jANNi    |♥|

Alla inlägg under november 2011

Av ♥ Janni ♥ - 11 november 2011 11:00

Tyvärr kan jag inte ställa in klockan på 11:11:11 men det är då jag kommer att sitta och glo på klockan och önska mig en liten grej. Egentligen hade jag sagt till Jolle att jag ville gifta mig på det datumet men han blev bara sur för jag ville gifta mig på ett sådant datum... Liksom vem gör inte det då.



Av ♥ Janni ♥ - 10 november 2011 17:30


Nån står i dörren
och lyssnar stum
skuggan över tröskeln
når in i mitt rum
Här kommer rädslan, nu igen
När alla fjärilar i magen nålas upp
till ett mönster på min säng



Jag räknar tre, fyra, fem
ljug för mig, ja ljug för mig
Det är inte slagen som känns
ljug igen...
Det går en osynlig gräns
ljug för mig, ja ljug för mig
genom ögat på nålen





 

Av ♥ Janni ♥ - 10 november 2011 10:00

Denna är förjävla söt!!


Av ♥ Janni ♥ - 9 november 2011 19:30


Kan det vara så att det endast är tio dagar kvar till första snön faller. Förra året kom första snön i Helsingborg då iaf... så jag kan ju hoppas... eller ja, men tanke på hur varmt det har varit så njäää.


Trevlig tanke som tåls att tänka på iaf. Önska önska!  



 

Av ♥ Janni ♥ - 9 november 2011 15:00

Hej tomtegubbar slår i glasen....


Just i detta ögonblick inleder jag julmusiken för i år med Adolphson & Falk - Mer Jul. Iofs är den roligaste låten Busungarna - En Riktig Jul, fast det låter som de säger likbil VARENDA GÅNG! Lyssna själva. :) Men det absoluta jullåten för mig är ju såklart Tommy Körberg och Sissels Julen Är Här. Den är det mest juliga låten för mig. Den ska gärna spelas på LP skiva som sprakar lite sådär mysigt som den gjorde när jag var liten. Bara denna låten kan få mig tillbaka till exakt samma riktiga julkänsla som jag hade när jag var mindre. 


Idag är det 17 dagar tills jag ska pilla fram iaf lite julpynt! Nej, men jag tror att allt kommer faktiskt fram samtidigt denna gång.


Vi har hittat en ny plats för julgranen denna gången också för förra åres plats var inte alls bra. Det roliga är att vi tänkte på exakt samma ställe. Så inga dispyter om det iår inte.


Och snart blir det även dags för våra julhelgs frukostar till advent där vi kollar alla julfilmer vi kommer på! Det har faktiskt blivit en tradition som vi gjort tre gånger redan så det blir fjärde gången denna gången. Bästa julfilmen då, ja det blir nog Ensam hemma. Inte för att jag tror att ni är chockade! :)


 



Av ♥ Janni ♥ - 8 november 2011 22:00

Moshi Moshi!


Här sitter jag och drömmer mig bort med Kent och låten M. Underbar låt helt enkelt.


Nu är man "ledig" i två dagar och ska försöka att vara nyttig och börja med R7 för att få undan den lite. Försöka duger i detta fallet.


Annars är det ännu en ny vecka... igen. Är det det enda jag säger numera? Helgen har varit sjukt trevlig minsann. Dessan hade sin inflyttningsfest för oss i fredags och det var mer än lyckat. Iaf, när man kollar igenom kameran efteråt. Synd man inte minns hälften av det sm hände bara! haha


I lördags var det tjejtäff i Nyvång hos mormor med väldigt många people, jag hade inte väntat mig alla dem, men inget fel med det. Jag hade bara tänkt den närmta Odd Molly sekten... ;) hehe


Aja, kanske kommer upp lite bilder från inflyttningsfesten. För det var ett par bilder jag tyckte om i Jennys kamera som jag kollade i idag! De får hon bannemej skicka till mig. :)


Just nu känner jag bara för att slänga mig i sängen så det ska jag faktiskt göra! Bums.



 



Av ♥ Janni ♥ - 7 november 2011 15:00


Ingenting,


jag kan inte minnas någonting.



Ingenting,


jag kan inte känna någonting.



 

Av ♥ Janni ♥ - 4 november 2011 19:00

Något som jag älskar med Kent är att Jocke är så sjukt bra på att skriva sina texter så de träffar mitt i prick varenda jävla gång. En sådan låt för oss som olyckligt blivit mobbade en stor del av våra liv är den här (ni minns den nog från reklamen på tv och jo det är Jocke som har skrivit den):


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards