jANNi    |♥|

Alla inlägg den 8 april 2009

Av ♥ Janni ♥ - 8 april 2009 18:20

Tja!


Denna låten älskade jag för ett par år sedan. På den gamla goda tiden då jag bodde hemma hos mina föräldrar. Jag blev så nostalgiskt så det är inte sant. Jag måste få över all gammal musik från deras ooooold oooold computer. Men internetet funkar ju såklart inte på den. :S Så jag hittade iaf sims två skivan och vill hem och installera. Spelnörd är mitt rätta jag. Hmm... jag tror jag och Jolle kommer sitta instängda i datarummet och lana. Nej, skojar med det. Men spela det kommer vi definitivt att göra. Tofflor.


Just nu lyssnar jag på Dj Mathias vs. Gigi D'agostino - Schnappi Das Kleine Krokodil. Liiiite happy jag är just nu. :P


Annars har vi och göra på jobbet, vilket jag älskar. Det är så mycket roligare att jobba helger och lov! Myror i brallan, ja tack. Kommer bli helt jävla deprimerad nästa vecka när allt är över. Buhu..


Jag är i Ödåkra, kanske jag inte nämnde, men jag tror vissa hajjade det ändå. De åker iväg med husbilen så får inte träffa dem till påsk [btw så är jag helt anti påsk så ni alla vet]. Mamma sa helt besviket att hon inte hade påskägg till oss barn. Yes, skrek jag till och sa... Jag menar vad synd. Skamligt, mamma. Skamligt. ;)


Så jag hänger här till lite senare ikväll sen åker jag hem och diskar och går nog i säng tidigt. Jag fattar inte hur jag kan vara så jävla trött som jag är denna veckan. Har varit helt slutm jag menar är det vädret? Jag hade lätt somnat just nu om jag legat i en säng!


GÄSP!


Nu får jag rota vidare i min gamla dator. Ha det fint.


bajsbajs!




Av ♥ Janni ♥ - 8 april 2009 07:55

Tja!


5 702 kronor. Det är vad min blogg är värd. Nåja, det kunde varit värre. Trots den lilla summan tycker jag om min blogg. Vill ni kolla er egen blogg kollar man det på www.bloggvarde.se.


Idag blir det jobb till fyra sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Antagligen inte ett skit. Kanske diska lite och ja, ha allmänt tråkigt själv.


Jag gillar denna arbetsveckan jättemycket. Tänk om jag alltid hade jobbat så här. 09:30 - 16:00 tisdag och onsdag. 09:30 - 20:00 på torsdag och 10:30 - 17:30 på fredag 100 % OB där med. Lätt den bästa dagen, skönt värre. Jag ser fram emot den 25 april. Vilken go lön jag kommer få. Mitt jobbande kommer löna sig rejält. Vet däremot inte om jag ska fortsätta jobba såhär tills att jag inte har jobb mer. Man vet aldrig när det är stopp för min del så jag känner kanske lika bra att öka sin pluggbuffert ännu mer. Kanske inte ens skulle ta semester heller? Både jag och Jolle var inne på det. Vi kan ju iofs ta en weekend någonstans i sommar eller en vecka på Grekland. Kanske till och med två. Vi har inte bestämt något, men det flyger fram rätt mycket idéer här och där. Iaf så kommer det inte bli lätt för mig att hitta extra jobb till plugget sen så spara spara. Även om det blir svårt iom att renoveringen står högt på vår ToDo lista i sommar.


Nej, om man skulle göra sig i ordning för jobbet då. See ya'll later!


bajbaj!






Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards