jANNi    |♥|

Alla inlägg under augusti 2007

Av ♥ Janni ♥ - 14 augusti 2007 16:16


[Chris Daughtry feat. Slash] väldigt mixad låt.. lite nyrock blandat med Guns n' Roses. Fett! Tänkte att nu blir det lite GnR till min städning. See ya!




Av ♥ Janni ♥ - 14 augusti 2007 16:06


I start again
And whatever pain may come
Today this ends


I'm forgiving what I've done


I'll face myself
To cross out what I've become
Erase myself


And let go of what I've done


[Linkin Park]

...

Av ♥ Janni ♥ - 14 augusti 2007 14:59



I didn't hear you leave,

I wonder how am I still here

I don't want to move a thing,

It might change my memory


Av ♥ Janni ♥ - 13 augusti 2007 23:07


Tja!


Vad har jag gjort idag. Sov rätt länge och gick upp och åt en fralla. Var inte så hungrig, men kände att jag behövde något i magen. Jag ringde Bahia och frågade om hon ville hitta på något. Hon skulle till barnmorskan och kolla sin bebbe. Så jag sa till henne att jag kunde komma runt två.


När jag kom dit började vi direkt att grilla. Själva maten som vi grillade blev jättegod! [jag är bäst! *wink wink*] Men inte handduken, tänka sig att den började brinna. Rejält också! Det slutade med att hela plastbordet också hade tagit eld så vi sprang fram och tillbaka och hämtade vatten som vi kunde slänga på på elden. *puh*


Efter en stund hörde vi att brandkåren kom någonstans och vi snabbade oss med att släcka den. Brankåren skulle tydligen inte komma till oss. Tur var det. Vi slängde bordet och plockade undan efter oss.


Mamma kom faktiskt och hämtade mig, snäll som hon är, och vi stack till Väla för att jag skulle byta en tallrick som jag hade fått till en storlek mindre. Sen mina shorts som redan har varit inne på lagning skulle jag byta och få pengarna tillbaka. Men, nääääääe! De skulle prova laga dem igen och inte nog med det hade hon jäkla sömmerskan semester och mina byxor kommer inte bli klara förrän den 24! F I T T A! Jag vill fan inte ha dem mer, om det ska var till sådant besvär, bryr jag mig inte bara jag slipper dem!


Vi öppnade ett sparkonto åt mig idag också där förhoppningsvis lite pengar kommer hamna varje månad. Önska mig lycka till för det kommer behövas.  

Ajm a shoppoholic!


Idag såg jag The Notebook, Jacob, jag tycker att du ska se den. Jag tyckte faktiskt om den, jag  som hatar såndana filmer.


Nu har jag ätit en massa po[p]korn och mosad banan! Länge sedan jag åt det, min favorit efterrätt när jag var mindre. Okej, mycket mindre! :D


Nu ska jag strax sova hade jag tänkt, men ska läsa på lite om Lunds universitet eftersom jag har kommit in där på en kurs. Inte den kursen jag först kom in på utan en annan nu som jag mycket hellre vill läsa.


pusshej!





Av ♥ Janni ♥ - 13 augusti 2007 23:02



I don't wanna see you ever sad and everything that I've got you can have.
When it's all too much;
you need some human touch to see it's really not so bad.

Did you call on every saint you know,
but still you feel like you're on your own.
Can you see through your tears?
I will always be here and you're not out there baby, all alone.

Hold on, 'till you feel a little stronger. Hold on to me.
Hold on, everything's gonna be alright. Just hold on to me tonight.

Anything that hurts you hurts me too.
I'm not gonna let your world turn blue.
Will you take my hand and feel how close I am.
There ain't nothin' I won't do for you.

Hold on, 'till you feel a little stronger. Hold on to me.
Hold on, everything's gonna be alright. Just hold on to me tonight.

I know the world can drive you to your knees, but when you need to cry,
baby, cry to me.


 

Hold on, 'till you feel a little stronger. Hold on to me.
Hold on, everything's gonna be alright. Just hold on to me tonight.



[Jag kommer så väl ihåg när jag älskade den här låten :D]

Av ♥ Janni ♥ - 12 augusti 2007 23:18


And you think you're alone as if I wasn't there

You’re losing your faith in me
It’s a car, it's a crash, it's a death, and you're scared
You just can't escape the scene

Hush now you're insane
Touch my skin, come back again
The sky is falling

It’s something you cannot fake
This something you will not shake
Just walk away before I look at you
It’s something only you can take

All your words, it's a lie to yourself, it's a home
There’s so much that you can't see
It’s a bomb that can kill everyone, and it blows
You can't even hear me scream

Hush now you're insane
Touch my skin, come back again
The sky is falling

It’s something you cannot fake
This something you will not shake
Just walk away before I look at you
It’s something only you can take

This is only feeling with no thought
Is this love?
What happened to the promises I bought?
Is this love?


 


It’s something you cannot fake
This something you will not shake
Just walk away before I look at you
It’s something only you can take


[Cary Brothers - Something]

Av ♥ Janni ♥ - 12 augusti 2007 19:05

Tja!


Igår var det då min 21-års dag. Den gick undan med en del händelser faktiskt! Den började ju såklart klockan 00:00 med att man fick ett sms av kära Jacob som gratulerade mig. Jag skrev in alla mina inlägg och gick och la mig.


Dagen därpå väcktes jag av ett ring på min dörr. Jag som är hemskt rädd för att öppna om jag inte väntar någon kikade ut ur hålet och till min stora förvåning stod där en jäkligt het kille på andra sidan. Det var Jacob!


Han klampade in bland allt min skräp och jag var yrvaken och slängde på mig första bästa och vi gick och satte oss i soffan. Medan jag fortfarande gnuggade mina ögon öppnade jag paketet som han hade haft med sig. Det visade sig vara en lampa, Herstal, som vi köpte en gång på den tiden då han faktiskt älskade mig. 


[pendel] [bordslampa]


I alla fall...


Det var en lampa på fot, fast som såg nästan likadan ut och den var riktigt snygg. Har heller inte hunnit sätta upp min kökslampa, vilket var lite anledningen så att jag slapp ha min fula gröna skrivbordslampa i köket.


Vi slängde lite sopor sen åkte jag till Ödåkra och det var soligt och riktigt stekhett. Kom dit och duschade och då kom Elle, precis när jag hade gjort mig "klar". Fick min present som var marimekko tallrikar i rosa. Två vanliga och en djup. Orkar inte rabbla upp allt jag fick igår, men jag kan säga att temat vi alla insåg var att det mesta var rosa. Det är ingen fas säger jag, jag tycker verkligen om rosa. Vi skojade lite om det och jag sa att jag ville ha en rosa matta, eftersom Line vill ha en lila och det vill ju definitivt inte Laj.


Vi åt födelsedagsbullar med och utan russin som pappi hade bakat. Det började till slut att regna, och regna, och regna efter mycket babbel om den svarta himlen som hade landat över ödåkra. Sen kom åskan och det mullrade och vi åt glasstårta. Mumma!


Det regnade så mycket att brunnarna utanför huset inte hann med, så pappa gick till uterummet och såg att han var tvungen att få bort vattnet annars hade det läckt in i uterummet. Inte nog med det så stod han och min bror i shorts och kvastade vatten i en halvtimme. Det tog inte slut heller eftersom det kom från grannarna som en flod. Det började läcka in från takrännan in i uterummet så vi blev lite stressade, men det har hänt många gånger innan så vi visste vad vi skulle göra. Tänkte att Väla också skulle drabbas och det gjorde det! mouhahahaha!


Efter det åkte vi allihopa hem. Jag gjorde mig en räkmacka, men var inte så sugen på att dra ut. Jag var fortfarande seg sen i onsdags när jag och Carolina var ute och drack som in i. Fast kunde inte haft det mer roligt, har alltid skoj med Carolajni.


I alla fall...


Jag fick reda på att Nilla och Hanna också skulle till Smulan aka. Carolin B. idag och det kändes lite knepigt. Inte träffat Nilla på ett år efter att hon blev sur på mig. Kommer inte ihåg vad fan det var, men det har pågått ända sen vi blev vänner. Det är bara att stå ut liksom, sådan är hon. Min vän Nilla!


Jag kom dit och Carrobejbi skulle just stryka sin tröja så då hälsade jag på hennes nya marsvin. Egentligen var det Christoffer som hade fått det av sina polare eftersom han absolut inte ville ha ett. Elakt, men skojigt! Så nu har de två stycken.


Vi började snacka och lyssna på grannarnas välvalda höga musik. Snygga var de också! :D


Nilla kom och vi började spela drickspel, efter stund kom Hanna och då började vi sjunga kareoke. Najs! Efter lite spelade och drickande fick vi lite gäster. Det var sex stycken killar som ingen av oss kände, typ. Hanna kände två och Carrobejbi hade pratat med min heting som jag spanade in mig på. Vi kallar honom för S, han var den enda normala killen där kom vi alla fram till.


Blev kallad för diva för första gången i mitt liv! Det var inte så skoj, men det kom från den mest störande personen i deras gäng. Bruden som kom med killarna tyckte vi minsann inte om alls! Hon var vårdslös och spillde ut sitt rödvin på Carros bord. Hon bad inte ens om ursäkt! Inte ens det... "Sånt händer! hehehe..." Sicken bitch, kom vi fram till senare när vi var nere i stan.


Vi sjöng lite kareoke och killarna sög. S. gav ju sig in på det rejält och det tyckte jag om. De andra vara bara knäppa. Senare drog killarna och jag undrar bara när jag kommer träffa S. nästa gång. Vi plockade undan och drog ner och drack cider på hp och snackade skit.


Såg min brors polare, som jag "dansade" med i juni någon gång, fattar inte vad jag tänkte dock. *hahaha*


Nilla träffade en jobbekompis och Carros Andersson kom och hälsade på oss bejbsen! Tack, jag vet jag är så snygg! Oh, jag älskar honom, han är så trevlig. Bra val Carro.


Jag tog bussen hem och snackade lite med Jacob tills han tröttnade på den usla täckningen och vi sa godnatt.


Idag har jag lagat riktig mat för första gången och det var mumma! Inget speciellt, bara kroketter, sås och vitlökssnäcka. Sen ska jag käka lite snacks till söndagsfilmen Secret Window. Det blir morotsstänger med vitlöksdipp, kommer inte undan coca cola, jag kan inte vara utan det.


Nej, nu tycker jag inte om att knappa på tangenterna mer så adjökens!


*pussa på*


ps. Carolajni och Carrobejbi är inte samma personer. Tack och hej!

Av ♥ Janni ♥ - 11 augusti 2007 00:28



I didn't hear you leave,

I wonder how am I still here
I don't want to move a thing,
It might change my memory

Oh I am what I am,
I'll do what I want, but I can't hide
I won't go, I won't sleep,
I can't breathe, until you're resting here with me
I won't leave, I can't hide,
I cannot be, until you're resting here with me

I don't want to call my friends,
They might wake me from this dream
And I can't leave this bed,
Risk forgetting all that's been

Oh I am what I am,
I'll do what I want, but I can't hide
I won't go, I won't sleep,
I can't breathe, until you're resting here with me
I won't leave, I can't hide,
I cannot be, until you're resting here with me


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards