jANNi    |♥|

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

nya dörrar.

Av ♥ Janni ♥ - 9 november 2010 15:30


Vi fick en lapp för ett tag sedan att huset kommer att få nya säkerhetsdörrar. Vilken tur, inte för vi hör sådär jättemycket, för vi hör hur husytterdörren stängs och vi bor fyra våningar upp. Vilket är en bra grej om man väntar besök eller så, så får man ju en förvarning. Men inte alltid när man ska sova direkt. Vår dörr i övrigt ser ut som den har varit med om båda världskrigen, så det är på tiden!


Så denna vecka någon gång får vi en ny dörr och jag ska vara hemma när de är här med tanke på kattfan. De får lov att gå in med nyckel, men jag känner mig alltid obekväm med att ha folk här utan att jag är här. Så jag ska vara här och spionera på dem.


En rolig sak, eller ja rolig och rolig. Johannes jobb fick faktiskt räkna pris för dem. Dock är han glad att de inte fick jobbet, mest för att han inte vill att jobbekompisar ska in här. Ok, nu när jag är här så ofta är här sällan skitit över huvudtaget. Hade jag inte varit här hade det varit ett bombnedslag så då förstår jag honom.


Jag och Johannes har en liten deal just nu. Eller ja, så borde den alltid ha varit och ska vara. Jag betalar ingen hyra fast jag är här så mycket. Lägenheten är fortfarande skriven på oss båda, men jag gör allt här hemma. Utom fixa med akvarierna för det är bara något jag inte kan. Jag kan ge dem mat och städa rutorna enbart. Han betalar allt här hemma, utom möjligen någon gång jag cyklar och handlar lite mat, men annars köper han allt. Inte mina kläder eller skönhetssaker som smink och deo och krämer och skit och mög. Jag får låna bilen om det skulle vara något jag behöver göra. Detta funkar jättebra eftersom jag är hemma hela dagarna och ändå "har all tid i världen". Vilket har gjort att jag har blitt en aning knäpp. Han mår också bättre av detta för han är så trött efter jobbet och då är det skönt för honom att komma hem till ett städat och rent hem där maten görs av hans hemma"fru". Själv har jag alltid varit emot den här versionen av ett förhållande, men nu när jag ändå inte har jobb tycker jag faktiskt att det funkar. Hur det blir senare det återstår att se.


Dock en sak som ska ändras på är just hans trötthet, det kommer han bara ångra senare i livet att han har jobbat alldeles för mycket. För alla ser att han mår inte bra av det utom han själv.


Från det ena till det andra... det blir en cykeltur till ICA för att inhandla lite rotfrukter till min utomordentliga korvsoppa och sen lite efterrätt i form av Marängsviss!


    

Det ska bli mumsigt!


Hejsvejs!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:30

Av ♥ Janni ♥ - 23 juni 2013 17:28

Jag måste tipsa om världens godaste chokladbollar jag gjorde igår kväll. Jag var lite nere då jag haft väldigt ont i ryggen sen i torsdags så jag behövde något sött, men inte för sött. Problemet med chokladbollar är att jag oftast inte gillar att...

Av ♥ Janni ♥ - 9 juni 2013 12:21

I fredags när jag skrev mitt sista ord på mitt avslutande paper för terminen som gått kände jag hur avslappnad jag blev. Det blev inget bra paper och jag är inte nöjd med denna uppgiften som jag är med mina andra. Det skiter jag i! Nu har jag gåt...

Av ♥ Janni ♥ - 14 april 2013 09:30

Jag måste få upp mitt flås om jag ska kunna hänga med i svängarna. Min prutt kommer jag aldrig kunna springa ikapp, men jag måste överleva åtminstone. Hon kan nog springa i evigheter. Det kan inte jag... hehe men det är skoj!     ...

Av ♥ Janni ♥ - 4 april 2013 08:00

Jag vill bara inleda den här månaden med att säga att jag just nu är väldigt less på livet av endast en fet jävla äcklig anledning.   punkt. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards