jANNi    |♥|

Alla inlägg under februari 2012

Av ♥ Janni ♥ - 7 februari 2012 12:00

 


Jag önskar att jag hade all tid i världen just nu



Av ♥ Janni ♥ - 6 februari 2012 21:30

De var en resereklam som jag blev kär i denn låten. Jag satt och läste gamla blogginlägg och kom över denna då. Minns fortfarande den känslan jag hade när jag lyssnade på denna för ett ar år sedan. Gud vad tiden går fort nu. Alldeles för fort. Det känns om jag komemr ha barn och vara gift snart och det är för fort just nu. Jag hinner inte riktigt med att tänka efter längre, jag bara kör på. Jag önskar jag kunde ja som låten säger. 



When I wake up in the morning
feel the sun shine on my face
I get up and I’m yawning
There is so much time I can waste

 

Av ♥ Janni ♥ - 6 februari 2012 21:00

Som sagt så såg jag inte Mello förra året, men i maj hörde jag Loreens låt och jag blev arg för att den inte vunnit då. Men jag står fast vid att jag aldrig får iväg de låtar som jag vill ha. Dvs, vi har aldrig vunnit sen 1999. Rätt åt oss.


Vinner inte Loreen i år så fan. Låten är för jävla bra.



Jag väntar fortfarande på Carolina Wallin Perez som också ska vara med i år! 


Av ♥ Janni ♥ - 4 februari 2012 10:30

Moshi Moshi!


Det finns ett par låtar som som verkligen har ett grepp om mig. Inte på det sättet att de är bra, även om jag tycker att de är det. Men på det sättet att jag verkligen tror att det ringer och att jag måste svara. Det låter koko, men det är så det känns när dessa låtar kommer upp. Det kom min senaste nyss på Spotify så jag har nu lyssnat på de låtar som jag har haft och alla är ju fortfarande bra! Alla har bra inn och passar bra till mobil ringsignaler. Så om ni känner för att lyssna och se så välkomna.


När jag hade min första låt (första telefonen jag kunde ha en låt som ringsignal var 2005) så var det Madonna - Hung up



När det alltid ringde från Donken så var det denna signalen och jag trorjag bytte den under våren 2006 till denna eftersom jag förknippade denna låten d Donken nu så den var ju typ förstörd. 



Weezer - Island in the sun har ett mycket najs intro och passar bra som en lite mjuk ringsignal. Jag hade dock inte det så länge för jag bytte till Vapnet - Thomégränd



Efter Thomégränd har jag en liten minneslucka och får nog frundera på vad jag hade för en. Efter detta bytte jag iaf telefon och fin min första touch. LG Chocolate. :D Helfina grejer!! Jag har inte bytat ringsignal på den så ofta faktiskt. Jag minns bara en lt som jag haft nu i många år. Det var också enna som började spelas på Spotify så jag ville svara idag.


Denna är även min absoluta favorit i ringsignals sammanhang eftrsom det var även den försa jag hade på mi Iphone. Jag såg det på en bilreklam för många många år sedan och de har alltså hängt med sedan dess, vilket jag tycker riktigt kul. :) De första 35 sekunderna är så perfekta som ringsignal! Love it.


Jupiter One - Platform Moon


I somras/våras så bytte jag till en annan riktigt skön låt som är skitbra.



VNV Nation - Illusion. Den har även den en bra mobilbörjan som inte är för jobbig.

Efter denna långsamma så ville jag ha lite mer sction, men inte allt för mycket. Hatar att bli skrämd av en ringsignal.... Jolle hade en sån på sin gamla. Sjukt störigt.


Jag hade lite problem att hitta nästa låt faktiskt.Men efter mycket om och men så fick jag fram en av rätt version. Dessa trancelåtar är inte alltid lätta att hitta. Så denna har jag haft ca fram till jul tills jag faktiskt bytte tillbaka till VNV Nation eftersom trancelåten passar mig mer på sommaren. Kan ju inte annat än att älska denna låten. <3



Så nu sitter jag på VNV NAtion och vill byta igen. Jag vet även vilken jag vill ha! Dock kan jag inte koppla telefonen till datorn för 1. Jag har ingen kontakt med min dator så måste återställa den, vilket leer till att mina bilder försvinner så jag håller på att maila alla mina bilder, har ca 270 bildr kvar och ja, det mesta är ju på Ellen, icke tar man bort dem liksom. 2. Min dator är inte upp mer för jag bara har den till min mobil och ev kolla gamla bilder. Så får nog byta till Jolles som inte har Itunes, dvs, kommer musiken försvinna och kan inte ha någon musik där... JA suck! Palla...


Iaf, min nästa låt är faktiskt av Kent. CHOCKAT! haha nää... passar mig sjukt bra. Även om min bror fullkomligt hatar just den låten som jag ar valt. Hehe, jag hade den som min morgon trubadur när vi båda bodde hemma, kanske 10-11 år sen.Jag förstår att maninte vill vakna till denna signalen! mouhahaha så det är den jag ska satsa på whenever jag kommer till skott... aldrig...


Kent - Sundance Kid <3 



 



  

Av ♥ Janni ♥ - 1 februari 2012 14:45

suck. jag skrev värsta inlägget och kopierade faktiskt det innan jag tyckte på spara (det sket sig visst på vägen), men det gick visst inte att klistra in det... suck suck suck..


Ok, vad handlade det om?


Lite om hur trött jag var, men att jag måste handla dag så det får jag snart göra.


Sen var det lite om planerna för imorn. Vilket blidde bilen till skolan för jag måste till träningsakademin imorn på möte efter skolan. Efter det ska jag hem till mamma och pappa o rota i flyttlådor... igen...


Sen blir det Lull Lull piffning till helgen. KUL!


Lite tråkigt är det att jag måste beställa gardiner och lite Lull Lull från nätet vilket kommer ta en vecka att få hem. Så ni får inte se bilder förrän Lull Lullet är uppe. ;)


Så, det var fan kortfattat! HAHA

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards