jANNi    |♥|

Alla inlägg under mars 2011

Av ♥ Janni ♥ - 10 mars 2011 20:45

En bild till för för det var kul! Jag hittade min fina garderob so jag och Bettan målade rosa! Så duktiga vi var!Plus att det var skoj, det är lite kul att göra sånna småsaker själv.




  

  

Av ♥ Janni ♥ - 10 mars 2011 20:30

Moshi Moshi!

 

Dagen har bestått av skola. Vi hade en föreläsning om Kvalitativ Metod II och sen om hur vi ska skriva vår paper. Jag ser inte direkt fram emot den veckan. Ångest.

 

Vi slutade klockan tre idag istället för kl fyra, det stod fel i vår halva av klassens schema. Jag som blev superglad, var inte alls sugen på att gå till fyra.

 

Så imorn ska vi sammanställa våra enkäter och göra en observation på knutpunkten. Jag tycker jag har tillbringat väldigt mycket tid där på senaste. I don't like. Hehe

 

På kvällen blir det stan en sväng och jag hoppas som fan att det inte regnar för då är jag fan inte sugen på något sånt! Johannes ska på firmafest och jag kände jag inte ville sitta hemma och tycka synd om mig själv ju! Så jag fick ett vältajmat sms av Carro som frågade om jag ville ta ett glas vin. Jag satsar på någon cider antagligen. Men oftast blir det för jävla mycket bubbor för min mage.

 

Jag ska som sagt inte ha dagens bild längre för jag orkar inte rota rundor efter bilder, jag har inte direkt dem organiserade. Förlåt. Kanske kommer andra bilder så blir det inte lika mycket kommando liksom. Här är en bild jag hittade i mitt album!

 

  

Ja, en liten fin bild på kissarna! Som jag saknar dem så som de var då. Vince känns tyvärr inte som min katt längre. Maja däremot, ogillar verkligen att jag inte får ha min bebis här!!!

 

Jag ska snart gå i säng tänkte jag. Jag ger ett försök med kurslitteraturen. Funkar det så funkar det gör det det inte så skitsamma. Är lite less på denna delkursen, INTE ETT DUGG INTRESSANT! Vem vill lära sig om statistik och göra undersökningar! För helvete!

 

 

  

 

Av ♥ Janni ♥ - 9 mars 2011 20:30

Moshi Moshi!

 

Ja, jag glömde uppdatera igår kväll med en bild igen, sorry. Känns inte riktigt som jag kan hålla mitt löfte om en bild om dagen. :/

 

Ja, min fritid är väl mest skola för tillfället. Jag skulle vilja börja träna något för jag börjar bli rund om buken, vilket inte riktigt passar till min kropp.

 

Usch, jag är för trött för att skriva. Jag har vatt iväg och hämtat ut saker, lämnat en massa enkäter och ätit lunch med mamma. Jackan är en aning trång runt bysten, så den vet jag inte om jag ska behålla eller ej.

 

Väldigt trött nu, så ska nog göra mig klar för sängen!

 

  




Av ♥ Janni ♥ - 8 mars 2011 10:30

Moshi Moshi!

 

Alltså jag vet inte varför jag inte skrev igår. Jag var ju trots allt ledig. Jag hade bestämt att jag skulle vara lite nyttig igår efter jag kollat på Smallville så jag städade och senare läste jag lite i böckerna som jag skulle gjort i helgen. Så jag är faktiskt nöjd med gårdagen.

 

Idag är en kort dag i skolan, men min del av klassen börjar 13:15. Detta är väldigt tradigt för mina tjejer har alla hamnat i den andra halvan, haha. Hur det lyckades med det det är an helt otroligt. Okej, jag har ju iofs inte riktigt tid att umgås med dem i skolan under denna kursen, eftersom vi kommer ha övningar med vår basgrupp hela tiden nu i typ två veckor så kommer vara med dem hela tiden. Men ändå, jag hade först Sükran i min grupp så jag blev ju überglad att iaf någon skulle vara i min den av klassen, som btw är 13 pers och andra delen är fan 22, MEN hon ska opereras så hon kommer antagligen missa hela delkursen. Vilket jag hörde av någon att hon måste göra om allt då... vilket suger! Men jag håller iaf tummarna för hennes operation! Det känns ändå som att man kommer gå om varandra ju! Känns som jag inte kommer träffa dem på hela delkursen, så vi får helt enkelt hitta på något som vi gjorde i fredags när vi åt lunch på Haket och bara snackade skit. Det är väldigt skönt att inte bara ses i skolan hela tiden. Eller plugga till tentan tillsammans den 25:e.

 

Iaf... så idag åker jag in med tolv tåget och sen hem vet jag inte ännu. Vi slutar tre, men jag har fått min jacka och den är jag riktigt nyfiken på. Plus om det var mina mobilskal som kom förra veckan. Så jag vet inte än! Alltså förra veckan var ju murder så jag orkade helt enkelt inte åka och hämta skalen. Att vara i skolan i flera timmar är inga problem, men att sitta på föreläsningar rakt upp och ner det går bara inte. Det kändes som jag inte hade vilat upp mig ens i helgen. Men efter en ledig måndag så känner jag mig som en ny människa. Synd bara att inte Remona kunde göra enkätundersökningen i eftermiddag som jag ville. Utan vi får göra det på torsdag när vi går från nio till fyra. Eh yay, not! Jag kommer stanna 1½ h på knutan sen tar jag tåget halv sex. Punkt! Har 25 enkäter som ska delas ut, hinner jag inte får jag ju dela ut till folk jag känner helt enkelt. Där är bara en fråga som är lite jobbig hehe.

 

Dagens bild då. Ja, det var inte direkt någon kul bild. En bild på mig själv!? Väldigt många på en själv tydligen...

 

 

Inte direkt någon ny och överraskande bild, men jag tycker det är en jättebra bild! :) 

 

 

  

Av ♥ Janni ♥ - 6 mars 2011 21:30

Moshi Moshi!

  

Som vanligt säger helgen bara swoosch förbi och jag hinner inte mycket heller. 

  

Vi har iaf bestämt vilken tapet vi ska ha, tror jag. Det är en silvrig mojäng, eller blå. Alltså vi är nog färgblinda båda två. 

 

Vi har fan inte lagat mat en enda dag alltså. Isch... känner mig jävligt onyttig efter denna helgen. 

 

Igår hade vi lite filmkväll i sängen, tyvärr somnade Jolle som vanligt och jag vågar ju inte se på zombiefilmer ensam. Jag hade faktiskt mardrömmar hela natten om zombies. Hemskt var det!

 

Idag sov jag faktiskt ända till nio och sen satte jag igång Disneydags och vi åt frulle till det.

 

Sen åkte vi till IKEA och skulle köpa badrumsmöbler, men vi ångrade oss när vi såg kvalitén på skåpen. Då sparar vi hellre och köper Godmorgon som vi ville haft från början. Dock köpte vi två hatthyllor, eftersom dörren alltid öppnats inåt har vi inte kunnat ha någon, men nu när de bytte dörrarna i huset öppnas den tack och lov utåt. Så vi ska sätta upp dem i veckan och lägga resten av golvet. Jag orkar inte leva med skit över allt. Eller ja, skitet har ju stått en stans innan ex. ett tomt akvarium som nu står så fint i vardagsrummet och tar all plats.

 

Vi åkte sen till City Gross och handlade det nödvändigaste för veckan. Dagens middag blev kyckling och en jäääääävligt stark potatissallad. Fan jag kunde inte äta den så jag tog två mackor sen till Solsidan.

 

Jag har haft lite små ont i huvudet hela eftermiddagen och jag antar att jag kommer lägga mig i sängen klockan 22:00.

 

Här har vi dagens bild, den 15:e bilden: En person som du vill vara med.

 

  

 Ja, det är ju min älskling som just nu ligger och sover gott. Honom vill jag vara med precis i detta ögonblick.

  

 

Av ♥ Janni ♥ - 5 mars 2011 10:30

Moshi Moshi!

 

Jag kunde inte hitta bilder från min studentsommar (den bästa sommaren i mitt liv!) så jag fick ta dem jag hade på facebook. Jag har ju bilder på fyra olika datorer och den ena kan man inte ens öppna typ...  ehh...

 

Dagens bild kommer så från sommaren 2006, den 14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. Det är den tidiaste bilden jag kunde hitta, men det var också en bra sommar! 

    

  Bilden är från Tågaborg när jag bodde där, inte nu senast utan under 2006 då. Det var en rolig tid.

 

   

Idag vet jag inte riktigt vad so händer. Johannes är på Optimera och ska se om han kan få tapetpärmar. Jag hoppas vi åker iväg någonstans för jag vill inte sitta här hela dan!

 

  

 

 

  

 

 

 

  


 

 

Av ♥ Janni ♥ - 3 mars 2011 18:00

Moshi Moshi!

 

Idag kommer den 13:e bilden: Du och någon klasskompis.

 

   

Här har vi jag!

 

  

Här vi vi några klasskompisar. Vi sitter och pluggar till tentan vi hade i fredags! De försöker se allvarliga ut, men jag kan gott se ett leende hos dem alla. :P

 

 

  

 

 


Av ♥ Janni ♥ - 2 mars 2011 21:30

Moshi Moshi!

 

Idag blir det en bild jag tog ca en vecka efter skolstart. sen dess har det ju bara blivit mer böcker och annat, den 12:e bilden: En bid på din vardag.

 

 

Min vardag består av skola så som andras består av jobb. För tillfället väldigt mycket skola.

 

Today was murder! Att ha 6 timmars föreläsning är fan inte kul. Alltså jag gick 45 minuter innan vi skulle sluta för jag märkte att jag faktiskt däckade under Arnes föreläsning! That's never good. Det var lika bra ändå. 

 

Imorn har vi ungefär samma tid bara att vi börjar en timme senare! Woho! :D Efter det ska jag hem, orkar förhoppningsvis med hela dagen eftersom jag har planer på sängen redan nu. Så kul är jag om dagarna.

 

På fredag är jag ledig och extremt sugen på att gå en sväng på stan. Jag hoppas på iaf so och inte så kallt. Jag vill kolla lite koftor på Zebra, håller tummarna att de ha de koftor jag vill ha där! :D Drömma kan man ju och det är precis det jag tänker gör NU!

 

 

 

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards