jANNi    |♥|

Alla inlägg under oktober 2011

Av ♥ Janni ♥ - 10 oktober 2011 18:00

Här har ni mitt hår när det är helt nere. Dvs.. ofixad frissa för jag pallar aldrig ha håret löst alltså. Jag blir vansinnig av att ha håret hängandes i ansiktet. Och inget tal om hårspray för det är bara äckligt. Och ja, jag ser ut som tolv utan mascara. ;)



Här satte jag upp håret. Ser mycket bättre ut också. Hehe ;)


     

Sorry för en dålig bildkvalle, ni får bättre bilder där ni kan se lockarna lättare.  IRL är bättre !

Av ♥ Janni ♥ - 10 oktober 2011 15:00

Moshi Moshi!


Idag är en riktig ångest dag faktiskt. Jag vet att jag borde, nej ska, plugga och ändå så gör jag inget åt det. Ja, sådan är jag. Suck. Annars då. Jo, det är rätt så bra för tillfället. Helgen var helt okej. Jag och Jolle var ju på 80 års kalas i fredagskväll. 


Eller det hela började att jag gick hem tidigare från skolan för jag kände att huvudet inte orkade mer. Så jag kom hem, plockade undan lite och spelade lite Sims. Det gick inte att slappna av så till sist fick jag lägga mig i sängen för huvudvärken var värre. Så jag var lagom trött när vi skulle åka. Men det gick ju bra, även om jag var trött. 


Jolles bror kom hem frå sin båt"resa". Han kör någon sådan militärutbildning så han har varit i sydeuropa i en månad med båt. Vilka roliga stories han berättade från resan. :P


Det blev lite för sent för att gå upp tidigt och hjälpa till och bära tunga grejer. Det var iofs lätt för det var var inte vanliga flyttlådor utan bananlådor. ;) Iaf, jag hade sjuk huvudvärk så jag hjälpte inte till så mycket med att skruva ihop möblerna när de var inne... det fick Dessan och Jolle göra. ;) Efter det gick vi hem, men Jolle var skittradig så jag tog lite bullar och cola och gick över igen så vi fick lite eftermiddagsfika. :)


Jag bestämde mig för att åka till mamma och pappa och sova där för jag hade fått panik annars, jo jag vet jag kunde börjat läsa den jävla litteraturen, men hade faktiskt bestämt att jag skulle vara ledig hela helgen. Så jag åkte dit och vi åt jävligt god mat, jag säger till pappa att han ska skriva en kokbok för han är bra på att hitta på egen mat, då kan han ju ta patent på rätterna han lagar. ;) Jag och mamma kollade även på meteorregn i nästan en timme. Jag såg typ 30 stycken och så många har jag inte sett på en gång. Såg tre en kväll för ett par år sen, men det var det. Det var kul. Vi stod som fån och spanade upp i himlen. ^^


Jolle kom till Ödåkra och vi åt lunch och sen flyttade vi tillbaka mina Bestå tv möbler till Klippan igen. Äntligen börjar det lätta lite. Alltså man kan ju fortfarande se den hemska tapeten bakom så vi måste tapetsera om. Det blir då samma som i hallen, vi kör samma princip som det var innan. Genomgående tapet hela vägen. Vet inte om ni ha sett tapeten vi har i hallen? Den är silvrig med vita grenar? typ. Riktigt snygg. Sen har vi ju fortfarande golvet i vardagsrummet kvar att byta och det är där problemet startar... Vi kan klart byta golv, det blir bara väldigt väldigt jobbigt eftersom vi måste då flytta akvariet som står bakom soffan. Det går enbart att flytta om det är helt tomt. Det väger nått så in i helvete, ni anar inte. Går inte att rubba med vatten i. Så, vi skjuter upp golvet ett tag till!  


 

Jag har dessutom räknat mina kvarstående lådor i Ödåkra... alltså jag har varit och hämtat upp typ tio lådor vid detta laget men jag har fan 21 (!) stycken kvar. Mitt köksbord, mitt vardagsrumsbord, mina sjuanstolar och min säng/sängstomme. Plus annat smått och gott som kläder och annat. En sak som jag skulle vilja hämta dock är mitt vardagsrumsbord som matchar bättre nu än hans ekbord. :/  Nu är det en salig ful blandning av möbler.


Dock försöker jag inte köra över Jolle helt, men han vet redan att det är mina möbler som kommer står här till sist. Dock sparar vi ju allt annat så vi har till huset sen om sisådär tre år... Ja, alltså säg inget. Jag hade nog trott att vi kanske hade en annan stil då. Men vi år se. Alltid bra att spara. För tillfället har vi ju tre köksbord, så det är väl bra att ha? :P 


    

Av ♥ Janni ♥ - 8 oktober 2011 10:30


Mitt sämsta köp... ja alltså jag vet inte... där är ju mer eller mindre ett par saker som man använder mindre än man skulle vilja. Både bland jackor, skor, byxor och kjolar etc... minst et pagg inom varje kategori..



Av ♥ Janni ♥ - 6 oktober 2011 17:30

Idag har jag varit duktigare än någonsin... typ. Jag gjorde färdigt min komplettering igår kväll för jag ville bli av med den så fort som möjligt. den är nog läst och godkänd av F.


Sen sov jag faktiskt länge och åt kanelbullar till frukost när jag kollade på Modern Family. Efter det gjorde jag min efterreflektion och sorterade tvätt. Vi hade tvättid kl ett så jag var färdig att åka till doktorn för ett litet besök...


Därefter gick jag raka vägen in på Väla och fick en dropin tid. Så jag klippte av halva håret bara sådär... haha nä.. jag har ju faktiskt tänkt på det ett tag nu så jag tänkte att när jag ändå vad i Ödåkra kunde jag ju klippa mig. Det blev kortkort. Senast jag hade så kort var för tio år sen och då har jag bara frissigt hår inte lockigt. Nu ska jag bara se hur det blir när jag har tvättat det. :P Spännande!


    

Av ♥ Janni ♥ - 6 oktober 2011 16:30


Okej, det är meningen att jag ska välja en enda sak. Men saken är att det skitsvårt att välja en plus att det skiftar hos mig. Har man köpt något man tycker om mycket och sen köper nått annat som man tycker bättre om så ändras det ju fort... hmmm..


Nej, men jag kan inte bara välja en sak... det är för svårt.

Av ♥ Janni ♥ - 4 oktober 2011 14:00

Jo, jag hoppar över denna också...

Av ♥ Janni ♥ - 4 oktober 2011 13:30

Eh... ja.. haha då var vi här igen... jag tror dock jag skippar denna eftersom det är lite meningslöst.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards