jANNi    |♥|

Alla inlägg under september 2011

Av ♥ Janni ♥ - 17 september 2011 17:30

Moshi Moshi!


Nu känner jag äntligen att det blivit bättre, inte lika snorig eller ont i halsen som för ett par dagar sedan! Äntligen kan man börja träna och bli av med fettet på magen. På min mage är där enbart fett. Ni tror mig säker inte, men där är bara fett... Jag har aldrig tränat i hela mitt liv, nej gympan räknas inte, just för jag inte har behövt det. Så nu är det dags!


Bara ett par problem... jag har inga inneskor... plus att jag har bara ett par träningsbyxor som jag inte ens hittar. Sen har jag bara en träningsbh som är lite liten. Kan dock använda den ett tag iaf. Jag har dock mina svarta leggins som jag har på mina prommisar, men tror inte de är bra till träning. Linnen har jag så det är lugnt än.


Nu hoppas jag bara att Jolles föräldrar åker till Ullared snart OCH på en dag jag faktiskt kan följa med, Jolle behöver inte ens följa med, eller jo egentligen för annars hanlar jag väl för mycket! En fågel har viskat i mitt öra att man kan hitta billiga kläder där! Behöver ju mer än två par av allt.


Så nya dojjor blir det att köpa... vet dock inget om inneskor. Tänker ju inte springa så ett par helt vanliga är väl att föredra?



 



Av ♥ Janni ♥ - 17 september 2011 12:00

Morn Morn!


Jag vaknade halv åtta idag och kände mig bakis... somnade om och vaknade halv nio och kände mig fortfarande bakis. Så jag gick upp och tog en tablett och la mig i sängen en stund.


Till sist kunde jag inte ligga kvar så jag gick upp och kollade på Timon & Pumbaa.


Efter frukosten la vi oss i sängen igen och töntade oss en stund innan han skulle gå iväg.


Så nu sitter jag kvar i sängen med skolgrejer som måste bli gjorda. Annars händer inget speciellt idag. Känner mest för att öggla film och kränga precis hela dagen! Men sånt har jag inte tid med, bara skola för hela slanten och jag vill hinna med så mycket som möjligt tills imorn. Då blir det lite ärenden som ska fixas, bland annat IKEA. :) Vi ska kolla lite på tavlor när vi ändå ska till Ödåkra. Ska bli trevligt!


Alltså, när är det man slutar att ha sex i ett förhållande egentligen? Och nej, vi har inte slutat redan. ;)



 

Av ♥ Janni ♥ - 16 september 2011 17:30

Moshi Moshi!


Snart är det tre år sen jag och Carro var i New York. Känns just nu som jag inte har varit där alls! Jätte tråkigt. :( Därför satt jag och kollade lite på bilder från där och hittade denna.


    

Jag fixade till den så den blev lite ljusare och gulare. Originalet var mest tråkigt och dåligt ljus. Men den blev fin. 


Jag vill i vilket fall som helst tillbaka dit om det ändå bara är för ett par dagar! 


   

Av ♥ Janni ♥ - 15 september 2011 21:30

God kväll.


Jag känner mig bara sjuk och trött idag. Har en huvudvärk som har suttit hela dagen och inte släppt än. Sen har jag börjat hosta om kvällen och det är inte kul. Köpte bisolvon som brukar hjälpa. Så länge det inte är akut bronkit eller lunginflammation som är på G så. Usch vad jag känner mig så blä. Försökte döva det hela med alkohol, men det funkar ju inte utan fick mer skallebank! :(


Ja ville åkt in till Emelie idag för tjejerna skulle träffas och partaja lite. Men jag är inte frisk nog för allt för mycket dans och alkohol. Det har jag en gång lärt mig den hårda vägen...


Ville haft pluggat lite eftersom jag vill få klart skitet, men min huvudvärk var dum mot mig. Nu har jag ju tre heldagar på mig och slutar med att jag ändå sitter med allt söndag.... :S


Annars vilade jag när jag kom hem och sen spelade jag lite Wordfued med Dessan. Annars har jag kollat Sex & the City och nyss Sol, fest och oroliga föräldrar. Ett för övrigt bra citat: "Ja, men du är nykterist, så du vet ju inte hur mycket man ska dricka..."



 



Av ♥ Janni ♥ - 15 september 2011 18:00



I am very happy
So please hit me
I am very very happy
So come on hurt me

Av ♥ Janni ♥ - 14 september 2011 19:00

Jag har ännu inte lyckats komma över min crush på Linnea Henriksson från förra årets Idol. Min egen lilla Idol! Hon var bra, men blev min favorit när jag hörde att hon sjöng denna, en låt som berör mig väldigt mycket. Tur hon gör den mindre gnällig än Antony and the Johnsons.



Jag är en melodramatisk person och det är inget som varken stör mig eller något jag vill förändra.  


Som en av de helt klart bästa svenska sångeskorna sjunger i en av mina asoluta favoritlåtar. "Can only sense happiness, if the music is sad..."



Anledningen till att jag ändrade min header är för nu har höste kommit. Jag hade hoppats en väldigt fin sensommar/höst, men det verkar gå åt skogen med tanke på att det är svinigt kallt för att vara september... Hösten för mig är nog inte som för många andra. De tre bilder jag har valt att använda säger väldigt mycket om hur jag känner för hösten. Fina färger!

 




Av ♥ Janni ♥ - 14 september 2011 12:30

Moshi Moshi!


Sitter antagligen lite för länge vid datorn idag när jag vet att jag måste läsa två böcker till min R3.


Men nu när jag är "ledig" och ensam hemma till skillnad från hegerna när Jolle tar datorn så fastnar jag lltid på Spoify alltså. Sitter och lyssnar på min blandad lista och av någon anledning har jag hittat tillbaka till ett favoritband från länge länge sen. För åtta år sen började jag lyssna på MEW. Jag fullkomligt älskar musiken. Varför har jag ingen aning. Jag tycker den är lite dramatisk och helt enkelt skitbra, och ja ni vet jag är lite av en drama queen.



 


I won't care for you,
like I'm really supposed to.
There are things I'll do
that could really hurt you.
Don't you just love goodbyes?
Don't you just love goodbyes? 

Av ♥ Janni ♥ - 13 september 2011 12:30

Moshi Moshi!


Sitter på en inte så jätte intressant föreläsning. Eller jo, ämnet är skitkul men inte hon som föreläser. Just nu håller vi på att diskutera en övning som vi gjorde tiddigare idag. Totalt meningslöst.


Iaf.. jag skulle ju berätta vad helgen har inneburit.


I fredags hann jag knappt hem och på ICA/systemeet innan jag fick en besökare. Innan vi skulle in till stan så kom Dessan och skulle göra sig i ordning här. Vi pratade för mycket som vanligt och det blev lite stressig när vi väl skulle fixa oss.


Vi åkte in till stan och mötte upp med tjejerna på knutan innan vi drog till Harry för kvällsmat. Där blev det fläskfilé på toast för alla utom Sara som valde fisk. Efter maten kände vi hur våra plånböcker ville till ett billigare ställe så det blev Utposten som har studentrabatt.


Jag och Dessan var dock tvungna att gå tolv för tåget/bussen går inte jättebra. Lite tråkigt att gå för jag ville också vara med och hyra en vattenpipa. :)


Jag minns inte vad jag sysslade med i lördags, men var tydligen inte viktigt... ehhh..


I söndag skulle jag hålla på med min E2 som jag skjutit upp. När jag precis börjat läsa hann jag halva och sen däckade jag. När jag vaknade två timmar senare hade jag ju feber....


Så igår fick jag snällt sitta med den jävla efterreflektionen och jag måste gå till bibblan efter föreläsningen och publicera den.


Nej, nu måste jag återgå till det tråkiga.


    









Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards