jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2010

Av ♥ Janni ♥ - 8 november 2010 15:30


For dig ku’ jeg gøre alting
For dig ku’ jeg gøre alting
jeg kunne gøre lige hvad det skulle være
For dig ku’ jeg gøre alting
jeg kunne omformulere alt hvad du siger


Give dig nattens sidste kys
lige før dagen ser dagens lys
For dig

For dig ku’ jeg gøre alting
jeg kunne gøre det nu og jeg ku’ gøre det her
For dig ku’ jeg gøre alting
hvis du syns ku’ jeg også bare la være

Holde dig fast og give dig fri
når jeg ikke har mere at sige
For dig

For dig ku’ jeg gøre alting
For dig ku’ jeg gøre alt
For dig ku’ jeg leve lykkeligt
For dig ku’ jeg dø om så det gjaldt

Av ♥ Janni ♥ - 8 november 2010 13:30


Jag kollade på lite bilder från i somras och jag såg en där jag tyckte jag såg ut som ett knas. Eller jag sättet jag sitter på kanske gör att jag får en konstig kroppsform!? Jag tycker iaf jag ser helt weird ut och jag hoppas inte jag ser ut såhär på riktigt!Men jag gillar annars vad det kan vara, sjöjungfrun i köpenhamn på stenarna vid havet sådär lite fint! ;) hehehe...


  


Sen hittade jag andra som var bättre. Som denna till exempel, denna är jättebra! Väldigt fräknig dock, men det får man tåla!


  

Fina brudarna!

Av ♥ Janni ♥ - 8 november 2010 13:00


Ja, nu sitter jag i Ödåkra efter en lunch med mamma. Jag missade tåget imorse så jag tog bilen, tänkte inte mer på det förrän Johannes ringde mig och frågade var hans bil var och sen då var jag var med den. Så jag måste vara tillbaka i Klippan senast kl tre. Prick! Ja, hur skulle jag kunna veta det.


Jag har fått huvudvärk ovan på allt. Så det är ju mindre kul. Har två gnälliga katter som vill ut, men de få rinte gå ut förrän jag ska åka. Nu ska de mysas med mig mamma ju! :) Maja har nog inget emot det, men Vince är en typisk utekatt numera. Vilket iofs är mycket bättre för honom psykiskt. Han har blitt en helt annan kissekatt.


Nu dock ska jag kolla igenom min garderob och byta plagg. Tänkte jag skulle till Ödåkra i veckan, men jag ska passa huset i helgen liksom så jag vet ännu inte hur jag gör.


Det får nog bli en runda på tradera och se vad jag kan få sålt. För jag tror inte jag använder allt längre?! Inte så lätt när man inte är hemma ju.


    


Känns dock rätt skönt numera. Har inte haft någon pms ångest på evigheter känns det som, bara lite tristess. Ok, det är ju inte heller kul. Men så länge jag slipper pms:en så är det okej. Ja, det blir nog en flytt till Klippan också igen. Efter jul, om vi inte gjort slut då dvs, jag håller tummarna iaf. :) Enligt Johannes bor jag redan där så det är bara mina grejer som ska flyttas. Ännu en adressändring också. Orka...


Men gud vad Vince gapar!! Måste nog släppa ut honom.


Av ♥ Janni ♥ - 8 november 2010 10:00


Sådan der. Ja, nu blir det Helsingborg i ett par timmar iaf. Får väl försöka tanka bilen också. Jag har inte gjort det själv någon gång så jag är inte säker på att jag kan det där.


För övrig hade jag hur många auktioner som helst som gick ut igår och vann två styckna som ska betalas idag. Det är ju inte direkt min favorit del. Man kan ju sitta hur lätt som helst att klicka på sakerna, men sen vill jag inte betala dem. :p Kunde man inte fått dem gratis! ;)


De jag vann var en Tunika som ingen verkar veta vad den heter. Men texten lyder #485 Original Vs Replica, så jag kallar den för den ännu. Sen köpte jag en standardunderklänning i powder. :) Nöjd är man ju!


    


Nej, klä på sig!




Av ♥ Janni ♥ - 7 november 2010 21:00


Idag var där inte många knop alltså. Jag gick upp åtta och kollade på Lois & Clark och sen har tiden bara sprungit förbi.


