jANNi    |♥|

Alla inlägg under juli 2012

Av ♥ Janni ♥ - 12 juli 2012 22:00

Moshi Moshi!


Idag är jag faktiskt lite trötter. Jag har varit i Båstad och hälsat på Anna för kaffe och lite glass bland alla snobbarna och deras "fina" båtar som bara är där för att skryta. Spillde dessutom chokladglass på min tröja som jag ska försöka tvätta ren imorn under dagen.  


Iaf, jag har haft det supertrevligt och ser fram emot vår vinkväll. Idag kunde jag inte dricka eftersom jag hade katterna och köra och dricka är ingen bra kombo. ;)


Imorn ska jag inte göra ett piss under dagen. Blir kolla serier, och ja tvätta min tröja, det är mina planer. Min första slappe semesterdag!! Underbart!


De ringde från jobbet idag, jag svarade inte... jag är ledig.



Av ♥ Janni ♥ - 11 juli 2012 09:30

Ja, nu äntligen finns det en bloggapp till iaf Androider. Så till min telefon skulle det komma om någon dag eller så, men vi vet väl vid detta laget att det kommer dröja veckor när de säger dagar. Sen oktober har jag väntat alltså. Haha tur jag tycker om min bloggportal annars hade jag inte väntat. Jo, det hade jag... ;)


Min hemkomst kunde inte varit bättre. Jolle tog ledig vid lunchtid och kom hem och överraskade mig just när jag tänkte vila middag. Tänk vad lite ljus och doftolja i kombination med lite mys kan göra med humöret. Så det blev ingen vila där inte, hehe.


Några timmar (!) senare var vi lite sugna på att kolla på hur vi vill ha vårt hus så vi låg ytterligare ett par timmar och tittade på en massa med det innan jag fixade till lite middag. Lite tv på det och sen blev det sängen och en massa mer mys.


En underbar dag helt enkelt.

Av ♥ Janni ♥ - 10 juli 2012 12:00

Vad är bättre än att komma hem till en nystädad lägenhet, en myssygen kissemiss och ett fint paket som kommit medan jag varit iväg? Inte mycket för tillfället. Jag är lyckligt lottad.


Äntligen är jag hemma. De senaste två dagarna har jag haft en hemlängtan så in i bomben. Let's face it! Jag kan inte vara hemifrån mer än ett par dagar för sen kommer min hemlängtan, speciellt efter Johannes. Men också Saga, som btw ligger hät intill mig och tvättar sig. Åh, vad jag älskar att jag är hela hennes värld.


Fast det gick ju rätt fort idag för det kändes som jag var i Italien tidigare idag. Vilket jag också var! Galet... 1½ h flyg... lätt jag gör om den resan...

Av ♥ Janni ♥ - 4 juli 2012 14:30

Moshi Moshi!


Sådärja, då är jag färdigpackad och redo för att åka. Jag sitter nu och väntar på att klockan ska bli fyra så Jolle kommer hem. Hoppas han kommer hem i tid bara, för han ska köra mig till Helsingborg. Sen blir det båt/tåg för min del sen vips är jag på Kastrup och redo för att gå lite i butikerna. Det är min plan, för jag behöver köpa både dagkräm och nattkräm så varför inte passa på på flygplatsen. På hemvägen är det inte lönt för jag flyger för tidigt så man får se om man kan hitta lite billigare i Köpenhamn.


Annars då, jo lite resfeber har jag allt. Då ska jag bara flyga 2 h till Milano. Jag har alltid resfeber, kvittar vart jag n ska flyga. Då är  det inte heller flygningen som jag är nervös över. Det är att jag inte kommer i tid till flygplatsen, men vi håller tummarna, har ju ändå lite spelrum om man säger så. Så det går nog bra. Har ju varit på alla möjliga flygplatser, till och med den all time röriga Heathrow, och köpenhamn har jag nog varit på flest gånger faktiskt. ;)


Nervositeten inför att resa kommer nog alltid vara där, men det är alltid lika roligt att komma utomlands. Vi höres om en vecka!


Italy here I come!




 



Av ♥ Janni ♥ - 3 juli 2012 13:00

Lite köttsugen kisse. hur söt som helst!!


Mjau!

Av ♥ Janni ♥ - 3 juli 2012 11:00

Moshi Moshi!


Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag hittat mitt drömhus i Klippan men tänka sig det har jag. Det ligger på det området som jag vill bo på om jag ska ha ett hus i Klippan. Blir dock svårt att bosätta sig där om man ska bygga eftersom där är hus på alla ställen så haha good luck.


Men här är iaf en länk till huset. Mina "krav" är vitt, "gammalt," vita trägolv, inredd vind med balkar, stora fönster, gärna balkar i resten av huset med, vitt kök med svart och vitt rutit golv, fina fönsterdetaljer, fina glasdörrar och kakelugn. Listan kan göras mycket lång. Dock är där ju fortfarande saker som måste göras vid detta huset så det är inget bra köp. Tur man har fått ett litet hum om vad man ska kolla efter när man kollar på hus. Känns som det kvittar vilket hus jag visar för Jolle så är där alltid något "fel". ;)


Hemnet


Tur man har en man som kan bygga ett nytt "gammalt" hus till mig. Dock vill han aldrig gå med på golvet i köket. Hehe, han hatar sånt. 



Av ♥ Janni ♥ - 2 juli 2012 09:30

Moshi Moshi!


Jag vaknade klockan sju på beställning idag och ja, jag kunde inte somna om. Jag gick upp ur sängen tjugo i åtta och satte på Lois & Clark. Så jag ska kolla klart på det och sen göra mig i ordning för att åka till Ödåkra. Har katterna idag men de får vara ute lite mindre idag.


Ska fixa lite inför resan och lite annat som också ska göras. Har en todo lista som jag ska gå igenom idag.


Jag kan inte fatta att jag faktiskt har semester. Ja det räknas väl inte som semester heller. :P Jag får ju min semester ersättning via min lön och har inte tappat några timmar på att vara ledig. Jag har än så länge drygt 60 extra timmar så jag jobbar lika mycket som förra året. Trots att jag inte ville det... :P


Aja, jag är ledig ett tag så det ska väl gå bra!


Nej, nu måste jag faktiskt göra mig i ordning!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards