jANNi    |♥|

Alla inlägg under oktober 2011

Av ♥ Janni ♥ - 3 oktober 2011 22:00

Moshi Moshi!


Idag har jag mest pluggat. Jag sov faktiskt länge idag och det tackar jag för. Jag är inte frisk ännu och har haft feber idag, dock var skolan mer än nödvändg idag så jag fick snällt sitta till klockan två med min reflektion. Dock fattade jag inte riktigt den sista delen, så jag räknar med en komplettering till denna.


Annars går det väl sisådär med min "förkylning". Jag är inte alls lika snrig som jag var förut, men det kommer då och då så jag är definitivt inte frisk. Plus att febern kom tillbaka... känns som jag kan leva utan den faktiskt. Men jag har kollat lite och jag kan ju dels vara allergisk eller ha polyper eftersom nästäppan inte vill gå över. Min bror är iofs alltid snuvig och snorig och jag undrar om inte han har polyper i näsan alltså... iaf.. jag har mailar min doktor för att se om jag ska komma in dit igen för en grundligare koll innan han bestämmer sig för att sticka hål på mina bihålor... haha det lät skoj!


Jag har ju varit över i grannhuset idag och kollat på Dessans nya lägenhet som hon ska flytta in i i förhoppningsvis denna vecka. Den var väldigt stor och fin för en person må jag säga. Stort allting utom sovrummet som var lite för långsmalt, men det går ju! Annars var den bra planerad, möjligt lite för många garderober enligt Dessan, hehe. Men en stor fin klädkammare som nog går att fixa till ens fördel. Plus att den målas och tapetseras just nu så den blir fin tills helgen! Dock var där en väldigt konstig sak... hennes takfönster satt extremt högt uppe. Det gör att de är väldigt jobbiga att öppna... vem fan planerade det där... :P


Aja, jag var iaf och handlade och sen har jag spelat Sims 3 resten av kvällen. Tiden går ju fruktansvärt fort när man spelar! Jag hade kunnat sitta till tolv utan att blinka.


Vi åt riktig lyxmiddag också,  homemade (ofcourse) päregratäng och marienad kylling. Det var ett tag sen så det var välkommet! JAg fick även lite päregratäng över så ska göra något till den som jag tar med mig på onsdag.


Imorn är det egentligen läsning som ska vara på schemat men blö... och nu vet jag inte om vi kommer kunna åka till Ullared på torsdag eftersom det var nått med Jolles jobb. Han vet inte om han kunde ta ledigt då. Så typiskt.


Aja, nu får jag nog gå och vara lite social med Jolle...


 



Av ♥ Janni ♥ - 3 oktober 2011 21:30


Mina vardagskläder är de kläder jag alltid egentligen har. Jag har inte direkt några annorlunda kläder på mig till vardags eller till fest. Jag har det jag känner för. Ena gången har jag det i skolan och andra gången har jag det när jag går ut. Kvittar mig. :)


Dessa handlar väldigt myket om kläder har jag märkt... men det får vara så..



Av ♥ Janni ♥ - 2 oktober 2011 21:00

Ja god kväll gott folk.


Shit, helgen flög förbi bara. Vad ska det bli av den kommande veckan då?! Jizus.


Jag har faktiskt mest umgåtts med Johannes hela helgen och inte spenderat mer än en hel(!) timme på skolan. Det får jag helt enkelt sitta med imorn. Inget jag ångrar heller för vi har haft en riktigt underbart fin helg tillsammans. 


Vi har varit ute massa i solen och vandrat promenerat och annat ut i skogarna. Vi har dessutom varit och cyklat och haft picknick. Vi har även lyckats att grillat två gånger under helgens gång och spelat kubb, boule och till och med tv spel och en fotollsmatch på tv tillsammans. Väldigt händelserik helg, så vem hinner med skolan då liksom?


Så för min del har det varit super bra. För jag mådde inte alls bra i lördags under förmiddagen, men kom på andra tankar och det hjälpte så idag har jag inte känt mig så dålig. 


Vi har kollat på min favorit film och även hunnit med städning. Men det behöver jag inte gå in på. 


Just nu har jag satans magknip så ska gå och lägga mig hos Jolle i soffan och titta på tv.  


 

Av ♥ Janni ♥ - 2 oktober 2011 20:30

Moshi Moshi!


Mina skor. Ja, vi diskuterade det i skolan i fredags och jag skulle räkna dem. Dock är det lite svårt när jag inte har alla här. Inte för att jag saknar något av de jag har hos mamma, men kanske skulle hämta dem.


Iaf... favoritskor i sort är nog stövlar. Älskar stövlar, så är det bara. Jag har flera olika par i allt från brun till svart och lite däremellan. Jag har även två par gummistövlar, ett par svarta och ett par bruna. Jag har tre stövletter som jag sällan använder... Jag har endast ett par gympaskor och ett par coverse som jag inte ens vill använda längre för jag är rädd att ta sönder dem. Högklackat går jag så sällan i, men det har jag tusen par av som jag har sparat. Sen har jag övriga sandaler och sommarskor som jag springer rundor i.


Inte så givande inlägg eftersom jag inte har foto på skorna. Men ni vet ju redan vilka som är mina favoritskor så dem behöver jag inte

visa.


Mina blommiga converse <3  

   Min favoritplats! :D


Av ♥ Janni ♥ - 1 oktober 2011 16:30

Moshi Moshi!


Mina signatursmycken är inte många. Möjligtvis ett bismarck halsband och den smala silverringen som jag redan har visat. Jag är en sån som många gånger glömmer smycken i all hast. Har jag ett smycke på mig medan jag duschar och sånt så kan det vara att jag kommer ihåg det eftersom det redan sitter på mig. haha...


 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards