jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2010

Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2010 18:00

 

Du ska lämna mig här ensam
Du ska lämna mig igen
Du måste lita på mig nu.

Det är inte bara rädslan
som har bundit mig vid dig
Du måste lita på mig.

Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2010 17:00

Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2010 16:00


Nu ska jag ta cykeln och åka till ICA för inhandling av mat. Jag hade en riktigt torka, egentligen är jag inte sugen på det här, det kan vara gott, så jag provar ändå. Marinerad kyckling som jag brukar göra, den blir bäst, till det har jag stora tomater som jag ugnsbakar tillsammans med skivad halloumi (den gnisslade osten som är sååååå god) skivad lök och vitlök gärna olivolja på allt det här gör det så mumsigt. Allt ska in i ugnen tillsammans med kycklingen som då såklart ska förstekas och in först! Min lilla kompott är min egna lilla godis grej gjord cremé fraise med vitlök, salt & peppar. Ibland även en liten touch av citron, men inte idag.


Så frestande va!




Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2010 14:00


Så, vädret har gjort mig rätt så mer slö än vanligt. Jag orkar inte ta mig till ICA om jag inte kan lita på vädret, jag tänker inte ta bilen som Johannes påpekar varje gång. Idag har varit det bästa vädret denna veckan så jag får väl pilla mig dit om det ska bli nåot vettigt alls till kvällsmat. Dock har jag inget direkt som jag är sugen på. Till helgen vill Johannes vi ska göra currygryta, med vi menar han jag, så det ska jag prova mig på. Har inte gjort det någon gång så alltid trevligt med att testa nya saker.


Vet inte om vi ska till Johannes föräldrar på fredag och spela lite spel, men de ska iaf spela, så vi får väl se vad som händer då.


På lördag ska jag Nikolaj och Caroline åka över sundet till farmor en liten sväng. Inte så kul att bli gammal och bo på andra sidan. Farmor brukar komma till mamma och pappa en gång varannan vecka, vi åker inte till henne så ofta tyvärr.


Jag tror också att Nikolajs biorum är färdigt nu. Han skickade ett mms igår kväll efter vi pratat, men sen kunde han inte svara på om det var färdig när jag skrev. Sicken skit! :P


Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jag hade bilen från lördagen som sagt och skulle åkt hem på söndagskvällen, vilket gav mig riktigt jävla ångest. Vilken dimma det var, så mamma sa hon tyckte jag skulle köra på måndag morgon istället, så det gjorde jag. Plockade upp henne och körde henne till jobbet. Efter det åkte jag på samling, vilket var en sak för sig. Alltså. Skitsamma, inget viktigt.


Sen åkte jag tillbaka till Klippan och har varit här sedan dess. Dock fick vi mamma på besök igår när vi åt våfflor, så hon fick en sådan och en kopp kaffe. Hon kom för att kolla på Saga, som som vanligt bara låg och sov när det kommer folk.


Ja, nej. Nu får jag ta tag i dagen!





ps. vad tycks om min "nya" layout på bloggen? d.s

Av ♥ Janni ♥ - 3 november 2010 12:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av ♥ Janni ♥ - 2 november 2010 10:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av ♥ Janni ♥ - 1 november 2010 16:00


 

 

 

 

2 ÅR

 

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards