jANNi    |♥|

Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

börja om på nytt.

Av ♥ Janni ♥ - 29 mars 2010 11:00

Tja!


Jag hänger inte med i svängarna i mitt eget liv mer. Jag hade faktiskt inte ett enda problem med att inte jobb eftersom jag trivdes där inte för fem öre. Så där känns mer det en lättnad. MEN att inte ha en egen lägenhet känns som ett stort fett jävla misslyckande. Om en månad ska jag flytta, det blir till mina föräldrar denna gången eftersom jag inte får ta något lån nu när jag står utan jobb. Ok, jag har fortfarande en "fast" inkomst. A-kassan är min försäkring som jag har betalat för i fem år ifall något sånt här skulle hända. Så jag skiter fullständigt i vad folk tycker om att jag lever på den. För det finns inte så mycket mer att göra just nu. Jag söker så många jobb att jag tappade räkningen första dagen som arbetslös. Motivationen försvann redan förra månaden. Då man knappt får svar från någon. Men det är bara att fortsätta tills man får napp.


Detta är första gången jag inte har jobb sedan studenten och det känns som jag är en loser. Fast jag hade aldrig gått tillbaka till mitt förra jobb iofs. Så. Men vad ska man göra när man inte kommer in på arbetsmarknaden eller kommer hitta någonstans att bo på ett bra tag. Har sökt efter en hyresrätt sen augusti när det tog slut mellan mig och Jolle och ja, ni ser hur det går med det ja...


Jag irriterar mig över tre saker som jag har gjort och det var att ge Jacob lägenheten vi bodde i tillsammans. Med den hade jag kunna byta till mig en mindre lägenhet som han gjorde och allt hade då varit frid och fröjd. Suck.


Det andra är att jag glömde logga in på Helsingborgs hem någon gång under 2008 för jag hade min egen lägenhet. Plus att när jag väl hade köpt en lägenhet ringde Helsingborgshem om två oika lägenheter jag hade sökt! DET är sjukt. Det irriterar mig något kopiöst. Jag släppte det rätt fort då eftersom jag hade både jobb och bostad. Det har ju såklart kommit upp igen, nu när jag ligger och irriterar mig själv varje gång jag ska sova.


Den sista saken är att jag inte tog ett jävla lån till en lägenhet när jag skulle flytta från Klippan när jag väl hade ett jobb. Då hade jag sluppit flytta igen. Jag har förresten flyttat så många gånger nu att jag inte minns hur många det är längre. Det bryr jag mig iofs inte så mycket om, jag har inte haft något problem i att flytta, så länge det är till en lägenhet som jag "äger" eller ska ha.


Jag vet att folk har större problem just nu än vad jag har. Men detta är ett mycket stort problem för mig och många unga människor. Jag tänker främst på de som tog studenten i somras och fortfarande inte har fått något jobb. De har inte ens en akassa då de aldrig har jobbat. Antagligen har de inte ställt sig i någon bostadskö förrän någon månad innan de tog stundeten heller.


Men för mig att åka ut ur arbetsmarknaden OCH bostadsmarknade samtidigt är riktigt tungt. Skulle bara vara att det tar slut mellan mig och Jolle. Jag vågar inte ens tänka på det just nu. Då kan jag säga att då klarar jag det inte mer. Mitt hem, var jag än har bott har alltid varit en säkerhet för mig. Utan Jolle och jobb är en sak. Men om jag mister alla tre saker samtidigt, pajjar det mitt psyke rejält.


Jag kommer inte ha någon privatliv längre. Plus att jag ska åka till Kreta i juni med mamma. Känns som om jag inte orkar det nu när jag ska bo med henne. Jag säger inte att jag inte älskar mina föräldrar. För det gör jag. Väldigt mycket. De ställer upp för mig alltid, när jag behöver det och det är inte alla som har det. Jag har fått bättre förhållande med min pappa sen jag flyttade hemifrån och det är bara positivt. En rolig sak dock är att katterna kommer att bo ihop igen. Det tycker jag är en bra sak. Jag vill dock inte att Maja ska bli utekatt nu, för då kommer jag inte kunna ta henne med mig till en lägenhet igen. Suck.


Nu känns det mest förjävligt hela tiden. Det är tungt. Men orken är där, jag känner den. Jag ska bara hitta den. Det fixar sig.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:30

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:28

Jag måste tipsa om världens godaste chokladbollar jag gjorde igår kväll. Jag var lite nere då jag haft väldigt ont i ryggen sen i torsdags så jag behövde något sött, men inte för sött. Problemet med chokladbollar är att jag oftast inte gillar att...

Av ♥ Janni ♥ - 9 juni 2013 12:21

I fredags när jag skrev mitt sista ord på mitt avslutande paper för terminen som gått kände jag hur avslappnad jag blev. Det blev inget bra paper och jag är inte nöjd med denna uppgiften som jag är med mina andra. Det skiter jag i! Nu har jag gåt...

Av ♥ Janni ♥ - 14 april 2013 09:30

Jag måste få upp mitt flås om jag ska kunna hänga med i svängarna. Min prutt kommer jag aldrig kunna springa ikapp, men jag måste överleva åtminstone. Hon kan nog springa i evigheter. Det kan inte jag... hehe men det är skoj!     ...

Av ♥ Janni ♥ - 4 april 2013 08:00

Jag vill bara inleda den här månaden med att säga att jag just nu är väldigt less på livet av endast en fet jävla äcklig anledning.   punkt. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards