jANNi    |♥|

Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥ Janni ♥ - 13 augusti 2008 18:45



Någon hade sagt att jag var feg
Lilla Ego fy skäms
Att jag alltid stod där bakom och höll med
Sanningen känns
Jag har skuggat dig i kylan
en hel dag
för att lämna tillbaks
den undanflykt
som jag stal

Tar 2:an sitter Ensam längst bak
Lilla Ego sitt still
Jag har gått i dina fotspår hela dan
Till Hagnesta Hill
Den först snön har fallit allt är halt
och min halsduk blev kvar
På en hållplats
utanför stan…

Jag samlar allt mitt mod där vid allén
Lilla Ego har rymt
Jag skrek med målbrottsröst jag hatar er
Som barn var jag grym
Den här känslan som jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du…

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
Snälla sluta lyssna
Glöm allt jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig ifred

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
Snälla sluta lyssna
Glöm allt jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig ifred

Jag behöver ingen hjälp
Vill du hjälpa hjälp dig själv
Jag behöver ingen hjälp
så lämna mig ifred
Lämna mig ifred


Kent - Stoppa Mig I Juni [lilla ego]

Av ♥ Janni ♥ - 13 augusti 2008 11:00

Tja!!


Ja, först måste jag beklaga mig litegrann. Klockan tio igår kväll fick jag ett sms att tjejen som skulle jobba eftermiddag idag hade vrickat fossingen. Hon ville att jag skulle jobba för henne. Men liksom det fanns väll en anledning till varför jag inte kunde jobba idag. Annars jobbar jag alltid i veckan. Men idag kan jag inte, därav fick hon tiden idag. Jag skulle skiva till My vad som hade hänt, så något sånt här blidde de nog. "Jomen, tror du inte ... har stukat foten nu och vill att jag ska jobba. Jag kan inte jobba för henne imorn fan. suck, suck." Detta råkade jag skicka tillbaka till tjejen. Sikken tur var det inget farligt sms. Men jag sa till henne att jag inte kunde och att hon fick prata med S.... . Ja, tror ni inte S..... ringer mig kl åtta på morgonen [hon ringde visst Carolin också]. Jag menar sa inte tjejen att jag inte redan kunde. Alltså. Nej, jag är ledig idag av EN anledning och det ska jag fortsätta med att vara.


Så Carro kom ju hem igår och vi skulle ut, Men ja, det blidde inget eftersom jag inte kunde cykla hem inatt och jag kunde inte sova hos dem eftersom Stoffe var fortfarande magsjuk. Så det får bli en annan helg allt. Vet inte när, för jag har tappat suget nu när hon varit väck. :S ick...


Aja, idag ska jag då träffa Linis för första ggn på två veckor! Som jag har saknat henne. Ska bli kul, hon ska tydligen bjuda mig på tårta på Alexandra. Där har jag inte varit på flera månader. Hon hade köpt något från turkland också. Lite nyfiken må jag erkänna.


Jag åt precis en toast, men det smakade lite weird så jag skippar den andra. Drack Red Bull till det och nu är jag piggpiggpigg. Så nu ska jag hoppa in i duschen nu och göra mig klar för min första fika på månader. What to wear liksom? o.O


Musik: Moby - Why Does My Heart Feel So Bad? [Ferry Corsten Remix]



pusshej!

Av ♥ Janni ♥ - 12 augusti 2008 17:45

Tja!


Gäsp, gäsp, gäsp.


Jag kände mig en aning trötter när jag kom hem så jag la mig liiiiite på soffan. Alltså jag kan inte powernappa. Jag vaknade 1 ½ timme senare. Trött som fasen. Ja visste det skulle hända. Jag är är inte så jävla på utgång idag alltså. Vädret är ju bara det sämsta och kan inte komma hem i natt. :S


Vad ska det bli av?


hej!

Av ♥ Janni ♥ - 11 augusti 2008 22:48

Tja!


Ville bara titta in och säga att såhär blidde det med diskstället. Det är ju så praktiskt. :P Mycket nöjd. Flyttade även på min micro, så mycket mer space.



tackohej!

Av ♥ Janni ♥ - 11 augusti 2008 21:30

Tja!


Jahapp, då var man ett år äldre. Allt är väl som vanligt antar jag. :)


Dagen har varit bra överlag. Lite mindre kul på jobb, men vad ska man göra åt det liksom. Lite stressigt också, men resultatet gick utmärkt. Maten var god och så var pajen, men mäktigt blidde det. Det var mig ett par många men.


Säkringen gick också. Hehe... inte koka vatten och kaffe samtidigt. Men det fixade sig.


Annars fick jag ett våffeljärn, men mixer, lite ljus, smycken, en dalahäst,  lite cash och choklad... lite mer smått och gott.


Jag vill att HAN ska vara här och krama om mig hela natten.


Jag ska också passa på att fota den förbaskade stången...


pussar!


Av ♥ Janni ♥ - 10 augusti 2008 20:00

Tja!


Ja, vad vore inte sommaren utan iskallt väder, regn och lite åska ovanpå det! Det har regnat praktiskt taget hela dagen idag. Men jag har jobbat så jag har inte märkt så mycket av det, utom när jag skulle in på Maxi en sväng. Fick stoppa brillorna i tröjan, det gick jättebra.


Efter jubbet så hämtade mamma mig, se vad snäll hon är, och vi åkte till Coop och handlade lite till imorn. Kyckling sallad med baguetter och paj till efterrätt dåja. Hoppas det går bra.


Jag har satt in vinglasen i mitt vittrinskåp. Jag blir bara mer och mer sugen på att byta luckorna i köket. Jag vill ha luckor där man kan se in i skåpen och inte med frostat som jag har det nu.


Efter i hade åkt och handlat så hämtade vi pappa och körde till Ringstorps pizzeria och väntade en helvetes lång tid på kalla kebaber. Så pappa fick oss alla tre helt nya. Vissa dagar skäms jag lite för honom, men rätt ska väl vara rätt.


Vi åt, jag åt mest med ansiktet, och sen skulle pappa då sätta upp min nya stång [grundtal från ikea] till mitt diskställ. Det blidde faktiskt mycket mycket bättre såhär tyckte både jag och mamma, men pappa var tveksam. Men mycket mer praktiskt och inte stoppa in stoppa ut diskstället varje gång man diskat. Vilket är ett jävla meck det. :P


Ska visa bild på det hela imorn och mina nya vinglas, om de nu tar med kameran dvs. Jag fick lite värmespolar av mamma som jag ska ha till tisdag kväll när vi ska ut. :)


Carro kommer hem och två dagar!!!!!!!!


Musik: Schiller feat. Tarja Turunen - Tired Of Being Alone


Nu ska jag städa hela lägenheten till imorn, för jag hinner inte mö när jag kommer hem från jobbet då ska jag bara duscha och laga mat. Ska fråga vilken tid mamma och pappa kommer eftersom pappa ska pilla kycklingen. ;)


hej!


Av ♥ Janni ♥ - 9 augusti 2008 23:06

Tja!


Ja, de små var ju inte så fega som mina. Eller ja VinceVonce. Det måste vara helknasigt att komma till Laj & Line när där helt plötsligt finns andra kissar där. :P  men ingen skada skedd. Men jag gick hem med katterna när vi skulle kolla på film. filmen som är helt ok, hade jag visst sett redan. Så kunde ju vart bättre.


Jag har visst gått och fått mig lite skallebank. Ska nog ta av sminket och lägga mig inom 30 min.


Jag måste bara berätta. Mamma sa att hon hade en "present" till mig i bilen. Det var en väska. Jag kopplade inte riktigt eftersom det är precis samma väska som jag redan har. Så jag fick alltså en till. Jag praktiskt taget hoppade på mamma och kramade henne. Det som är lite komiskt är att dagen innan hade jag och Elina pratat om köpa samma saker av sina favoriter. Jag ville definitivt köpa mig en till väska om jag någonsin skulle hitta den!! TACK MAMMA!! <3 Aj love jo!


Nattimys!


Av ♥ Janni ♥ - 9 augusti 2008 18:30

Tja!


Så, idag skulle man till päronen men de fick lite ändrade planer så nu blir det film och mys hos brorsan. Plus att jag ska ta med mig mina katter till honom så alla fyra får ses för första gången. Lite spännande. Vi tyckte de var bäst om de träffades så snabbt som möjligt. Dock tror JAG att de har lyckats glömma varandra till nästa gång.


Sålde nästan slut på hela min paj fast den inte blev bra idag heller. Alltså med bra menar jag att jag tog för lite potatismjöl som vanligt. Imorn häller jag fan i hela burken!! Den smakar fortfarande ljuvligt även om de e lite "såsig". :P Sen sparade jag lite smuldeg till My, för hon blir alltid så himla glad när hon får det.


Idag kom mammsen och hämtade mig på jobbet för jag skulle visa henne de lila vinglasen som jag önskar mig i present. Passade på nu när det ändå var rea på dem [vill ju inte verka snål, men man får ju trots allt dubbelt upp, oj nu avslöja jag mig. (a)].


Så jag fick åtta nya vinglas idag. :) Mycket fina, ska fota dem på måndag. Så imorn dåja, då blir det först jobb. Sen får jag lite hjälpa av mamma med maten tills måndag. Det ska bli kycklingsallad [sällan] med hallon/blåbärspaj till efterätt. jag bad pappa att sätta upp min nya stång i köket, så hoppas på det ja.


Nu ska jag äta macka och sen pysa över till brudern mit das gekattenen. Spännande! :)


pusshej!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards