jANNi    |♥|

Direktlänk till inlägg 21 maj 2012

hej hopp, gummi...

Av ♥ Janni ♥ - 21 maj 2012 16:30

Moshi Moshi!


Jag har haft två alldeles för stressande veckor, för mycket i skolan, utanför skolan och för mycket depp. Jag har inte haft det alltför bra mentalt så lusten för att göra något överhuvudtaget har varit som bortblåst. Jag har känt mig att jag inte alls velat vara i skolan när vi tentapluggade eller ens veckan som varit nu. Hade jag haft en dag ledigt hade jag sovit bort den bums. Men nu mår jag mycket bättre. Det syns inte minst i mitt hem som efter typ två veckors städuppehåll nu börjar komma tillbaka till sitt normala ursprung. Riktigt skönt med ett rent hem.


Jag har funderat lite över det här med städning och vara deprimerad som kan irritera mig. Varför städar jag inte när möget där hemma bara gör att jag mår ännu sämre (ofta handlar det om mina kläder som jag inte lägger tillbaka i garderoben som hamnar lite överallt)? Jo, antagligen för att jag ärligt talat inte bryr mig om det. Det är en lite rolig tanke.


Någon som tyvärr har fått lida är Johannes. I onsdags efter ett par dagar av mackor till middag krävde han att få riktig mat. Då brakade helvetet loss, ungefär. Den kvällen slutade med att Johannes röjde upp en aning åt mig, han är en ängel den människan. Jag tror det vände lite redan där, men jag fortfarande nere. Ni tänker säkert att han kan fixa mat själv, men det ska han inte behöva när vi har en deal att han betalar räkningar så fixar jag resten. Själv tycker jag att det är rena lyxen att bo gratis. Det ska bara bli intressant sen om/när vi delar på räkningarna... ;) om ni hajjar. 


Men nu har vi kommit fram till att när jag mår dåligt så måste han hjälpa mig, även om det bara är småsaker som ska göras. När jag mår bra går det hur bra som helst att sköta allt mitt. Min idé från början var att jag skulle hälpa till med någon räkning för att han hjälper mig, men det fick jag inte. Hörde ni det. Jag får alltså inte hjälpa till att betala räkningarna där jag bor. Jag blev lite stött först, men sen sa han att han ville att jag la mina pengar på skolan eller annat kul. Men ändå hur mkt bidrar jag då med liksom?


Nu är jag hos mamma och har solat topless i trädgården en stund (jag passar mig eftersom jag brände mig igår). Jag vill fan ha ett hus med en trädgård som vi kan grilla i och jag kan sola topless i, så har jag sagt nu i typ tre somrar i rad. Men vi pratade om det igår faktiskt. Att varje gång vi har en chans att köpa ett hus till en billig peng, blir vi båda veliga och vet inte längre vad vi vill. Sen ångrar vi oss efter, varje jävla gång... hehe men vi kom ändå fram till att vi helt enkelt inte är redo för att flytta ifrån lägenheten vi har nu., inte än iaf. Rätt tid kommer. Vi har det bra nu och har inget behov av hus, snarare ett sug om man skulle vilja kalla det så.


Vi har även diskuterat hur vi ska lösa det med ev. bygga ett hus/revovera med barn samtidigt, det är ju ett big nono för mig. Vi snackade om en blandning mellan tjänstledigt, föräldrarledigt och semester. Då kan vi nog lyckas. Från och med i år kan man ju ha 40 dagar lediga med barnet tillsammans. 10 dagar vid födseln som vanligt, men sen ytterligare 30 utöver det. Ett yay på det va!!


Jag pratade också med Jenny om hur min syn på Johannes har förändrats. Jag har varit alldeles för realistisk och tagit allt med vårt förhållande med en nypa salt. Jag har sett det lite som att när vi gör slut eller ja, nått ditåt och inte oroat mig över det alls. Eller om vi har pratat om allt möjligt kring honom så har jag varit väldigt hård och ibland till och med elak. Men jag har helt ändrat mina tankegångar. Eller rättare sagt så är det han som har förändrats med åren. Han är verkligen inte samma man som jag föll för, vilket jag nu är glad för. Han har vuxit upp och blivit någon som mer vågar släppa in mig och kan göra saker för mig som han inte kunde göra förut. Det är svårt att säga exakt vad, men han är verkligen en person som jag vill spendera resten av mitt liv med. Jag vill bara gifta mig nu. Nej, korrektion. Jag vill vara gift nu.


Jag som hatar att puttinutta har blivit en puttinittare! Jisses... tack o adjö.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:30

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:28

Jag måste tipsa om världens godaste chokladbollar jag gjorde igår kväll. Jag var lite nere då jag haft väldigt ont i ryggen sen i torsdags så jag behövde något sött, men inte för sött. Problemet med chokladbollar är att jag oftast inte gillar att...

Av ♥ Janni ♥ - 9 juni 2013 12:21

I fredags när jag skrev mitt sista ord på mitt avslutande paper för terminen som gått kände jag hur avslappnad jag blev. Det blev inget bra paper och jag är inte nöjd med denna uppgiften som jag är med mina andra. Det skiter jag i! Nu har jag gåt...

Av ♥ Janni ♥ - 14 april 2013 09:30

Jag måste få upp mitt flås om jag ska kunna hänga med i svängarna. Min prutt kommer jag aldrig kunna springa ikapp, men jag måste överleva åtminstone. Hon kan nog springa i evigheter. Det kan inte jag... hehe men det är skoj!     ...

Av ♥ Janni ♥ - 4 april 2013 08:00

Jag vill bara inleda den här månaden med att säga att jag just nu är väldigt less på livet av endast en fet jävla äcklig anledning.   punkt. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards