jANNi    |♥|

Alla inlägg den 5 april 2012

Av ♥ Janni ♥ - 5 april 2012 09:30

Heeeeeeej gott folk!


Nu äntligen har jag tagit tag i detta med att lägga upp bilder på hallen och vardagsrummet på en dator som har internet. Hehe nu är ju bilderna gamla redan, men jag orkar inte ta nya... hehe


Iaf.. här är länken med hur lägenheten såg ut på Hemnet när vi skulle köpa den, så det är alltså inte våra möbler på bilderna här nedan.

Lägeheten innan renovering *klicka på mig*


Sen har vi lite andra bilder från innan renoveringen som jag hade på FB. Har ju i den andra datorn, men där är ju inte internet fortfarande (!).


          

Har lagt upp alla som  små så ni får klicka på dem. Koncentrera er på lägenheten och inte mina klasskamrater och Jolle! Hade inte annat.


Efter i hallen:


         

Det känns så skönt att bli av med det äckliga tapeten, vi bytte ju tapeten i hallen förra våren, men hade fortfarande akvariet där då, men vi tog faktiskt bort det nu i februari för vi hade inte plats för allt vårt skit. Så jag fick ju inte min älskade sidebord men denna blev ju superfin. Det är så samma som min tv möbel i vardagsrummet. Jag lovar att jag ska fota tv delen också i helgen. Jag är ju rätt ledig ett par dagar nu ju! Gud, så skönt. Ville bara tillägga att blomman numera står på vänster sida som det gjorde innan renoverignen med. På höger sidan står en glasvas med blommor i som är mycket mindre. Bättre för ögat. Sen ville jag också säga att tavlan är min nya favorit pryl i mitt hem, jag älskar den. Hon är så het!


Efter i vardagsrummet (matplasen enbart):


              

Hehe, nu är ju iofs min vita kristallkrona över matrumsbordet som inte finns på dessa bilder. Och det andra lampan som befann sig mitt i rummet efter renoveringen (bild nr 5) har vi ju flyttat till över vardagsrumsbordet. Kattställningen som har varit mitt provisoriska ljusbord i över två månader ska äntligen bli utbytt. Jag ska faktiskt åka och hämta bordet idag efter mycket om och men. Måste fan få rabatt annars blir jag fan riktigt förbannat! Vilka möbler är nya då? Jo, matrumsbordet och vitrinskåpet och bestå möblen i hallen. :) Resten är ju mitt sen innan.


Har väl inte mycket mer att säga än att jag har världens bästa sambo som har gjort detta. ok jag har ju faktiskt hjälp till, men ytterst lite. Så all credit till honom! Vågen tack...... ;)





Mosh!





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards