♥ - 8 oktober 2010 08:30


Idag blir det skola och sen antagligen lunch med mammsen, eftersom jag har bilen. Ikväll åker de med husbilen så jag är själv, så vi bestämde nog att jag skulle åka till Klippan ikväll. Måste vara hemma imorn så vi åker nog hit. Eller så gör jag det själv. Jag vet inte ännu.


Ja, den 15:e skulle vi ju till Kristianstad, vilket inte blir av. Designern kommer att vara där mellan 15 & 16. Vilket är jävligt lyckat! Not. Aja, vi ska iaf åka til Feeeport och handla på oss i slutet av månaden. Så det så!


Så annars så... kanske skriver mer sen för nu måste jag alltså duscha!


Hejsvejs!



Av ♥ Janni ♥ - 7 oktober 2010 11:30


Idag tog jag sovmorgon. Jag vaknade åtta som vanligt med världens huvudvärk. Så jag tog en pilla och försökte somna om. Sen vaknar jag lite efter tio, en aning chockad måste jag erkänna. Va fan var där i den pillan?! Jag är iaf utvilad till max, men liiiite seg. Så jag bestämde mig för efter jag kollade ut genom fönstret att det inte händer något idag. Inget jobbsök eller utbildningssyningar. Bara en massa serier och skit & kränga. Har redan ätit en muffins till frulle så varför sluta där? :P


Igår åkte jag och mamma till mormor och drack lite kaffe, moster kom också in. Där satt vi tre generationers Odd Molly fantaster och dividerade fram och tillbaka om allt med odd Molly, som vanligt. Vi bestämde att den 15 oktober skulle vi till Kristianstad då grundaren till Odd Molly kommer dit med lite av vårkollektionen. Bara när jag hörde det, skrek jag ut att dit skulle jag minsann. Så jag, moster och mamma ska dit. Dock har jag praktik och vet inte vilket tid jag slutar just den dagen, men jag tror det var klockan tre. Så möjligt jag har mammas bil på sjukhuset och sen kör och hämtar henne och kör direkt sen. Vi får se, men dit ska jag. Jävla praktik. Den förstör väldigt mycket för mig tycker jag, var den tvungen att vara just nästa vecka jag som har så mycket tid i världen ju. Jolle fyller 25 och jag är ju egentligen "ledig" men just den veckan ska jag ha praktik, den kom lite snabbt så riktigt dåligt faktiskt (det krävs minst två veckor eftersom handläggaren på AF måste godkänna den i tid, lite svårt att godkänna det på en vecka). Jag skulle ju gjort tårta och hängt ballonger med Johannes namn på som jag köpt för länge sen. :( Blir lite deppad nu för jag har praktik på hans födelsedag från 0730-1600. Hur fan ska jag hinna till Klippet innan honom liksom? Får köpa en tårta och säga att jag har bakat den. Eller så får vi fira honom på söndagen. Fan vad kasst.


Så jag har mycket jag ska hinna med nästa vecka, jobbjakt och praktik, födelsedag, Odd Molly visning, gäster i Ödåkra på lördagen och då eventuellt Klippan på Söndagen och sen vill jag ju faktiskt vara med honom på hans födelsedag som är på måndagen och ja. Får kanske låna hans bil. Hoppas inte den pajjar just den dagen för det hade inte varit så kul. :(  Ohhh. Vädret gör ju inte min dag bättre heller.


Idag ska jag som sagt inte göra mer än att kolla på tvserier som jag har sparat till en dålig dag. :D Så smart.



Av ♥ Janni ♥ - 5 oktober 2010 15:30

 

Med ögon som är rädda, för allting som kan hända
Fast det redan hänt



Av ♥ Janni ♥ - 5 oktober 2010 12:00


Har precis kollat Gossip Girl och nu kollar jag bilder på det där jävla fina huset. JAG VILL GÅ PÅ VISNING (men jag vågar inte själv, jävla fegis-Janni)!


Anywho... efter fem kanelbullar och lite chips & dippa till frulle är jag väldigt rastlös. Så rastlös att jag hökar på tradera FORTFARANDE. Öhhhh, det är något fel på mig. Allvarligt.


Martin han skulle visst GÅ till Stidsvig. Alltså jag tyckte så synd om honom så jag erbjöd mig faktiskt att köra honom, men han ville gå dessa 16 km. Han ville få motion och vilja springa. Ehh, ja det vill man ju efter 16 kilometers promenad. :P Så nu smsar vi och ja, han ångrar sig. Haha, den gullungen!


Nu då?! Just det, jag skulle ju gå och handla morötter, men ohh vad tråkigt. Plus att idag blir det äppelpajsbak. Jag blev så sugen på det igår, så det var nära att jag inte gjorde kanlebullar och gjorde paj istället, jag sa jag skulle så då fick jag ju göra det ju!


Ikväll blir det karibisk kycklingsoppa, därav mitt morotsköpande. Hoppas på lite mys sen. Eller jag är myssugen nu och kommer inte vara det sen när han kommer hem. Det slår aldrig fel.


Fan vad tråkigt jag har. Kolla på huset Janni, kolla på huset Janni. Försöker intala mig själv att jag vågar!



Av ♥ Janni ♥ - 5 oktober 2010 09:30

Tja!


Så idag vet jag inte om jag ska in till stan igen. Jag fick mail igår om min praktik på sjukhuset, men jag var där fan igår ju! Så jag tror jag tar det imorn när jag ändå ska in till stan igen. Öhhh.... orka ränna rundor. DET är jobbigt, för jag blir så satans trött då!? Inte som att stå på samma ställe och stampa på jobbet utan riktigt ränna hit och ränna dit. Trötta mig.


Så baket blev lyckat igår, vi åt båda en massa bullar innan maten för vi kunde inte hålla oss. De var helt enkelt för goda. Tur man inte bakar bullar allt för ofta för jag hade gått upp då! Annars gjorde vi mina utom ordentligt goda biffar, sås och mos. Dvs den lyxiga mosen! Fan vad mätt jag blev, men gott var det.


Vi gick i säng tidigt igår, fanns ändå inget på tv ju!


Så vad händer idag då jag inte ska till stan. Jag ska iväg och handla lite morötter och sen ville jag gått och tittat på ett hus jag har hittat. Jag hade kunnat bo där fast det ligger i Klippan. Okej, nu är det inte så nära tåget som här, men man kan inte få allt heller. Dock ett problem, om jag ska ha barn, vill jag ju klart inte de ska säga att de kommer från Klippan. WTF... det får vi säga är ett av dagens I-landsproblem.


Fan vad jag äter bullar! GE MIG!

Av ♥ Janni ♥ - 4 oktober 2010 16:30


Alright.


Jag försökte intala mig själv att Johannes skulle åka till Ödåkra med mig i fredags. Jag hade pratat med honom i onsdags om det och han sa vi får ju se. Med det visste jag att det inte skulle bli något.


Jag skulle till Klippan i torsdags och då hade han gått hem efter lunch för han mådde inte bra. Så dålig tajming, för jag kunde åkt tidigare och vi kunde haft hela eftermiddagen tillsammans men så blev det inte. Jag kom på eftermiddagen och vi tvättade, lagade mat och kollade på tv och ja tråkade tillsammans.


Han mådde inget vidare på fredagen heller tydligen så det blev inget. Helvetet brakas lös bokstavligen. Där var det nära ögat att det inget var han & jag längre, jag hade faktiskt fått nog, dock var han ju sjuk och det var en godtaglig ursäkt, jag vet han ändå inte ville. Vi hade tjafsat under torsdagen över lite små löjliga saker så vi var nog inte på G under fredagen heller. Det kändes som det tog en

evighet att bli sams, men vi blev det och då var klockan för mycket för att laga mat så vi beställde pizza fast vi inte ville och kollade på "Titta han snackar". Det blev bra tillslut och fan vad vi fick  diskuterat en hel del, så nu hoppas jag det blir något besök i Ödåkra. Jag håller tummarna, för annars är det faktiskt kört. Där finns en historia bakom bråken om detta som alltid uppkommer, men den får ni nog aldrig höra.


Lördag då. Klockan åtta av rent reflex vaknar vi och han pussar mig och säger Lois & Clark har börjat. Så jag tar med mig täcket och sätter mig och kollar på det. Dagen består av handling och ett besök hos hans föräldrar där det spelas "Den försvunna Diamanten". Det var kul för det var inte igår.


Annars kollade vi på Predators under eftermiddagen och sen gjorde vi mat och kollade på "Titta hon snackar också". Dock gick inte "Titta vem som snackar nu" i söndags som det fan skulle ha gjort. Man kan ju inte visa två av tre filmer. Tycker jag iaf.


Söndagen var segdagen nummer ett. Jag var så trött och seg hela dagen. Vi fogade köket. Så nu ska det egentligen bara spacklas och målas i köket eftersom det ser fördjävligt ut efter förra nissen som bodde här. Hehe, Jolle sa att här faktiskt så väldigt fint ut. Han skulle bara ta fixa allt som den andra killen gjort fel.


Denna dagen har gått fort. Jag var i stan på samtal och sen åt jag lunch med mamma innan jag åkte tillbaka till Klippan. Jag började baka och nu ska bullarna strax in i ugnen. Klockan ringde precis och dags att pensla dem! Mycket socker på!


Nam Nam!





















Av ♥ Janni ♥ - 4 oktober 2010 15:30


Nu håller degen på att jäsa, sen ska den kådas, kavlas och det ska kletas på myyyycket fyllning innan den ska "styckas" och jäsa ytterligare en gång. Under tiden sitter jag på tradera och hökar. :p Sällan.


Har inte skrivit på hela helgen. Har inte suttit vid datorn så mycket heller, men jag uppdatera strax, för nu ringde timern.


Hejsvejs!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards