jANNi    |♥|

Alla inlägg under december 2010

Av ♥ Janni ♥ - 17 december 2010 15:30


Alltså jag tror inte jag kan komma på något direkt favoritminne av alla tider. Om jag skulle komma på det vid ett senare tillfället lovar jag att uppdatera.


Krams!

Av ♥ Janni ♥ - 17 december 2010 10:00


Ikväll blir det kalas för Johannes lillebror. Så jag åker direkt efter jobbet och kommer med jobbekläder. ;) Trevligt.


Är helt slut som vanligt och förtjänar verkligen en finfin massage av älsk sen när vi kommit hem! Om inte han däckar, vilket han kommer att göra.


Imorn blir det The grinch på tv, skulle beställlt den men den var slut. Tur den går en dag som man kan se den och inte är upptagen.



  


Av ♥ Janni ♥ - 16 december 2010 14:00


Ja, det här blir ju skitbra. Jag kommer inte ihåg min första kyss. Kunde inte bry mig mindre om det faktiskt.


Tack och hej!

Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2010 19:30


Det där med drömmar... Jag är nog inte så överdriven med dem, men jag lovar de förändras med åren. För förr hade jag inte en dröm om att bilda familj och gifta mig och allt det där. Jag har inte direkt känt att jag hittat någon som är vettig nog för giftemål innan jag träffade Johannes. Han är min raka motsats och vi har ett stormigt förhållande, dock har inte känslorna förändrats. Vi håller varandra om ryggen alltid! Vi kan sura på varandra, men ändå kramas och pussas för det är viktigt om inte viktigare om man bråkar, man älskar ju trots allt den personen.


Jag har en dröm om vad jag ska bli när jag växer upp... dock har inte drömmen formats ännu utan det är det jag väntar på. Hahaha... jag har alltså en dröm att komma på vad jag vill bli! Den ska bli verkligehet någon gång i livet hoppas jag. :P


Annars då. Jo ett fint hus, en runda till Afrika på en Safari drömmer både jag och Johannes om så jag hoppas att vi åker på en, bli miljonär kanske man inte ska skriva för det vill väll alla. :P


När jag var liten ville jag bli inredningsarkitekt, men det vill jag inte längre. Det är jobbigt för mina drömmar om yrkesval ändras hela tiden. Så jag kallar inte det för drömmar. När jag kommer på det, säger jag till.


Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2010 18:00


Men när jag var liten tyckte jag om både Abba och Carola. ;) Hehe, jag vet vad Carro tycker när hon läser detta.


Den här låten av Carola kom jag på nu för ett tag sen att jag älskade och ja, jag tycker fortfarande om den, mest för nostalgi tror jag. Det är så skoj att lyssna på musik från olika tider av ens liv och tänka/känna tillbaka.


Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2010 16:00


Hon jag köpte Odd Molly coaten av ringde mig nyss och sa att hon inte kunde skicka paketet idag, men hon skulle hinna imorn! Så jag hoppas hon hinner det. :P

Men jag hajjade först inte vad hon sa, tog typ en evighet... men hon var riktigt trevlig, så jag hoppas den är i gott skick off course!


Nu ska jag snart hämta ett paket på ica från campadre som tydligen skickades hit, hur det kunde det utan att bli skickat till Ödåkra det vet jag inte. GÖTT. Fan jag vill adressändra! :P Lite jobbigt faktiskt...

 

 

Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2010 14:30


Den här låten har letat efter ett tag. Det var för många många år sen, men jag älskade den.


Av ♥ Janni ♥ - 15 december 2010 13:30


Eldkvarns version:



Kents version:

 


Septembers version:

 

Vilken tycker du är bäst?

Själv tycker jag Kents är den bästa.

Fast Septembers är också väldigt bra...



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Mollysar

Feedjit

Översätt bloggen

Besökare

besöksräknare

Statistik


Skapa flashcards