Jag har varit på City Gross och handlat tre dagars mat ungefär. Vi bestämde det blir tacos en dag och soppa en dag. Sen får det blir kyckling igen (vi gillar kyckling, man kan ju iofs gör kycklingtacos, men nääää). Idag åt vi en så kallad Tikka Masala, jag har aldrig gjort eller ätit det förr. Det smakade mest julafton enligt oss båda, så det blir nog inte mer gjort i detta "huset" som man säger. Sen plockade jag ut glasspaketet och chokladsås lagom till Gossip Girl och krängde. Fick en tjockkänsla ovanpå det så jag ställde bort paketet. Samtidigt som jag springer fram och tillbaka mellan tv:n och datorn då jag har tusen auktioner som går ut just ikväll! Dock tänker jag inte köpa allt givetvis... men något hoppas jag klart på.  


Så, imorn blir det samling som det fint heter. Sen måste jag hem och byta outfit. En vecka räcker (då måste jag bara påpeka att jag inte använt kläderna i en vecka, jag har lite ombyte här också annars hade jag fått spel). Efter det vet jag inte vad jag ska pyssla med riktigt, stanna i Ödåkra ett tag tänkte jag. Dvs ett par timmar. Gud jag är hemma så sällan nu, jag saknar verkligen mina katter. Det är sååå jobbigt att inte vara med dem. Ja, jag saknar mamma och pappa också men jag har ju vant mig vid att inte bo hos sen innan. Men inte mina små bebisar! Eller mest Maja numera eftersom Vince är ju deras nu typ. Vi kommer nog aldrig kunna flytta på honom även om det blir hus i Klippan, men Maja har jag hopp om fortfarande.



Som Eliots Det Öde Landets
Som Hellmans Och Det stora
Havet

 

Nej, nu måste Jolle vara klar i duschen för jag vill mysa framför tv:n.


Hejsvejs!



Av ♥ Janni ♥ - 7 november 2010 10:30




                   

Janni 

 

 

Johannes

Av ♥ Janni ♥ - 7 november 2010 10:00

 


 

 

Du ger mig inga löften
och du ställer inga krav
för att du vet exakt
vad jag klarar av

Av ♥ Janni ♥ - 5 november 2010 15:30


Jag hade totalt glömt hur stökiga katter är! Mina katter i Ödåkra är ju mestadels utomhus och gör av med engergin och framförallt skiten! Men Saga är en riktig buse. Ok, just nu ligger hon bredvid tangentbordet (hon brukar ligga på nummer sidan, vilket gör det svårt att skriva. Plus att varje gång hon flyttar sig kommer hon till högtalarna så ibland blir musiken vrålhög och ibland blir det helt tyst. Det räcker också att hon nosar på dem!) och vilar faktiskt. Hon sover rätt mycket fortfarande, men när hon väl sätter igång är det en speedad kattjävel.


Iaf, när jag tvättar golvet kan hon inte ligga still på skrivbordet utan måste självklart springa rundor överallt med mig. Så jag måste stänga in henne i buren, vilket är det värsta hon vet! Hon skriker, gapar & vrålar som hon annars aldrig gör.Frösta gången var jag lite rädd, för hon låter som en monsterkatt! Hon är annars lite pratig, men purrar rätt mycket och tackar för maten. Vilket alltid är trevligt.


När hon är en nöjd kisse sitter hon mitt framför en när man sitter vid datorn och luktar en i ansiktet och trycker sig mot en. Så det brukar jag göra på henne med. Vilket jag är förvånad att hon tycker om då jag inte haft en enda katt som gillar att pussas! :D Hade faktiskt en som bet mig och höll kvar i min underläpp bara för jag blåste henne lite i ansiktet. Men den katten var bäng, på ett bra sätt! :)


Iaf, är snart klar med städningen, ska tömma och fylla diskmaskinen och sen tömma spannen. Sen blir det dusch. Har inte pratat med Johannes så ska inte sminka mig förrän jag vet vad det blir av kvällen. Dock blir det mat hemma även om vi ska iväg eller inte. Blev helt förälskar i mina bakade päror så det blir det igen! :D Ibland har man dålig fantasi, men so be it.


Oj, ett totalt onödigt inlägg med så får det bli.


Hejsvejs!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards