jANNi    |♥|

Alla inlägg under september 2011

Av ♥ Janni ♥ - 12 september 2011 10:30

Moshi Moshi!


Ja, som ni vet så har jag arit sjuk hela sommaren. Inte direkt nått som rekomeneras. Iaf... jag var hos läkaren i torsdags (fick en akuttid) som då sa att det var antagligen bihålorna. Han tryckte och han trycte över alla bihålorna men ja, inget kändes ajaj. Han kollade öron och andning och allt såg bra ut. Tur att jag inte lyckats få hosta, det får jag annars om jag blir riktigt dålig. 


Jag har själv tänkt att det kunde vara bihålorna, men sen övergett det för jag inte har varken ont, eller tryck eller nått annat utom feber. Hehe, de som känner mig väl vet att jag inte går till doktorn.


Jag fick en nässpray att använda som jag tycker verkar rätt så bra. Idag är det fjärde dagen så det går frammåt. Men ni vet hela den här biten att det blir sämre innan det blir bättre. Jag hoppas verkligen att jag redan har passerat den nu.


För igår fick jag en väldans feber. Jag ar i princip aldrig feber, ja förutom i sommar ^^. Det var väldigt länge sen jag jag fick kollat min normala temperatur. Men jag vet att jag är en låg en för jag är väldigt frusen. Jolle ha definitivt högre än mig. Skulle tippa på att min ligger mellan 36,8-37 nånting. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte. Men har jag 38,5 så mår jag verkligen inte bra.


När vi kom hem från våra ärenden igår så la jag mig för att läsa. Jag har fått väldigt ont i halsen de senaste dagarna och hoppas det går över fort. Så jag hade köpt halstabletter och skulle läsa litteratur till min E2 om jag skulle sitta med under eftermiddagen/kvällen igår.


Ja, fuck that liksom. Jag däckade efter jag läst halva och vaknade två timmar senare med 38,5 graders feber. Fy vad jag mådde alltså. Fick smsa in Jolle från tv:n så han fick hämta massa saker till mig. (a)


I en timme låg jag och glodde, för min mp3 ville inte funka så jag kunde inte lägga över Sex & The City så jag kunde ligga och kolla på det när jag ändå inte kunde göra nått. Till sist fick jag lite panik för febern steg och jag la mig i soffan och kollade på Landet för längesedan två. :D


I tre helvetes timmar låg jag med 39,2 graders feber och ja, jag ville bara spy. Jag har fan aldrig feber. Men jag är sällan såhär sjuk. Sist var det sommaren -07 när jag fick akut bronkit och inte kunde jobba för jag hostade ihjäl mig. Lite äckligt att hosta i hamburgarna. 


Det är väl givet att man blir riktigt kass med jämna mellanrum. 


När min feber gick ner ja då fick vi göra mat, dock var jag inte alls hungrig så det blev 1½ pizzaslice. Sist åt jag ju fan nästan 4. :) Mums med hemmagjord pizza.


Så jag låg i sängen och läste resten av det och somnade gott på två alvedon kan jag säga!


Vaknade me en mer normalare temperatur på 37,2. Ska dock ta tempen innan jag åker till skolan oc se om det skett någon förändring..


Nu ska jag duscha och sen äta frukost. Vi börjar 13 och det är en väldigt dålig tid för jag måste ta tåget kl 12. Det gör att jag måste äta sen frukost (kl elva) och ta med mellanmål lagom till vi slutar kl 15.


Får berätta om helgen när jag kommer hem, har inte tid nu!


    





Av ♥ Janni ♥ - 7 september 2011 18:00

Moshi Moshi!


Just nu njuter jag att vara lite ledig för en gång skull. Inte för att vara sån, men jag saknar faktiskt att jobba och vara ledig när man inte är på jobbet. Min hjärna är på on hela dagarna och det är lite jobbigt. Dels för att jag inte känner att jag kan slappna av utan måste tänka och reflektera hela tiden och sen för att det är mycket att tänka på i skolan nu. Ok, precis i detta ögonblick har jag inget att tänka på och det är ju inte lika mycket som jag hade inte söndags. Då hade jag riktigt söndagsångest. En av de bästa sakerna jag vet är när man är ledig på en måndag. :)


Just nu håller jag och tjejerna på att bestämma vad vi tänker hitta på på fredag när vi ska ses. Det ska bli väldigt kul.


Annars har jag sånt jäkla sug att träna. Vi har ju pratat om det allihopa faktiskt att vi skulle börja eftersommaren för Emelie tränar. Så jag vill gärna börja redan NU! Dock är jag lite tveksam eftersom jag fortfarande är så pass dåligt. Plus att jag har fått ont i näsan nu också.


Vi får se om jag får en akuttid imorn till läkaren eller om jag får vänta en månad. Känns lönt att ens boka liksom... suck.


Nej, nu ska jag återgå till att inte göra ett skit! Fan vad skönt.



    


Av ♥ Janni ♥ - 6 september 2011 21:30



Gaaaah, denna reflektionsuppgift kan dra åt helvete!!

Av ♥ Janni ♥ - 6 september 2011 16:00

Moshi Moshi!


Idag har jag alltsåinget roligt för mig alls... jag har iaf gjort klart min efterreflektion till reflektionsuppgift 1. Så det är meningen att jag ska börja på Reflektions uppgift 2. Dock är den ena litteraturen till den hemsk och läsa. Fattar inte mycket och absolut inte hur jag ska kunna koppla ihop dessa två med mina egna reflektioner... hjälp.


Just nu vill ja inget hellre än att boka en sista minuten och ligga på stranden en vecka. DET hade varit guld värt!


Satan var helgen gick fort...


I fredags åt vi lunch efter det första ref. mötet som var mest praktiskt möte. Sen körde jag hem till Nikolaj och hälsade på Ellen lite. Vi fikade och av någon anledning var jag skit trött. När jag hade åkt vi halv fem så hade de visst somnat i soffan alla tre.


Jag åkte en kort sväng till mamma som blev glad. Jag ville verkligen ta med Maja hem. Ibland vill jag bara sno henne, men jag får inte. Inte shysst mot henne att tvinga henne att vara inne bara för vi bor i lägenhet.


På lördagen åkte vi över till farmor allihop för att visa henne Ellen. Hon hade visst redan sett Ellen enligt henne själv... ja, ni fattar. Jag tycker inte om att hon är såhär. Det blir lite jobbigt att träffa henne.


Efter det blev det en riktigt snabbis hemma innan jag körde till Båstad (allså ombyte och sminkning, inget annat). Jag åkte och ställde bilen på badet och gick in till Anna som inte var klar med att göra sig i ordning. 


Klockan åtta var vi på bowlingen och åt tacos. Sen blev det bowla för hela slanten och som vanligt var jag inge bra. Men hade inte förväntat mig nått annat...


Vi drog oss sen till badet där vi satt till kvart över två och vi nästan somnade i stolarna. Vi fick även ett fint besök av G4S.


Jag sov hos Anna och åkte hem vid elva tiden med lite Mcdonalds mat i fickan... eller i en påse mer bestämt.


Det blev tvättning hela eftermiddagen, ändå lyckades vi glömma tvätta det jävla duschdraperiet för typ fjärde gången... jag blir lite irriterad på mig själv där faktiskt. Sen var vi riktigt onyttiga och köpte pizza, men det var bestämt sen långt innan. Så det gick fort som vanligt. Och längtar så till lördag då ref. mötet 2 är klart... lördag morgon klockan åtta. :)


Så igår var det tradskola som vanligt och var inte jätteintressant alltså. Dock blev jag helt dyngsur och mina skor är fortfarande blöta... varför tog jag inte gummistövlar som jag jorde förra veckan liksom....


Inget lockar just nu mer än en resa, någon som är sugen? ;)




 





Av ♥ Janni ♥ - 1 september 2011 17:30


...är när jag lägger till musik på Spotify, har inte någon bra organiserad röra så jag tappar lätt bort låtar efter jag lagt till dem. En av dessa är denna låten som jag la till i januari tidigare i år. Jag hittade den härom dagen och tyckte jag kände igen den. Kollade igenom lite och hittade den i en av mina listor. Kanske man borde organisera min röra lite Iaf låten är riktigt bra!



För örigt har jag gjort terminens första uppgift. ÄNTLGEN! En jävla reflektionsuppgift och vi har nio kvar. Yay... suck alltså. Janni kommer få kämpa hela dena terminen för det är mycket skrivande. Inte min starka sida.


 





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards