jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2010

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2010 17:00


Jag tänkte ju bara vara hemma och glo på film idag, men det blir andra planer. En cider i stan med Carro så nu ska jag duscha och ja, lite annat.


Hejsvejs!

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2010 13:30


Det finns en tjej som jag tycker är fullkomligt underbar. Hennes röst är så speciell och hon är så cool. Hennes musiksmak en av de bästa. Hennes låtval har flera gånger representerat min musiksmak rakt av. Kan ju bara säga att jag älskar verkligen henne! Dessa låtar är det jag tycker passar Linnea jättebra.


Linneas versioner:


Antony & tThe Johnsons - Hope there's someone



The Knife - Heartbeats



Gnars Barkely - Crazy


Nina Simone - My baby just cares for me


Hejja Hejja!

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2010 13:00

 

Kärleken finns överallt,

men är svår att finna.

Ena studen står den där,

för att sen försvinna.

 

Om du tror du vet allt,

så har du många frågor kvar.

Lyssna till din röst,

och låt ditt hjärta ge dig svar.



© Janni

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2010 11:11


En gång när jag var 20 hade jag p-piller. Den gången blev jag väl lite större än vad jag tidigare var. Jag gick upp 1½ - 2 kg och vågen stod på 49,5-50,5. Det har jag inte brytt mig om, för jag såg bättre ut med med lite mer överallt. Så har vågen stått fram och tillbaka sen dess. Ibland även 51, dock har den gått ner till 50 igen. Så jag har ett pendlings kilo. I accept.


Sen kom de nya pillerna som jag började med i somras, efter att jag hade blivit gravid av att inte använda skydd (jag vill gärna inte ha några dömmande kommentarer, för om det tar 1½ år att bli gravid så kan jag säga att jag inte har  direkt lätt för det. Jag har faktiskt till och från varit mycket orolig att jag inte ska kunna få barn i framtiden, och därmed ångrat min förra abort 2007).


I alla fall... Jag har gått upp till 52,7 (innan jag krängde igår) och det är inte rimligt. Så på två månader har jag gått upp ca 2½ kg. Det är inte okej!


För om vi säger såhär. Skulle jag gå upp 3 kg om året väger jag alltså 60 om 3 år. Sen kanske nästan 70 om 6 år. Det är just det här jag tycker är skrämmande. Jag ser det hända många jag känner, att de tänker äh, 3 kilo. Det är ju ingenting, det är ju precis det det är!! För sen blir det 3 kg till och sen fler och fler. Jag har ett jävlar i det bra ex. och det är min egen mamma. Som var smal tills att hon fick körkort och ja, lite annat. I tio år nu har hon kämpat och hon kommer fortsätta kämpa. You go girl!


Jag och My diskuterade p-piller igår och då finnar och viktuppgång. Somliga har gått upp jättemycket och andra inget alls. Vissa har fått finnar och vissa har fått det bättre. Alltså jag har alltid har väldigt mycket finnar. Det är en av de saker som kan göra att jag mår rent utav dåligt, precis som de som inte är nöjda med sin vikt. Man kan tycka att det är skitsamma, men för er som inte har finnar eller haft finnar vet inte hur det är att ha en massa bölder på ryggen och finnar i ansiktet ALLTID. Jag menar inte en stackars finne som hamnat fel. Utan att alltid ha minst fem blödiga äckliga finnar som man inte kan täcka för de består av en skorpa. Ja, det var inte riktigt detta jag skulle prata om, hahaha, utan att jag har as we speak en finne och den sitter på hakan och är dessutom på bortgång. I början av mina piller fick jag en hel drös och då ökade jag min b5 dos. Nu däremot har jag inga finnar och har slutat helt med mina b5. Jag har också bytat ansiktskräm då min Clarins inte funkar mot min yttorrhet. Alltså jag har en konstig hud. Jag har en jättetorr hyr efter jag har duschat eller tvättat mig men sen under dagen, så pang, värsta feta smöret liksom. Ännu en sak som är sjukt jobbigt. För den verkar vara fet, men direkt när jag sminkar mig så ser jag ut som en zombie. Jag flagnar sönder liksom. MEN DETTA ÄR INTE DET JAG SKA DISKUTERA EGENTLIGEN. Skärpning Janni.


Så frågorna återstår. Är det först och främst tack vare pillerna eller krämen som finnarna har blivit bättre? Eller kan det bara var en bra period? Är det i så fall värt att inte ha finnar, men då gå upp en fem kilo? Eller kanske till och med tio kilo?


Man kan självklart börja träna i förebyggande, men gud så lat jag är. Jag älskar att gå långa prommisar (men nu är det för kallt) och jag älskar att simma (men jag giter inte ta mig till badhuset, som förresten ligger 500 m från lägenheter i Klippan om jag inte orkar åka till söder). Jag är allvarligt talat en bortskämd människa som råkat ha fått bra gener... och jag gillar det! Skäms lite när jag säger det. Har man aldrig haft problem vet man fan inte hur man ska ta sig i kragen. Help!


För övrigt är jag 165 cm lång och passar utomordentligt bra i 50 kg. Magen är då inte lika platt som den var innan jag började med mina gamla p-piller 2006 men med en ytterst liten bula och ja normal. Jag ser helt normal ut. Haha, enligt mig!


Men när jag nu ser ut som jag göra nu ser jag gravid ut. Ni det stadiet där alla frågar sig är hon gravid eller har hon bara lagt på sig. En lite rund bula på magen, som enligt mig inte ska vara där.


TRÄNING GOTT FOLK! TRÄNING!


Jävlar vad flummigt inlägg, ni får alltså ursäkta. Jag kom på villovägar tusen gånger känns det som! Jag har jävligt mycket ångest över att gå upp i vikt, säkert i onödan också! ;)

Av ♥ Janni ♥ - 13 november 2010 11:00


Idag fyller sötaste Jennianne år, hon blir hela 23 år!

 

 

 

Ett fyrfaldigt leve för Jennianne.

Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaa!

 

 

 

Hoppas du får ett underbart och riktigt fint år min vän

(inte så mycket kvar av årets år men näst år).
Och att det går bra för dig med allt som du gör.
Att du får ha en bra hälsa och min önskan om att du alltid ska må bra.

 

Av ♥ Janni ♥ - 12 november 2010 19:00


Detta inlägg handlar enbart hur jag känner för min egen kropp och ingen annans. Detta är ett personligt inlägg om mig och inget påhopp på någon.


För ett par dagar sedan krängde jag något, minns inte vad, men iaf så fick jag en tjockiskänsla. Sen råkade jag se vågen i badrummet nyss och jag brukar inte väga mig. Jag hoppade på den ändå och den visade då 53kg. Det var inte vad jag trodde, men har känt mig liiite större runt magen än vad jag annars är. Jag menar nu inte att människor som väger mer än 53 kg är tjocka på något sätt, men jag vet hur det kommer gå för mig. För anledningen till att jag reagerar så hårt är att jag inte har vägt 53 kg förut. Jag är allvarligt rädd att om jag har gått upp dessa kilon såhär fort, vet jag att jag kommer att fortsätta gå upp.


MEN, det finns en sak som kommer påbörja en vikt nedgång/uppgång/nedgång etc... Jag tänker inte börja banta för det är så det börjar för de flesta jag känner. Något annat ska göras, men frågan är vad. Jag ska först och främst sluta kränga, utom ikväll såklart (tänk inte ens på det jag vet vad ni menar). Dock vet jag inte vad man ska göra åt godissuget efter maten t.ex Ska man ut och gå? Eller äta frukt? Eller något annat?


Lite tips hade varit jättetacksamt.



Av ♥ Janni ♥ - 12 november 2010 17:00


Sådär. Efter en runda i stan i regnet räcker det för mig alltså. Jag vill icke ut en gång till, fast jag vet att jag måste ut igen. Snyft... En annan sak som jag hatar med lockigt hår, är att när det blåser så ställer det sig upp och då ser jag faktiskt ut som Medusa. Det är sant, ni ska se mig!


Ja, jag har såklart också tänkt på vad jag ska kränga idag och har nog bestämt mig. Jag måste prova Marabou Vit om de har det dvs. Sen känner jag för något chipsigt av något slag. Så jag får kolla läget uppe på Coop.


My kör mig till Pressbyrån på Väla så jag kan hämta ut mitt paket som jag klickade hem på Tradera förra veckan. Liiiite sen leverans, men det var schenker, billigare än posten och dessutom spårbart. Jag har fått underklänningen, men har inte provat den så ska prova båda sakerna när vi hämtade mitt andra paket. Spänd!


Nej, nu ska jag kela med katten, för hon gnäller så in i!


Mosh!

Av ♥ Janni ♥ - 12 november 2010 14:30


Ja, jag vet ju inte varför jag inte tänkte på det, men bilen var ju självklart inte där när jag kom hem. De hade tagit den istället för husbilen. Så nu måste jag bussa rundor istället och nu blev jag genast mycket mycket stressad. Känns som jag får dela upp alla sakerna jag ska göra så jag hinner hem till iaf fem. Fixar lite imorn också i så fall.


Ikväll blir det Disney och kränge med Möj. Det blir nog ligga i mamma och pappas säng, hahahaha, för det är där videon finns i detta huset. Jag vet, jag vet... annars har jag ju Den lilla sjöjungfrun på DVD alla tre. Så kanske blir någon av dem istället. Möjligt vi måste äta någon mat, men då orkar jag inte kränge så jag skippar nog middagen ikväll! :D


Hejsvejs!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards